Νέα

Οικος ανοχης = παρακμιακη και λαθος ονομασια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nacho Vidal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ποτε δε μου αρεσε αυτη η παρακμιακη,λαθος και αστοχη ονομασια για τα μπουρδελα,ειναι οπως λεμε.....οικος τυφλων!
Ακουγεται λες και στα μπουρδελα-μπορντελα-πορνεια πηγαινουν μονο παρακμιακοι,χαζοι,απλυτοι,βρωμιαρηδες,σαπιοκοιλιαδες....λεπροι και οτι βαλει ο νους του καθε ασχετου.

Τι σημαινει δηλαδη οικος ανοχης?
Οτι μας ανεχονται που τις πληρωνουμε?
Οτι δεν τους αρεσει αυτο που κανουν και μας ανεχονται?

Η ονομασια οικος ανοχης ειναι μαλακια-παρακμιακη και λαθος!

Μπορντελο-μπουρδελο-πορνειο η' οικος γαμησιων η' οικος των οργιων ειναι πιο cool και ωραια ονοματα!

Οι γυναικες ειναι απο τη φυση τους ιεροδουλες/πουτανες οχι να μας λενε οτι μας ανεχονται!
Με τη λογικη αυτη στις σχεσεις και στους γαμους οι γυναικες ανεχονται τον αντρας τους επειδη αυτος τα πληρωνει ολα η' τις πληρωνει η' τις προσφερει τα ανταλλαγματα που αυτες επιθυμουν ωστε να τον ανεχθουν να τις γαμησει!

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
fffanatic συνετίσου όταν ο κάθε πικραμένος/ντροπαλός/μικροψώλης/άσχημος/γέρος/φετιχιστής πάει και ζητάει ότι μαλακία του κατέβει μόνο κάποια που έχει περίσσεια ανοχή μπορεί να τον αντέξει.Εύστοχη η ονομασία λοιπόν αν και εγώ προσωπικά γουστάρω τον όρο ''κρεοπωλεία''.

serapis

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
fffanatic συνετίσου όταν ο κάθε πικραμένος/ντροπαλός/μικροψώλης/άσχημος/γέρος/φετιχιστής πάει και ζητάει ότι μαλακία του κατέβει μόνο κάποια που έχει περίσσεια ανοχή μπορεί να τον αντέξει.Εύστοχη η ονομασία λοιπόν αν και εγώ προσωπικά γουστάρω τον όρο ''κρεοπωλεία''.

serapis

Ποια ανοχη?

Αν δε θελουν δεν πανε με τον συγκεκριμενο πολυ απλα!

Τι ειμαστε ρε μαλακα τιποτα αναπηροι η' τιποτα γκρεμλιν να μας ανεχθουν?
Λαθος-παρακμιακος-αστοχος τιτλος για τα μπουρδελα!

Αυτοι που λες δεν ειναι ουτε καν οι βασικοι <<πελατες>>!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
oikος ανοχης!χμμμμμμμμμμμ οντως μαλακια μου ακουγεται
ισως οικος απολαυσεως

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποια ανοχη?

Αν δε θελουν δεν πανε με τον συγκεκριμενο πολυ απλα!

Τι ειμαστε ρε μαλακα τιποτα αναπηροι η' τιποτα γκρεμλιν να μας ανεχθουν?
Λαθος-παρακμιακος-αστοχος τιτλος για τα μπουρδελα!

Αυτοι που λες δεν ειναι ουτε καν οι βασικοι <<πελατες>>!
Ρε συ γιατι το παιρνεις προσωπικα το ζητημα;Εσυ μπορει να εισαι εμφανισημος,
ομως υπαρχουν και ενα σωρο τυποι που δεν ειναι.Εσυ οταν θα πηγαινεις θα σκεφτεσαι παω στον οικο ανοχης(για τους αλλους) εμενα δεν με ανεχεται η πουτανα,χυνει για παρτι μου.

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
oikος ανοχης!χμμμμμμμμμμμ οντως μαλακια μου ακουγεται
ισως οικος απολαυσεως

Πολυ ωραιος αυτος ο τιτλος!

Εσεις τι νομιζετε?
οταν οι γυναικες (για παραδειγμα) ακουνε οτι αυτος πηγαινει σε οικους ανοχης,τι σκεφτονται?
Δε θα σκεφτονται οτι αυτος εχει καποιο προβλημα?

Αυτη η ονομασια ειναι αρνητικη και για εμας τους πορνοσταρ των μπουρδελων (προς το παρον μονο μπουρδελων-στουντιο κλπ) ειναι τροπος ζωης για τους HARDCORE αντρες!

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ρε συ γιατι το παιρνεις προσωπικα το ζητημα;Εσυ μπορει να εισαι εμφανισημος,
ομως υπαρχουν και ενα σωρο τυποι που δεν ειναι.Εσυ οταν θα πηγαινεις θα σκεφτεσαι παω στον οικο ανοχης(για τους αλλους) εμενα δεν με ανεχεται η πουτανα,χυνει για παρτι μου.

Εσυ μαστερ21 μην το παιζεις εξυπνος με φτηνα υπονοουμενα,αν εχεις μυαλο και σκεφτεσαι και εχεις αρχιδια τοτε να απαντησεις στα αλλα που γραφω για τις σχεσεις και τους γαμους!

Δηλαδη εσυ που εισαι πιρφοροσχεσακιας σε ανεχεται η <<γκομενα>> <<<<<σου>>>>>> επειδη τις προσφερεις τα αναλογα ανταλλαγματα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσυ μαστερ21 μην το παιζεις εξυπνος με φτηνα υπονοουμενα,αν εχεις μυαλο και σκεφτεσαι και εχεις αρχιδια τοτε να απαντησεις στα αλλα που γραφω για τις σχεσεις και τους γαμους!

Δηλαδη εσυ που εισαι πιρφοροσχεσακιας σε ανεχεται η <<γκομενα>> <<<<<σου>>>>>> επειδη τις προσφερεις τα αναλογα ανταλλαγματα?
Τυπε μην τα ξαναλεμε,δεν ειναι ολες οι σχεσεις ετσι.Αυτες ειναι.
o-matic.jpg

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τυπε μην τα ξαναλεμε,δεν ειναι ολες οι σχεσεις ετσι.Αυτες ειναι.
o-matic.jpg

Γι'αυτο ειπα για την ονομασια/τιτλο!
Φαντασου τις γκομενες που κανετε σχεσεις να τις ελεγαν γκομενες ανοχης,επειδη σας......ανεχονται..... να τις γαματε :headbang: :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γι'αυτο ειπα για την ονομασια/τιτλο!
Φαντασου τις γκομενες που κανετε σχεσεις να τις ελεγαν γκομενες ανοχης,επειδη σας......ανεχονται..... να τις γαματε :headbang: :uglystupid:)
Δηλαδη η γκομενα καποιου ανεχεται να την γαμαει;Δεν το γουσταρει το γαμησι λες;

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδη η γκομενα καποιου ανεχεται να την γαμαει;Δεν το γουσταρει το γαμησι λες;

Με τη ιδια <<λογικη>> που δοθηκε αυτη η ονομασια στα μπουρδελα τοτε ναι!

Ισως τα ονομασαν ετσι τα μπουρδελα για να μην πηγαινουν οι πολλοι αντρες και να παραμεινουν στο μαντρι-στανη των γαμων σχεσεων και στην καταναγκαστικη κοινωνικη υποκριτικη ψευτοζωη προς συμεφρον των γυναικων οπως παντα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με τη ιδια <<λογικη>> που δοθηκε αυτη η ονομασια στα μπουρδελα τοτε ναι!

Ισως τα ονομασαν ετσι τα μπουρδελα για να μην πηγαινουν οι πολλοι αντρες και να παραμεινουν στο μαντρι-στανη των γαμων σχεσεων και στην καταναγκαστικη κοινωνικη υποκριτικη ψευτοζωη προς συμεφρον των γυναικων οπως παντα!
Να σε ρωτησω κατι απλο.εχεις σκεφτει οτι αν δεν υπηρχε η κοινωνικη υποκριτικη οπως λες ψευτοζωη εσυ δεν θα υπηρχες;

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω κατι απλο.εχεις σκεφτει οτι αν δεν υπηρχε η κοινωνικη υποκριτικη οπως λες ψευτοζωη εσυ δεν θα υπηρχες;

Σε λιγο θα μου πεις και αυτα που λενε οι αποβλακομενοι μαζανθρωποι οπως:

Παντρεψου να <<φτιαξεις τη ζωη σου>>........

Δηλαδη η ζωη τους πριν ηταν χαλασμενη με μηδενικη αξια και επρεπε να την φτιαξουν!

Ασε που οι περισσοτεροι απο αυτους που <<εφτιαξαν>> τη ζωη τους με αυτον τον τροπο βρεθηκαν σε πολυ χειροτερη κατασταση μετα εξαιτιας αυτης τη <<βελτιωσης>>!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
Ψηφίστε όνομασία λοιπόν........

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Σε λιγο θα μου πεις και αυτα που λενε οι αποβλακομενοι μαζανθρωποι οπως:

Παντρεψου να <<φτιαξεις τη ζωη σου>>........

Δηλαδη η ζωη τους πριν ηταν χαλασμενη με μηδενικη αξια και επρεπε να την φτιαξουν!

Ασε που οι περισσοτεροι απο αυτους που <<εφτιαξαν>> τη ζωη τους με αυτον τον τροπο βρεθηκαν σε πολυ χειροτερη κατασταση μετα εξαιτιας αυτης τη <<βελτιωσης>>!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Η λέξη μπουρδέλο προέρχεται από τη γαλλική φράση au bord de l'eau που σημαίνει δίπλα στο νερό επειδή στη Γαλλία τα πρώτα μπουρδέλα ήταν δίπλα σε ποτάμι νομίζω.Αυτή είναι μία εκδοχή.

Οίκος ανοχής λέγεται γιατί ανέχονται τον κάθε βρωμιάρη κι ανώμαλο βλάκα κομπλεξικό που έρχεται και νομίζει ότι επειδή τις πληρώνει μπορεί να τις κάνει ό,τι θέλει.

Μια ονομασία είναι,ο θεματοθέτης το έκανε ολόκληρο ζήτημα. :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
Η λέξη μπουρδέλο προέρχεται από τη γαλλική φράση au bord de l'eau που σημαίνει δίπλα στο νερό επειδή στη Γαλλία τα πρώτα μπουρδέλα ήταν δίπλα σε ποτάμι νομίζω.Αυτή είναι μία εκδοχή.

Οίκος ανοχής λέγεται γιατί ανέχονται τον κάθε βρωμιάρη κι ανώμαλο βλάκα κομπλεξικό που έρχεται και νομίζει ότι επειδή τις πληρώνει μπορεί να τις κάνει ό,τι θέλει.

Μια ονομασία είναι,ο θεματοθέτης το έκανε ολόκληρο ζήτημα. :grin:

Tί λές γιά  interlagos ???????

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
"A rose by any other name would smell as sweet" (Shakespeare)

(Το τριαντάφυλλο όπως και να το πεις, την ίδια γλυκιά μυρωδιά θα έχει)

Αντίστοιχα φίλε που ξεκίνησες το θέμα, το μπουρδέλο (συμφωνώ με την ανάλυση της λέξης που έγινε προηγουμένως) όπως να το πεις την ίδια βρωμιά και δυσωδία θα έχει...

Και η πλειοψηφία των αντρών που πάνε είναι βρωμιάρηδες, γέροι, ανωμαλιάρηδες και κατά συνέπεια οι κοπέλες τους ανέχονται... Έχεις την άποψη ότι γουστάρουν;  :think:

Εμένα προσωπικά, ακουστικά μου αρέσει η λέξη μπουρδέλο, αλλά πιο σωστή είναι η λέξη πορνείο, έτσι απλά...

Κάποια ιδιοκτήτρια οίκου μου είχε πει κάποτε την έκφραση "οίκος περιποίησης ανδρών". Μπορείς να τον πεις και "οίκο ηδονής", πάντα υπάρχουν τρόποι να ωραιοποιείς κάτι άσχημο με μια ωραία ονομασία...

υγ: ελπίζω να ανοίξει αντίστοιχο θρεντ (σίγουρα κάτι υπάρχει ήδη) για τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τις πόρνες: ιερόδουλες, πουτάνες κλπ. Εμένα το πουτάνες μου αρέσει, αλλά σε καμία δεν αρέσει να την αποκαλούν έτσι. (Καριόλες είναι, και πουτάνες πολύ τους πέφτει να τις λες τις περισσότερες).

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Εμένα προσωπικά, ακουστικά μου αρέσει η λέξη μπουρδέλο, αλλά πιο σωστή είναι η λέξη πορνείο, έτσι απλά...

υγ: ελπίζω να ανοίξει αντίστοιχο θρεντ (σίγουρα κάτι υπάρχει ήδη) για τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τις πόρνες: ιερόδουλες, πουτάνες κλπ. Εμένα το πουτάνες μου αρέσει, αλλά σε καμία δεν αρέσει να την αποκαλούν έτσι. (Καριόλες είναι, και πουτάνες πολύ τους πέφτει να τις λες τις περισσότερες).
Πορνείο είναι η πιο σωστή και ελληνική λέξη νομίζω. Το μπορντέλο - όπως σωστά είπε συναγωνιστής πιο πάνω - αναφερόταν σε ξύλινα σπιτάκια δίπλα στα λιμάνια για να υποδέχονται οι πόρνες τους ναύτες  :knockinb:
Οι ιερόδουλες ονομάστηκαν έτσι - ενδεχομένως - γιατί υπηρετούσαν (δούλες) τη θεά Αφροδίτη (ιέρειες).
Οι πουτάνες είναι από την ιταλική λέξη και αναφέρεται στην πώληση, χρόνου ή σάρκας...
Η καριόλα δεν ξέρω από που προέρχεται...  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom