Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι ημερομηνιες καλες ειναι.Αλλο λαθος κανετε καλητερα να πατε και να κατσετε καπου και οχι να πηγαινεται απο πολη σε πολη.Εκτος αν θελετε απλως να δειτε τα αξιοθεατα
Λοιπόν, αυτό είναι ένα "κουσούρι" των άλλων της παρέας! Θέλουν όσο πιο πολλά μέρη και μόνο 1-2 μέρες σε κάθε πόλη!!!
Εγώ δεν το εγκρίνω καθόλου αυτό!!! Θέλω αν γίνεται και οι 10 μέρες σε μια πόλη έστω και μικρή!!!

Όσο για τα αξιοθέατα εδώ θα το αναλύσω λίγο! Τι αξιοθέατα να δούμε τώρα στη Τσέχικη και Πωλωνική επαρχία! Το μόνο που έχουν είναι κάτι τεράστιες εκκλησίες και κάτι μίνι παλάτια άντε και κανένα κάστρο! Έχει βαρεθεί το μάτι μου να τα βλέπω στις δυτικο-ευρωπαικές πρωτέυουσες! Το μοναδικό αξιοθέατο σε αυτές τις χώρες είναι τα γκομενάκια! Και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να περνάμε καλά το βράδι με τα ποτάκια μας και το παιχνίδι με τα γκομενάκια!!!
Αρχικά λέμε οτι θα δούμε πολλά μέρη αλλά στο τέλος όλοι κοιμούνται και κανένας δεν έχει όρεξη για αξιοθέατα!!!
Αξιοθέατα σε αυτές τις χώρες ΜΟΝΟ οι Ελλ(ε)ηνίδες μπορούν να βρούν, που βρίσκουν φτηνό πακέτο και πάνε με τον ΠΥΡΦΟΡΟ τους στη Πράγα!!! Μπαίνουν στα μουσεία και χωρίς να ξέρουν τι βλέπουν λένε "Τέλειο!!! Τι ωραίο"

Αυτά για τις Ανατολικές χώρες! Όσο για τις δυτικές τα έχουν όλα υπερεκτιμημένα!!!
Θυμάμε ζητούσαν οι Σκωτσέζοι για τον πύργο του Ενδιβούργου είσοδο 15 λίρες? Αλλά γιατί? Για ένα μνημείο του 16ου αιώνα???? Αν είναι έτσι για να μπει ο τουρίστας στην Ακρόπολη πόσα πολλάπλάσια των 8 Ευρώ που ζητάμε εμείς πρέπει να δίνει?

Κρίμα που θεωριτικά είμαστε η "Μέκκα" του πολιτισμού αλλά όχι και πρακτικά και κρίμα που εμείς πάμε στο μουνί και όχι αυτό σε εμάς....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε,τοτε πηγαινε Λβοφ,Ντονεσκ,Χαρκοδ ή σε καποια παρομοια πολη για 10+ μερες.Αφου δεν σε νοιαζουν τα αξιοθεατα.Και λιγοτερα λεφτα θα χαλασεις και θα  :knockinb:.Ενω ετσι οπως θελεις να πας 2 μερες σε καθε πολη και αγαμητος θα φυγεις και τα τριπλα λεφτα θα χαλασεις

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ε,τοτε πηγαινε Λβοφ,Ντονεσκ,Χαρκοδ ή σε καποια παρομοια πολη για 10+ μερες.Αφου δεν σε νοιαζουν τα αξιοθεατα.Και λιγοτερα λεφτα θα χαλασεις και θα  :knockinb:.Ενω ετσι οπως θελεις να πας 2 μερες σε καθε πολη και αγαμητος θα φυγεις και τα τριπλα λεφτα θα χαλασεις
Τους πίεσα, εκτός απο Πράγα αυστηρά 2 άλλες πόλεις! Κρακοβία και Μπρνό!!!Το Μπρνο με εξιτάρει πιο πολύ!!!
Ουκρανία πάω αρχές Δεκεμβρίου σε γκόμενα βέβαια,αλλά δεν θέλω να πάω πάλι!Θα ήταν καλά αν είναι ευκολη σύνδεση απο Πράγα για Λβίβ!Δεν βρήκαμε όμως κάτι!
Εδώ με το τραίνο απο Κίεβο για Λβιβ άκουσα πάνω απο 10 διφορετικές γνώμες για τη διάρκεια!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τους πίεσα, εκτός απο Πράγα αυστηρά 2 άλλες πόλεις! Κρακοβία και Μπρνό!!!Το Μπρνο με εξιτάρει πιο πολύ!!!
Ουκρανία πάω αρχές Δεκεμβρίου σε γκόμενα βέβαια,αλλά δεν θέλω να πάω πάλι!Θα ήταν καλά αν είναι ευκολη σύνδεση απο Πράγα για Λβίβ!Δεν βρήκαμε όμως κάτι!
Εδώ με το τραίνο απο Κίεβο για Λβιβ άκουσα πάνω απο 10 διφορετικές γνώμες για τη διάρκεια!!!
Ένα άλλο θέμα είναι κατά πόσο τους έχει επιρρεάσει η Ευρωπαική κρίση! Και αν ναι, πως επιρρεάζονται τα μουνιά! Οι Ελληνίδες και οι Ευρωπαίες γίνονται όλο και πιο κλειστές και καχύποπτες! Οι Ανατολικές μπορεί να γίνουν πιο χύμα και έυκολες! Αυτό δεν το ξέρουμε...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ένα άλλο θέμα είναι κατά πόσο τους έχει επιρρεάσει η Ευρωπαική κρίση! Και αν ναι, πως επιρρεάζονται τα μουνιά! Οι Ελληνίδες και οι Ευρωπαίες γίνονται όλο και πιο κλειστές και καχύποπτες! Οι Ανατολικές μπορεί να γίνουν πιο χύμα και έυκολες! Αυτό δεν το ξέρουμε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φοιτήτριες κάνουν... στοματικό στις τουαλέτες καφετεριών για ένα ποτό!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φοιτήτριες κάνουν... στοματικό στις τουαλέτες καφετεριών για ένα ποτό!

οχι ρε αλλανταλον.οκ ειπαμε κριση οκ αλλα οχι και ετσι.το διαβασα το μεσημερι.βασικα ειναι φημη απο μαγαζατορες.καταρχην πιπες σε τουαλετες παντα παιζανε οσο υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ξεκωλα.ασε που πονηρα σκεφτομενος καλυτερη διαφημιση μεσω κρισης για τους μαγαζατορες απο αυτη δεν υπαρχει. ;).το επιασες το υπονοουμενο ετσι?να γεμισει το μαγαζι πυρφορους να γινει τζιρος. :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
Γιατί τόσο κράξιμο????? :huh: :huh: :huh:!!!
Αφού τότε μπορούμε!!! Καλή περίοδος είναι!!! Όποτε και να πας ταξίδι καλά είναι!!!!

Για τα μέρη που πάμε ξέρεις τίποτα? Έτσι βοηθάς αν θέλεις και όχι κράζοντας τις ημερομηνίες....
α ξερω σταχω γραψει 100 φορες
πραγα ΜΗΔΕΝ
μπρνο ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ
κρακοβια ΜΕΤΡΙΑ,καλυτερα πηγαινετε βροσλοου,μπας και,, :fuck1:
στη θεση σας θα πηγαινα βροσλοου κ μετα λβιβ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656

υπαρχχει κι αλλο νεο
"MODELAS 20XRONES ΣΟΥΗΔΕΖΕς ΔΙΜΕΤΡΕς ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕς ΕΛΛΗΝΕς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΒΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ",,,

:2funny: :2funny: :2funny:

αλλαν ,σορρυ,τοκαψες κι εσυ,,αμ,,αν εισαι ολη μερα ονλαιν στο μπου,,τι περιμενεις... :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
μμμ....φιλε τασο,ΔΕΝ ΓΕΛΑΝΕ
ΠΑΜΠΟΛΟΙ νεαροι επισκεπτες με καποιες επιτυχιες στην ελλαδα ,γαμησαν την χουφτα τους η πουτανες ΜΟΝΟ,τελικα
αιτια
απλη,,,ελλειψη επικοινωνιας κ πιεση χρονου,σαν ερωτικοι επισκεπτες
οποτε ΔΕΝ ΓΕΛΑΝΕ,ειναι το πιθανοτερο,οποιος δεν ξερει γλωσσα κι ειναι απλα περαστικος,να γαμησει πολυ πιο λιγο σε ΑΝΑΤΟΛ ΧΩΡΑ απο οτι ελλαδα .πχ λαρισα,σερρες η σαλονικα,αν ζουσε στο ιδιο διαστημα.. ;)
απο την αλλη,βεβαια
οποιος,γηραιοτερος, ψαχνει να πληρωνει για να  :knockinb:,
σιγουρα με καλα λεφτα,ανω του 100-200αρικου την ωρα,ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΤ ΕΥΡΩΠΗ,απ οτι Ελλαδα ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
Ε,τοτε πηγαινε Λβοφ,Ντονεσκ,Χαρκοδ ή σε καποια παρομοια πολη για 10+ μερες.Αφου δεν σε νοιαζουν τα αξιοθεατα.Και λιγοτερα λεφτα θα χαλασεις και θα  :knockinb:.Ενω ετσι οπως θελεις να πας 2 μερες σε καθε πολη και αγαμητος θα φυγεις και τα τριπλα λεφτα θα χαλασεις
δυο μερες ειναι αποτυχια
ουτε καλη πουτανα δεν θα βρειτε,,μονο με πολλη τυχη μεσω μαμπα,,,κι αν...
χαρκοβο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕς,καμακι δεν εχετε τυχη..
ντονιετσκ  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,κ για καμακι-VIRUS CHOCOLAT CHICAGO LIVERPOLL,ατελειωτο διαθεσιμο νιμου  :rockon: :rockon: :rockon:
κι εχει κι αλλα πολλα
καλο και για πουτανες,,λιγα ρωσσικα απαραιτητα ομως
λβιβ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ,γκομενες,λιγο καπως σφικτα τα πραγματα,,πουτανες πλλες,αλλα δυσκολο να τις βρεις ,θελει τοπικο κονε,,, ;)

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες τη σήμερον ημέρα με την απελευθέρωση των ηθών και των γυναικών νομίζω ειναι στο χέρι μόνο του άντρα πόσο θα γαμάει.

Παντου σε κάθε χώρα υπάρχουν γυναίκες διαθέσιμες να γαμηθούν για μια βραδυά. Ειναι θέμα πληροφοριών και ικανοτήτων να τις βρει και να τις ρίξει κάποιος. Εξαρτάται απ το επικοινωνιακό στυλ του καθένα και σε τι μήκος κύμματος εκπέμπει. Ανάλογα θυληκά ελκύει.Είτε στην ΕΛλάδα είτε στην Ουκρανία.

Επισκέπτης
οχι ρε αλλανταλον.οκ ειπαμε κριση οκ αλλα οχι και ετσι.το διαβασα το μεσημερι.βασικα ειναι φημη απο μαγαζατορες.καταρχην πιπες σε τουαλετες παντα παιζανε οσο υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ξεκωλα.ασε που πονηρα σκεφτομενος καλυτερη διαφημιση μεσω κρισης για τους μαγαζατορες απο αυτη δεν υπαρχει. ;).το επιασες το υπονοουμενο ετσι?να γεμισει το μαγαζι πυρφορους να γινει τζιρος. :grin:
στιν ελλαδα μονο ο γλιφτισ και ο πιρφοροσ γαμαι!!! :rockon: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
υπαρχχει κι αλλο νεο
"MODELAS 20XRONES ΣΟΥΗΔΕΖΕς ΔΙΜΕΤΡΕς ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕς ΕΛΛΗΝΕς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΒΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ",,,

:2funny: :2funny: :2funny:

αλλαν ,σορρυ,τοκαψες κι εσυ,,αμ,,αν εισαι ολη μερα ονλαιν στο μπου,,τι περιμενεις... :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι κι ολη μερα ρε αλλα καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ κανω μια βολτα σε 5 μονιμες σελιδες για ενημερωση.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακομα αντεχω παω και κανα ταξιδακι εδω στις διπλανες χωρες...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κρακοβια ΜΕΤΡΙΑ,καλυτερα πηγαινετε βροσλοου,μπας και,, :fuck1:
στη θεση σας θα πηγαινα βροσλοου κ μετα λβιβ
Βρότσλαβ είχα παει πριν 3 χρόνια για 4 μέρες! Δεν ήταν καλά! Υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση απο πόλη σε πόλη στη Πολωνία! Θυμάμαι στο Βρότσλαβ χόρευα ένα Τουμπανο φοιτήτρια εκεί και συνέχεια με δούλευε λέγοντας οτι δεν είναι δυνατόν να χορεύω μαζί της όταν μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω!!!  Υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση απο πόλη σε πόλη στη Πολωνία! Τα γκομενάκια παίζουν αλλά δεν ξέρω αν κάθονται...
Στη Πράγα ντόπιες δεν βρίσκεις ή είναι απλισίαστες για τουρίστες αλλά έχει Τουρισμό και πολλές Ρωσίδες! Το ίδιο και Κρακοβία πιστέυω!!! Κατα τα άλλα είπαμε! Θέλει καλό παραμύθι!!! Αν το γκομενάκι είναι μέχρι 22 τότε είμαι Καναδός φοιτητής στο Βερολίνο! Αν η γκόμενα είναι 25-30 τότε είμαστε για bussnes απο τη Ρόδο!!! Αλλά αυτά είναι η πρώτη εντύπωση! Η γκόμενα δεν θέλει να γαμηθεί με Έλληνα ή Τουρίστα! Αν της φύγει αυτός ο ενδυασμός τότε μετράει μόνο το πόσο δυνατός παίχτης είσαι!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρότσλαβ είχα παει πριν 3 χρόνια για 4 μέρες! Δεν ήταν καλά! Υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση απο πόλη σε πόλη στη Πολωνία! Θυμάμαι στο Βρότσλαβ χόρευα ένα Τουμπανο φοιτήτρια εκεί και συνέχεια με δούλευε λέγοντας οτι δεν είναι δυνατόν να χορεύω μαζί της όταν μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω!!!  Υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση απο πόλη σε πόλη στη Πολωνία! Τα γκομενάκια παίζουν αλλά δεν ξέρω αν κάθονται...
Στη Πράγα ντόπιες δεν βρίσκεις ή είναι απλισίαστες για τουρίστες αλλά έχει Τουρισμό και πολλές Ρωσίδες! Το ίδιο και Κρακοβία πιστέυω!!! Κατα τα άλλα είπαμε! Θέλει καλό παραμύθι!!! Αν το γκομενάκι είναι μέχρι 22 τότε είμαι Καναδός φοιτητής στο Βερολίνο! Αν η γκόμενα είναι 25-30 τότε είμαστε για bussnes απο τη Ρόδο!!! Αλλά αυτά είναι η πρώτη εντύπωση! Η γκόμενα δεν θέλει να γαμηθεί με Έλληνα ή Τουρίστα! Αν της φύγει αυτός ο ενδυασμός τότε μετράει μόνο το πόσο δυνατός παίχτης είσαι!!!
Αρα γιατι θες να πας εκει αφου ξερεις απο πριν οτι δεν θα  :knockinb:.Ρωσσιδες εγω δεν ειδα να εχει.Και τι χασανε στην Πραγα οι Ρωσσιδες για να πανε?Εκτος αν εννοεις αυτες που πηγανε τη δεκαετια του '90 και ξεμεινανε εκει,αυτες ειναι σαν της (Ρωσσιδες)που μενουν στην Ελλαδα.Τωρα σχετικα με τους Ελληνες οταν οι γκομενες βλεπουνε τον φουκαρα Ελληνα Πιρφορο φυσικο ειναι μετα να μην γουσταρουνε τους Ελληνες.Για μενα παντος Πολωνια ειναι πιο ευκολο να καμακωσω απο οτι Αγια Πετρουπολη.Μην ξεχνας ομως οτι εγω εχω αλλο στυλ.Τον Ελληνα με την συμπεριφορα Πιρφορου θα τον φτησουνε.Πολωνια οι γκομενες ακομα καμακωνοντε στον δρομο (μιλαω για γκομενες καποιου επιπεδου).Στις μεγαλες πολεις παιζει πιο πολυ ηλεκτρονικο καμακι.
:rockon: :rockon: :rockon: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΝΟΑΛΗΘΕΙΑ :rockon: :rockon: :rockon:
Τον Πιρφορο τον συχαινονταν οι Πουτανες στο Κισινιωφ εφυγε αγαμητος και απο την Οδησσο.Στην Ελλαδα μονο στον υπνο του  :knockinb: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom