- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.541
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/component/content/article/31-agoraios-erwtas/7885-oikos-anoxis-apokleistika-gia-atoma-me-anapiries/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
αυτα ειναι για προχωρημενες χωρες,οχι για μας. οσο για το γυναικειο μπουρδελο φαντασου τι βιαγκρα θα πρεπει να παιρνει ο καθε τυπος εκει μεσα...απο το λινκ αυτο και την παραγραφο.....
Για τις γυναίκες με αναπηρίες τι γίνεται;
Θα πρέπει κατ’ αρχήν να επιτραπεί και η ανδρική πορνεία. Από όσο ξέρω η ανδρική πορνεία απαγορεύεται στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Αυστραλία και τη βόρεια Αμερική που επιτρέπεται.
Οι γυναίκες με αναπηρίες βρίσκονται σε ακόμη πιο δυσμενή κατάσταση και υφίστανται ένα διπλό αποκλεισμό τόσο ως γυναίκες όσο και ως άνθρωποι με αναπηρίες.
σχετικα με αυτο το αρθρο γνωριζω οτι και στην ελλαδα επιτρεπεται η ανδρικη πορνεια η καλυτερα επιτρεπει την πορνεια χωρις να αναφερει η νομοθεσια οτι απαγορευεται η ανδρικη πορνεια αφου στα δικαιολογητικα δεν αναφερει φυλο oποτε : nulla poena nulle crimen selle lege
αυτα ειναι για προχωρημενες χωρες,οχι για μας. οσο για το γυναικειο μπουρδελο φαντασου τι βιαγκρα θα πρεπει να παιρνει ο καθε τυπος εκει μεσα...
τωρα να παει ο αναπηρος στο μπουρδελο χλωμο το βλεπω.πιο λογικο ειναι να παει μια πουτανα στο σπιτι του ας πουμε.
Εδω καλο θα ηταν στο μελλον, να υπαρχει μια προβλεψη στην κατασκευη (μετατροπη θα το ελεγα καλυτερα) των μελλοντικων οικων και για τους συνανθρωπους μας με αναπηριες, ωστε να μην περιθωριοποιουνται και να μην αποκλειονται και απο εκει !!!!!!
αναπηροι ειναι πολλων ειδων,αμα ειναι ας πουμε σε καροτσακι ο αλλος σιγα μη παει σε μπουρδελοΠάντως εγώ πρίν λίγες μέρες πέτυχα σε στούντιο α.μ.ε.α. να βγαίνει απο το δωμάτιο!
αναπηροι ειναι πολλων ειδων,αμα ειναι ας πουμε σε καροτσακι ο αλλος σιγα μη παει σε μπουρδελοαπλως λεω ρε παιδι μου οτι πιο πρακτικο ειναι να παει η πουτανα σπιτι του
εγω ειχα δει τυφλο να βγαινει απο μπουρδελο στη φυλης (τον κοιτουσαν ολοι βασικα) και μου φανηκε καπως.ο τυπος προσεχε με το μπαστουνι να μη πεσει στα σκαλια
δε θα ηθελε να γαμαει αντρικα κωλαρακια ο παπας φαινεται,σωστοοοοςΑυτό που προτείνεις , καί σωστά , σίγουρα καί θα το έχουν σκεφτεί σαν λύση , απο κεί καί πέρα το θέμα είναι αυτούς τους συνανθρώπους μας να μην τους κοιτάμε σαν κάτι αξιοπερίεργο καί κατώτερο ακόμα καί σε χώρους όπως οί οίκοι ανοχής , πάντως μιας καί ανέφερες το παράδειγμα με τον τυφλό θυμήθηκα που πρίν πολλά χρόνια σ' ένα μπουρδέλο στην Φυλής περίμενε μαζί με τους υπόλοιπους καί ένας παπάς με το ράσο τουκαί εγώ ό έξυπνος
τον ρώτησα πώς καί ήρθε εκεί ? καί ό άνθρωπος απλά απάντησε "ανάγκη "
!
εγω ειχα δει τυφλο να βγαινει απο μπουρδελο στη φυλης (τον κοιτουσαν ολοι βασικα) και μου φανηκε καπως.ο τυπος προσεχε με το μπαστουνι να μη πεσει στα σκαλια
ένας παπάς με το ράσο του
τον κοιτουσα γιατι δεν ειναι κι οτι πιο συνηθισμενο να βλεπεις τυφλο στο μπουρδελο,αυτο λεω.τωρα για το αλλο που ειπες σκεψου λιγο...δηλαδη οσοι εχουν λεφτα,ειναι υγιεις κι ωραιοι δε πανε με πουτανες?και στην Αχαρνων να τον εβλέπες να περπατα με το μπαστουνάκι του παλι θα τον κοιταζες περίεργα .
Να κλειστει δηλαδη ο τυφλός στο σπίτι του επειδη ενοχλει τους υπόλοιπους???
Στο κατω κάτω αν ειμασταν ολοι υγιεις , νεοι , ομορφοι , γυμνασμενοι , με μεγάλη αυτοπεποίθηση και με αρκετα χρήμματα δεν θα υπήρχαν "εργαζόμενα κορίτσια"
ΥΓΚαλα ο
δεν μπορούσ να βγαλει το ρασο
Η κόπελα παντως επιασε στην κυριολέξια τον παπα απο τα @@@ίδια![]()
τον κοιτουσα γιατι δεν ειναι κι οτι πιο συνηθισμενο να βλεπεις τυφλο στο μπουρδελο,αυτο λεω.τωρα για το αλλο που ειπες σκεψου λιγο...δηλαδη οσοι εχουν λεφτα,ειναι υγιεις κι ωραιοι δε πανε με πουτανες?![]()
Αλλά αν είσαι ανάπηρος να πρέπει να βρίσκεσαι σε χώρο αποκλειστικά για ανάπηρους;
Και ποιο θα ειναι το threshhold της αναπηριάς . Δηλαδη ποια θα ειναι τα κριτηρια που θα σε καθιστουν ανάπηρο
Και αν παει κάποιος στην Φυλής και του πουν "οχι εδω μεγαλέ , τραβα στο εξειδικευμένο μπουρδέλο ή φερε μια κοπέλα σπίτι" θα του αρέσει ???
ΥΓ Το βιντεο εχει μια φωτο της κυρα - Μπεκυς απο τα παλιά . Μια χαρα ηταν τοτε , τωρα ειναι για να σου φτιαξει γεμιστά και μουσακάδες . (εδιτ εκτος αν εισαι 70 χρονων οποτε την βλέπεις κι λιγώνεσαι)
απο το λινκ αυτο και την παραγραφο.....
Για τις γυναίκες με αναπηρίες τι γίνεται;
Θα πρέπει κατ’ αρχήν να επιτραπεί και η ανδρική πορνεία. Από όσο ξέρω η ανδρική πορνεία απαγορεύεται στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Αυστραλία και τη βόρεια Αμερική που επιτρέπεται.
Οι γυναίκες με αναπηρίες βρίσκονται σε ακόμη πιο δυσμενή κατάσταση και υφίστανται ένα διπλό αποκλεισμό τόσο ως γυναίκες όσο και ως άνθρωποι με αναπηρίες.
σχετικα με αυτο το αρθρο γνωριζω οτι και στην ελλαδα επιτρεπεται η ανδρικη πορνεια η καλυτερα επιτρεπει την πορνεια χωρις να αναφερει η νομοθεσια οτι απαγορευεται η ανδρικη πορνεια αφου στα δικαιολογητικα δεν αναφερει φυλο oποτε : nulla poena nulle crimen selle lege