Νέα

Όλα για το φουστάνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentina_Star_Trans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φιλες και φιλοι απο σημερα εγκαινιαζω ενα νεο πολυχωρο ανταλλαγης αποψεων και οπτικοακουστικου υλικου.

Εδω θα μπορουμε να συζηταμε ολα τα θεματα που αφορουν σε τρανσεξουαλ και τραβεστι, ενω τα κοριτσια που θα μπαινουν εδω θα απαντουν σε οποιες αποριες εχετε.

Αν καποιος απο εσας επιθυμει να γινει κοπελα θα χαρω πολυ να τον βοηθησω.

Δεκτα και παρατραγουδα... πχ ερωτευτηκε καποιος απο εσας μια τρανς; Θα θελατε να μοιραστειτε μαζι μας την εμπειρια σας;

Μισειτε θανασιμα τις τρανς; Ειστε κι εσεις ευπροσδεκτοι!

Ποιο βιβλιο γραμμενο απο ελληνιδα τρανσεξουαλ θεωρειτε το καλυτερο; Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας...

Ποια εμφανιση ελληνιδας τρανς σας εμεινε χαραγμενη στο μυαλο;

Ελατε να συζητησουμε παρεουλα ολα αυτα τα θεματα και πολλα παραπανω...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
.......................

.......................
χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους βρέθηκε κάποιος να μας βοηθήσει να γίνουμε κοπέλες. σε ευχαριστώ μέσα απ' τα βάθη της... ψωλής μου.

OP
OP
V
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους βρέθηκε κάποιος να μας βοηθήσει να γίνουμε κοπέλες. σε ευχαριστώ μέσα απ' τα βάθη της... ψωλής μου.

Χαρα μου να βοηθησω βασανακι μου... Αν ακολουθησεις τις συμβουλες μου σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα θα γινεις κλωνος μου και της κοπελιτσας που εχεις στο αβαταρ σου...

Ο Τζωρτζ Μπεστ ηταν ενας μεγαλος ποδοσφαιριστης. Μπραβο που τον τιμας με το ψευδωνυμο σου!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Χαρα μου να βοηθησω βασανακι μου... Αν ακολουθησεις τις συμβουλες μου σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα θα γινεις κλωνος μου και της κοπελιτσας που εχεις στο αβαταρ σου...
ποιος τη γαμεί αυτή τη σαβούρα του άβαταρ. σαν εσένα αξίζει να γίνει κάποιος.

Ο Τζωρτζ Μπεστ ηταν ενας μεγαλος ποδοσφαιριστης. Μπραβο που τον τιμας με το ψευδωνυμο σου!!!

ναι. με έχει πάρει κι ο γιος του τηλέφωνο και με έχει ευχαριστήσει για την τιμή που έχω κάνει στην οικογένεια με το να χρησιμοποιώ το όνομα του μακαρίτη σαν ψευδώνυμο σε ένα διεθνούς φήμης και κύρους site.

OP
OP
V
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ποιος τη γαμεί αυτή τη σαβούρα του άβαταρ. σαν εσένα αξίζει να γίνει κάποιος.

ναι. με έχει πάρει κι ο γιος του τηλέφωνο και με έχει ευχαριστήσει για την τιμή που έχω κάνει στην οικογένεια με το να χρησιμοποιώ το όνομα του μακαρίτη σαν ψευδώνυμο σε ένα διεθνούς φήμης και κύρους site.

Σε ευχαριστω για τα συγκινητικα σου λογακια. Μην εισαι ομως τοσο αυστηρος. Επειδη αυτο το κοριτσι υστερει σε εμφανιση δεν σημαινει οτι αποκλειεται να εχει μια πολυ καλη προσωπικοτητα και να σε κερδισει με την ψυχουλα της.

Τα φιλια μου στους Μπεστ αν ξαναεπικοινωνησουν!

Επισκέπτης
Εδω θα μπορουμε να συζηταμε ολα τα θεματα που αφορουν σε τρανσεξουαλ και τραβεστι, ενω τα κοριτσια που θα μπαινουν εδω θα απαντουν σε οποιες αποριες εχετε.
Δηλαδή... τι απορίες να έχουμε?

Ευχαριστούμε. Τώρα ξέρουμε που να απευθυνθούμε!!!! Θα βάλεις και μηχάνημα με νουμεράκια για προτεραιότητα???

Δεκτα και παρατραγουδα... πχ ερωτευτηκε καποιος απο εσας μια τρανς; Θα θελατε να μοιραστειτε μαζι μας την εμπειρια σας;
Πες το στην Ανίτα ένα πράγμα ε?

Μισειτε θανασιμα τις τρανς; Ειστε κι εσεις ευπροσδεκτοι!
Α, όλους τους περιλαμβάνει ο μπαξές!

Ποιο βιβλιο γραμμενο απο ελληνιδα τρανσεξουαλ θεωρειτε το καλυτερο; Θα χαρω να ακουσω τις αποψεις σας...
Υπάρχουν και trans-συγγραφείς??? Τι λε ρε παιδί μου! Θα μου πεις βέβαια, εδώ τραγουδάει η Καλομοίρα... δεν θα γράψει κάνα βιβλίο κάποια trans? Τι βιβλία είναι? Επιστημονικά ή Άρλεκιν?

Ποια εμφανιση ελληνιδας τρανς σας εμεινε χαραγμενη στο μυαλο;
Ε, μα αυτό είναι προφανές!!! "Γεια σου κύριε εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία!!!" :cheesy:

OP
OP
V
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή... τι απορίες να έχουμε?
Ευχαριστούμε. Τώρα ξέρουμε που να απευθυνθούμε!!!! Θα βάλεις και μηχάνημα με νουμεράκια για προτεραιότητα???
Πες το στην Ανίτα ένα πράγμα ε?
Α, όλους τους περιλαμβάνει ο μπαξές!
Υπάρχουν και trans-συγγραφείς??? Τι λε ρε παιδί μου! Θα μου πεις βέβαια, εδώ τραγουδάει η Καλομοίρα... δεν θα γράψει κάνα βιβλίο κάποια trans? Τι βιβλία είναι? Επιστημονικά ή Άρλεκιν?
Ε, μα αυτό είναι προφανές!!! "Γεια σου κύριε εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία!!!" :cheesy:

Παιδι μου ευαισθητο και πονεμνο... Οι αποριες μπορει να αφορουν στο πως περναω μια τυπικη μου μερα, τι παπαρι εχει καποια τρανς, ποια γαμιεται πιο ομορφα, απο που μπορεις να παρεις κι εσυ την ιδια σκια που φοραω κι εγω... ΟΛΑ!!!

Εδω ειμαστε μια ομορφη παρεα και τα μοιραζομαστε ολα... σαν αυτοκολλητακια! Ακομη κι αν θες να ντυθεις γυναιικα θα οργανωσουμε ενα τιμ απο τρανσεξουαλ να σε κανουν καλλονη!

Μπεττυ, Τζενη Χειλουδακη, Καρλοτα και Παολα εχουν ολες γραψει βιβλια, η τελευταια ποιητικη συλλογη. Ο συσχετισμος με την Καλομοιρα ηταν αστοχος... Το να ξερει καποιος πως θελει να περασει τη ζωη του και να εχει φτυσει αιιμα γι'αυτο μαλλον δεν τον εμποδιζει να γραφει κιολας.

Για σκεψου το λιγο αγερα μου...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κανονικά το θρεντ έπρεπε να λέγετε το μαραζωμένο γατάκι....

Επισκέπτης
κυρια βαλεντινα μια ερωτηση παρακαλω?
ποιες ορμονες θεωρειτε καλυτερες για μια εκολαπτομενη τρανς?
και ποιες για μια τρανς που θελει να διατηρησει το τιτλο που κατεκτισε επαξια στα καλλιστεια?
(βλεπε ΙΝΑ).
ευχαριστω......

OP
OP
V
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κυρια βαλεντινα μια ερωτηση παρακαλω?
ποιες ορμονες θεωρειτε καλυτερες για μια εκολαπτομενη τρανς?
και ποιες για μια τρανς που θελει να διατηρησει το τιτλο που κατεκτισε επαξια στα καλλιστεια?
(βλεπε ΙΝΑ).
ευχαριστω......

Η Ινα ειναι μια καλλονη και δε νομιζω να χρειαζεται τη δικη μας συνδρομη...

Παντως εσυ που εισαι παλια καραβανα δεν θα επρεπε να πειραματιζεσαι με τις ορμονες. Οτι εκανες τοσα χρονια... Που αποτι φαινεται εκανε θαυματα και για την ψυχοσυνθεση σου... :2funny:

Επισκέπτης
δεν μας ειπες ομως ποιες θεωρεις καλες ορμονες!!!
αφου γιαυτο το λογο ανοιξες το θρεντ αυτο!!!
δωσε πληροφοριες βαλεντ.........................
την ινα την εχεις  δει πρωι και χαρμανι????? :idiot:

OP
OP
V
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν μας ειπες ομως ποιες θεωρεις καλες ορμονες!!!
αφου γιαυτο το λογο ανοιξες το θρεντ αυτο!!!
δωσε πληροφοριες βαλεντ.........................
την ινα την εχεις  δει πρωι και χαρμανι????? :idiot:

Οχι δεν την εχω δει αλλα δεν υπαρχει λογος να βγαζεις κακιες για μικρες που εχουν προδιαγραφες να γινουν συγκλονιστικες. Ειναι μικρη και με πολυ καλη πρωτη υλη.

Οσο για τις ορμονες το θεμα ειναι ιατρικο και δεν εχουμε καμια δουλεια απο εδω μεσα. Μην κανεις σαν αγραμματος ξαφνικα!

Τη Γιωτα δεν την ξερω προσωπικα... τι θες να πεις; 

Επισκέπτης
θα ηθελα τη κριτικη σου για το ντελο της ... θελω κριτικη !!
για την αλικη που εργαζετε εκει!τι πιστευεις για αυτην?
πιστευεις πως η ινα μπορει να προχωρησει σε αλλαγη φυλου?

OP
OP
V
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
θα ηθελα τη κριτικη σου για το ντελο της ... θελω κριτικη !!
για την αλικη που εργαζετε εκει!τι πιστευεις για αυτην?
πιστευεις πως η ινα μπορει να προχωρησει σε αλλαγη φυλου?

Κριτικη για το ντελο; Τι να σου πω κοριτσι μου.. οταν αρχισω να παιρνω σβαρνα τα ντελα να γαμησω θα αρχισω κα γραφω και κριτικες  :S Ξερω παντως οτι εχεις αδυναμια στη Γιωτα... Τα καλυτερα πιστευω για την Αλικη οπως και ολοι οσοι εχουν αναφερθει σε αυτην εδω μεσα...

Οσο για το τελευταιο σου ερωτημα δεν ειναι φιλη μου για να ξερω την ψυχοσυνθεση της. Εσυ τι πιστευεις;

ΥΓ: Αφρισες στο αλλο θρεντ με τα σαδομαζο για την διαφημιση που εκαναν στο στουντιοο της Ευας  :2funny: Μου αρεσει οταν τα περνεις! :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
τι γνωμη εχεις για τα σαδομαζο???????
θαθελες να σου γωρισω τη γιωτα???
χαιρομαι που με ακολουθεις πιστα........
πιστευεις πως θα παει καλα αυτο το στουντιο με τα σαδομαζο??
εχεις κανει ποτε σαδομαζο?

OP
OP
V
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τι γνωμη εχεις για τα σαδομαζο???????
θαθελες να σου γωρισω τη γιωτα???
χαιρομαι που με ακολουθεις πιστα........
πιστευεις πως θα παει καλα αυτο το στουντιο με τα σαδομαζο??
εχεις κανει ποτε σαδομαζο?

Τα σαδομαζο δεν ειναι του τυπου μου... Πολλες φορες ο κοσμος οταν βλεπει μια γυναικα που ξεχειλιζει απο ερωτισμο φανταζεται οτι ειναι αρρωστη στο κρεββατι αλλα εγω ειμαι πιο χαμηλων τονων στο σεξ αν και εξωφρενικα σεξυ.

Μολις μου πεις ποια εισαι εσυ να μου γνωρισεις και τη Γιωτα.

Το στουντιο αυτο δεν λειτουργει ηδη καιρο; Αν λεμε το ιδιο.

Φυσικα και σε παρακολουθω. Αφου ειμαι φαν. Οπως κι εσυ αλλωστε.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
εγω μυηθηκα στον χωρο τον τρανς απο το βιβλιο της χειλουδακη οι αγγελοι δεν εχουν φυλλο στα 14. καυλωσα τοσο πολυ που την επαιζα για μερες με της περιγραφες της τζενης! :kneel:

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
εγω μυηθηκα στον χωρο τον τρανς απο το βιβλιο της χειλουδακη οι αγγελοι δεν εχουν φυλλο στα 14. καυλωσα τοσο πολυ που την επαιζα για μερες με της περιγραφες της τζενης! :kneel:

τυπε εκανες ανασκαφες και το βρηκες το θεμα;
σχεδον μια δεκαετια περασε απο τοτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom