Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Λοιπόν, αυτό είναι ένα "κουσούρι" των άλλων της παρέας! Θέλουν όσο πιο πολλά μέρη και μόνο 1-2 μέρες σε κάθε πόλη!!!Οι ημερομηνιες καλες ειναι.Αλλο λαθος κανετε καλητερα να πατε και να κατσετε καπου και οχι να πηγαινεται απο πολη σε πολη.Εκτος αν θελετε απλως να δειτε τα αξιοθεατα
Εγώ δεν το εγκρίνω καθόλου αυτό!!! Θέλω αν γίνεται και οι 10 μέρες σε μια πόλη έστω και μικρή!!!
Όσο για τα αξιοθέατα εδώ θα το αναλύσω λίγο! Τι αξιοθέατα να δούμε τώρα στη Τσέχικη και Πωλωνική επαρχία! Το μόνο που έχουν είναι κάτι τεράστιες εκκλησίες και κάτι μίνι παλάτια άντε και κανένα κάστρο! Έχει βαρεθεί το μάτι μου να τα βλέπω στις δυτικο-ευρωπαικές πρωτέυουσες! Το μοναδικό αξιοθέατο σε αυτές τις χώρες είναι τα γκομενάκια! Και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να περνάμε καλά το βράδι με τα ποτάκια μας και το παιχνίδι με τα γκομενάκια!!!
Αρχικά λέμε οτι θα δούμε πολλά μέρη αλλά στο τέλος όλοι κοιμούνται και κανένας δεν έχει όρεξη για αξιοθέατα!!!
Αξιοθέατα σε αυτές τις χώρες ΜΟΝΟ οι Ελλ(ε)ηνίδες μπορούν να βρούν, που βρίσκουν φτηνό πακέτο και πάνε με τον ΠΥΡΦΟΡΟ τους στη Πράγα!!! Μπαίνουν στα μουσεία και χωρίς να ξέρουν τι βλέπουν λένε "Τέλειο!!! Τι ωραίο"
Αυτά για τις Ανατολικές χώρες! Όσο για τις δυτικές τα έχουν όλα υπερεκτιμημένα!!!
Θυμάμε ζητούσαν οι Σκωτσέζοι για τον πύργο του Ενδιβούργου είσοδο 15 λίρες? Αλλά γιατί? Για ένα μνημείο του 16ου αιώνα???? Αν είναι έτσι για να μπει ο τουρίστας στην Ακρόπολη πόσα πολλάπλάσια των 8 Ευρώ που ζητάμε εμείς πρέπει να δίνει?
Κρίμα που θεωριτικά είμαστε η "Μέκκα" του πολιτισμού αλλά όχι και πρακτικά και κρίμα που εμείς πάμε στο μουνί και όχι αυτό σε εμάς....