καλησπερα ειχα συζητηση σημερα με μια κοπελα πολυ ομορφη που δοθλευει σε οικο ανοχης οχι στουντιο κ μου ειπε πως πολοι πελατες εκτος απο ποδολαγνεια η στραπ ον κτλ ζητανε ουρολαγνεια......κ τα προσφερουν ολα αυτα χωρις εξτρα χρεωσεις οπως τα στουντιο....ας ανταλλαξουμε λοιπον εδω πληροφοριες για μπουρδελα που προσφερουν τετοιες υπηρεσιες....η πληροφορια μου για τους λατρεις αυτον των παιχνιδιων ειναι το μαγαζι στην Φωκαις 19......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οικοι ανοχης που προσφερουν Golden Shower
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMP
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ενα εικονιδιο που ξερνάει δεν εχουμε?
lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
οποιοι γουσταρουν κατουρημα στο αλσος του αρεως, εχει καργα ρουμανους αλβανους που κατουρανε.
εγω φιλε δεν γουσταρω εγω εχω φετιχ με τα ποδια απλα για να βοηθησω καναν συναγωνιστη το εβαλα....ενας γνωστος μου τα εχει μια τετοια κοπελα κ αυτη μου τα λεγε.....6 στους δεκα θελουν στραπ ον δονητη η δαχτυλο η κ κατουρημα αυτο μου ειπε....αφηστε λοιπον οσους την βρισκουν ετσι να κανουν το κεφι τους δεν μας ενοχλουν εμασ......
Σωστά - σωστά , υπάρχει καί η κοπρολαγνεία , ανωμαλία που κατά τον Freud αναφέρεται σε ουρολάγνους - κοπρολάγνους ή σκατολογικούς τύπους. Υπάρχει καί η νεκροφιλία . Σε ένα δωμάτιο με μαύρες κουρτίνες μαύρα σεντόνια ,λαμπάδες αναμένες , στη μέση υπάρχει ένα εβένινο φέρετρο μέσα στο οποίο βρίσκεται το πτώμα μιας γυναίκας. Ο νεκρόφιλος " την βρίσκει " Στην υγεία σας. Sexuals deviations. SERAPIS.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Σωστά - σωστά , υπάρχει καί η κοπρολαγνεία , ανωμαλία που κατά τον Freud αναφέρεται σε ουρολάγνους - κοπρολάγνους ή σκατολογικούς τύπους. Υπάρχει καί η νεκροφιλία . Σε ένα δωμάτιο με μαύρες κουρτίνες μαύρα σεντόνια ,λαμπάδες αναμένες , στη μέση υπάρχει ένα εβένινο φέρετρο μέσα στο οποίο βρίσκεται το πτώμα μιας γυναίκας. Ο νεκρόφιλος " την βρίσκει " Στην υγεία σας. Sexuals deviations. SERAPIS.
αφού δεν ενοχλούν κανένα καλά κάνουν που κάνουν αυτό που γουστάρουν....
ενα εικονιδιο που ξερνάει δεν εχουμε?
Σου κανει αυτο?
![ujas17vj9.jpg](http://s19.postimg.org/glev356mr/ujas17vj9.jpg)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
νομιζω μια πρωην ιεροδουλη που ηταν στο 104..
Φωκαιας 19?
Με ποια πουτανα?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376