καλησπέρα σας περνω συχνα από το οικονομικο πανεπιστημιο.απ εξω κατά μηκος της πατησιων υπαρχουν καπου πενηντα παρανομοι πωλητες.μεσα βλέπεις τελαρα-ταβλες-καφασια-σακουλες με εμπορεύματα.πωλουν τσιγαρα-παπουτσια-καλτσες-τσοντες-τσαντες.ακομα και οταν είναι κλειστο το πανεπιστημια καποιος από μεσα πουλα τσιγαρα.βρωμια παντου.αυτα εχω δει. εχω ακουσει οτι εχουν χτυπησει καθηγητές ότι πηγε να γινει μια συνελευση φοιτητών για αυτό το θεμα και την διέκοψαν καποιοι που αποκαλούνται αναρχικοι ότι σε υπογεια του πανεπιστημιου υπαρχουν εμπορεύματα-ότι πωλουν και ναρκωτικα.τηλεφωνησα στο υπουργειο παιδειας καποια κυρια με υφος μου ειπε ότι δεν είναι δικο τους θεμα να μιλησω με την πρυτανεια.τηλεφωνησα στην πρυτανεια μια κοπελλιτσα δειλα μου ειπε ξερετε και εμεις φοβομαστε να μιλησουμε γιατι μας εχουν απειλησει!! καλυτερα να μιλησετε με την αστυνομια.τηλεφωνησα στην αστυνομια με απορια με ρωτησαν εχει παρανομους πωλητες στην ΑΣΟΕΕ;μαλιστα τους λεω καμια πενηνταρια στελνουμε περιπολικο μου ειπαν ακομα ναρθει.οι περισσοτεροι είναι αλλοδαποι και τον τελευταιο καιρο εχουν αρχισει να τσακωνονται μεταξυ τους.ειπα να το γραψω εδώ μετα από αυτό που εγινε με την φοιτητρια στην θεσσαλονικη και επειδή ειμαστε κρατος μπουρδελο μηπως το διαβασει καποιος στο bourdela.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οικονομικο πανεπιστημιο καταντια!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Το ξερει ολη η αθηνα οτι αυτοι οι τυποι ειναι εκει τουλαχιστον 4 χρονια, οοοολη η αθηνα ξερει και τι πουλάνε εκει, και δεν το ηξερε η αστυνομια??? και εχουν ακομα τις θεσεις τους?
Γενικα φιλε μη το ψάχνεις, δεν υπαρχει κανενας υπεύθυνος, ολοι το μισθουλακο τους θελουν... Χρειαζεται η αθηνα καμια 50αρια μπαιρακταριδες να βαλουν ταξη
Γενικα φιλε μη το ψάχνεις, δεν υπαρχει κανενας υπεύθυνος, ολοι το μισθουλακο τους θελουν... Χρειαζεται η αθηνα καμια 50αρια μπαιρακταριδες να βαλουν ταξη
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εσυ εκανες το σωστο φιλε,το κυνήγησες το θεμα πράττοντας το αυτονοητο.Η τουλάχιστον το φαινομενικα αυτονοητο γιατι απ ότι φαινεται δεν είναι για ολους.Στεκομαι στο ότι πηρες την αστυνομια και στο τηλεφωνικο κεντρο σου ειπαν Στελνουμε περιπολικο για να επιληφθει.Το ειπε όμως γιατι επρεπε να το πει και φυσικα δε πηγε ποτε.Ψεμματα δηλαδή για να είναι και ο αρμόδιος υπάλληλος καλυμενος.Και βεβαια ξερουν τι συμβαινει,απλως είναι πολιτικη αποφαση η ανοχη σ αυτή τη κατασταση και ετσι τα κακο διαιωνιζεται.Χωρια ολων των αλλων ότι ειναι αθέμιτος ανταγωνισμος για τα καταστήματα.Οσα είναι ανοιχτα.καλησπέρα σας περνω συχνα από το οικονομικο πανεπιστημιο.απ εξω κατά μηκος της πατησιων υπαρχουν καπου πενηντα παρανομοι πωλητες.μεσα βλέπεις τελαρα-ταβλες-καφασια-σακουλες με εμπορεύματα.πωλουν τσιγαρα-παπουτσια-καλτσες-τσοντες-τσαντες.ακομα και οταν είναι κλειστο το πανεπιστημια καποιος από μεσα πουλα τσιγαρα.βρωμια παντου.αυτα εχω δει. εχω ακουσει οτι εχουν χτυπησει καθηγητές ότι πηγε να γινει μια συνελευση φοιτητών για αυτό το θεμα και την διέκοψαν καποιοι που αποκαλούνται αναρχικοι ότι σε υπογεια του πανεπιστημιου υπαρχουν εμπορεύματα-ότι πωλουν και ναρκωτικα.τηλεφωνησα στο υπουργειο παιδειας καποια κυρια με υφος μου ειπε ότι δεν είναι δικο τους θεμα να μιλησω με την πρυτανεια.τηλεφωνησα στην πρυτανεια μια κοπελλιτσα δειλα μου ειπε ξερετε και εμεις φοβομαστε να μιλησουμε γιατι μας εχουν απειλησει!! καλυτερα να μιλησετε με την αστυνομια.τηλεφωνησα στην αστυνομια με απορια με ρωτησαν εχει παρανομους πωλητες στην ΑΣΟΕΕ;μαλιστα τους λεω καμια πενηνταρια στελνουμε περιπολικο μου ειπαν ακομα ναρθει.οι περισσοτεροι είναι αλλοδαποι και τον τελευταιο καιρο εχουν αρχισει να τσακωνονται μεταξυ τους.ειπα να το γραψω εδώ μετα από αυτό που εγινε με την φοιτητρια στην θεσσαλονικη και επειδή ειμαστε κρατος μπουρδελο μηπως το διαβασει καποιος στο bourdela.com
Επισκέπτης
Οσο υπαρχει το πανεπιστημιακο ασυλο αυτα θα συμβαινουν. Οι πακιδες γιατι πουλαμε λαθραια τσιγαρα στη Στουρναρη εξω απο το Πολυτεχνειο ? Γιατι ξερουν πως σε περιπτωση πεσιματος απο τους μπατσους θα καβατζωθουν μεσα στο ιδρυμα. Οι λαθροι εχουν χωρισει την Αθηνα σε περιοχες, εκει πουλας εσυ, εδω εμεις καιχρησημοποιουν τα πανεπιστημιακα ιδρυματα αφου τους παρεχουν ασυλο. Με την συνδρομη φυσικα των "αλληλεγγυων" και την ανοχη της αποχαυνωμενης και σχεδον διαλυμενης ελληνικης κοινωνιας.
Μπραβο σου που ενδιαφερθηκες και δεν εμεινες παθητικος θεατης. Αλλα εχασες το χρονο σου.
Μπραβο σου που ενδιαφερθηκες και δεν εμεινες παθητικος θεατης. Αλλα εχασες το χρονο σου.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Το βασικο ειναι να εχουν δουλεια και μουνια οι μαυροι. Τα αλλα δεν ενδιαφερουν.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Πριν λιγα χρονια,γωνια Αχαρνων και Διδυμου στον πεζοδρομο,ειδα έναν τοξικομανή να κανει ενεση που μολις τον ειχαν προμηθευσει 2 μαυροι.Σε αυτό το σημειο δεν ειχα ξανατυχει ποτε να δω κατι τετοιο.Εκανα τη γυρα μου και διαπιστωσα ότι υπηρχαν αλλοι 4 μαυροι τσιλιαδόροι σε επιφυλακή λιγα μετρα παραπερα.2 στο από δω πεζοδρομιο και 2 απέναντι.Συνολο 6.Κανω παραπερα και παιρνω επιτοπου την αστυνομια και λεω.Στο σημειο γινεται διακινηση ναρκωτικών από μαυρους.Ηξερα ότι γινεται στην Ομονοια,τωρα τους αφήνετε και εδώ ελευθερα; Δεν είχαμε ποτε τετοια πραγματα στη γειτονια μας.-Ποσοι είναι για να λαβουμε τα μετρα μας; - 6. -Ωραια,στελνω αστυνομικη δυναμη. Τις επομενες ημερες δε ξαναεμφανιστηκαν. Και εγω ουτε καν μενω εκει,στα μπουρδελα της Διδυμου πηγαινα.Οι κατοικοι τοσο δυσκολο ηταν να κινητοποιηθουν;Για ποιο λογο,για να πλουτιζουν ακοπα οι μαυροι;
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
Μα πώς τα Ελληνικά πανεπιστήμια είναι απ τα καλυτερα στο κόσμο!
Επισκέπτης
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Οσο υπαρχει το πανεπιστημιακο ασυλο αυτα θα συμβαινουν. Οι πακιδες γιατι πουλαμε λαθραια τσιγαρα στη Στουρναρη εξω απο το Πολυτεχνειο ? Γιατι ξερουν πως σε περιπτωση πεσιματος απο τους μπατσους θα καβατζωθουν μεσα στο ιδρυμα. Οι λαθροι εχουν χωρισει την Αθηνα σε περιοχες, εκει πουλας εσυ, εδω εμεις καιχρησημοποιουν τα πανεπιστημιακα ιδρυματα αφου τους παρεχουν ασυλο. Με την συνδρομη φυσικα των "αλληλεγγυων" και την ανοχη της αποχαυνωμενης και σχεδον διαλυμενης ελληνικης κοινωνιας.
Και στη Βαθης πουλανε τσιγαρα που δεν εχει ασυλο. Χρονια τωρα, απ' οταν καταργηθηκαν τα φτηνα τσιγαρα. Και σε αλλες περιοχες γινεται ελευθερη διακινηση ναρκωτικων. Το βασικο ειναι να εχει λεφτα ο λαθρο.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Μα πώς τα Ελληνικά πανεπιστήμια είναι απ τα καλυτερα στο κόσμο!
ειναι παρολο που ειναι μπουρδελα
οποιος ειναι εξωτερικο καταλαβαινει τι λεω κ συμφωνει
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
ειναι παρολο που ειναι μπουρδελα
Κοιμησου τυπε. :S :S :S
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Το ξερει ολη η αθηνα οτι αυτοι οι τυποι ειναι εκει τουλαχιστον 4 χρονια, οοοολη η αθηνα ξερει και τι πουλάνε εκει, και δεν το ηξερε η αστυνομια??? και εχουν ακομα τις θεσεις τους?
Ναι αλλά η Α' Αθηνών έβγαλε 40% ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ ήξεραν ότι αυτοί είχαν κάψει την Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008.
Και μη μου πει κανείς ότι αυτό το 40% ήταν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Ήταν και καταστηματάρχες και υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα.
ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.224
- Πόντοι
- 506
τρολαρεις ετσι?ειναι παρολο που ειναι μπουρδελα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.970
- Πόντοι
- 9.931
Όσο θα υπάρχει το πανεπιστημιακό άσυλο θα υπάρχει και αυτή η κατάντια στα πανεπιστήμια με τους παράνομους πωλητές, τους αναρχικούς, τους εμπόρους ναρκωτικών, τον κλεμμένο και σπασμένο εξοπλισμό απο τα εργαστήρια, τους βαμμένους με συνθήματα τοίχους και την βρωμιά, επίσης όλοι αυτή η κατάντια έχει άμεση σχέση με το ότι δεν επιτρέπουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλαδα, ξέρουν οτι αν επιτραπούν την επόμενη αμέσως χρονιά ενα μεγάλο ποσοστό των γονέων θα στείλουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά, κανεις δεν θελει το παιδι του να σπουδαζει σε ενα κωλοχανείο.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Όσο θα υπάρχει το πανεπιστημιακό άσυλο θα υπάρχει και αυτή η κατάντια στα πανεπιστήμια με τους παράνομους πωλητές, τους αναρχικούς, τους εμπόρους ναρκωτικών, τον κλεμμένο και σπασμένο εξοπλισμό απο τα εργαστήρια, τους βαμμένους με συνθήματα τοίχους και την βρωμιά, επίσης όλοι αυτή η κατάντια έχει άμεση σχέση με το ότι δεν επιτρέπουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλαδα, ξέρουν οτι αν επιτραπούν την επόμενη αμέσως χρονιά ενα μεγάλο ποσοστό των γονέων θα στείλουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά, κανεις δεν θελει το παιδι του να σπουδαζει σε ενα κωλοχανείο.
Ναι αλλά οι Τσίπρες βγαίνουν από τα Δημόσια!!!!!!!
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
λακη
καποιος σε αλλο νημα εκανε παραπονα για το avatar σου...περιμενουμε ραντεβου θανατου
Κανά πουστρόνι που ξερογλύφεται είναι ;
Δεν τον ενημερώσατε , ότι γουστάρω μεν πολύ να γαμάω κώλο
αλλά μόνο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΩΛΟ ;
Αν και με ξέρετε ... είμαι ψυχοπονιάρης .......
Μπορεί να το αλλάξω το άβαταρ , εφόσον χαλιέται το παληκάρι ......
Έχω βρεί ήδη το επόμενο
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Ναι αλλά οι Τσίπρες βγαίνουν από τα Δημόσια!!!!!!!
Ενω οι ιδιοι στελνουν τα παιδια τους σε ιδιωτικα τυπε. :S :S :S
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ενω οι ιδιοι στελνουν τα παιδια τους σε ιδιωτικα τυπε. :S :S :S
Ναι ρε.
Σαν τον Καρβέλα ...... που είχε πει ότι η ελλάδα είναι γαμώ τις χώρες για να κονομάς
και να πηγαίνεις να τα τρως αλλου ......