Νέα

Οικοι ανοχης που προσφερουν Golden Shower

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα ειχα συζητηση σημερα με μια κοπελα πολυ ομορφη που δοθλευει σε οικο ανοχης οχι στουντιο κ μου ειπε πως πολοι πελατες εκτος απο ποδολαγνεια η στραπ ον κτλ ζητανε ουρολαγνεια......κ τα προσφερουν ολα αυτα χωρις εξτρα χρεωσεις οπως τα στουντιο....ας ανταλλαξουμε λοιπον εδω πληροφοριες για μπουρδελα που προσφερουν τετοιες υπηρεσιες....η πληροφορια μου για τους λατρεις αυτον των παιχνιδιων ειναι το μαγαζι στην Φωκαις 19......

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Γύρισε ο βασιλιάς;;;

Συνημμένα

• Lion-big-cats-32293787-500-548.jpg
    Lion-big-cats-32293787-500-548.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 39

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
ενα εικονιδιο που ξερνάει δεν εχουμε?

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
οποιοι γουσταρουν κατουρημα στο αλσος του αρεως, εχει καργα ρουμανους αλβανους που κατουρανε.

OP
OP
D

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
εγω φιλε δεν γουσταρω εγω εχω φετιχ με τα ποδια απλα για να βοηθησω καναν συναγωνιστη το εβαλα....ενας γνωστος μου τα εχει μια τετοια κοπελα κ αυτη μου τα λεγε.....6 στους δεκα θελουν στραπ ον δονητη η δαχτυλο η κ κατουρημα αυτο μου ειπε....αφηστε λοιπον οσους την βρισκουν ετσι να κανουν το κεφι τους δεν μας ενοχλουν εμασ......

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Σωστά - σωστά , υπάρχει καί η κοπρολαγνεία , ανωμαλία που κατά τον Freud  αναφέρεται σε ουρολάγνους - κοπρολάγνους ή σκατολογικούς τύπους. Υπάρχει καί η νεκροφιλία . Σε ένα δωμάτιο με μαύρες κουρτίνες μαύρα σεντόνια ,λαμπάδες αναμένες , στη μέση υπάρχει ένα εβένινο φέρετρο μέσα στο οποίο βρίσκεται το πτώμα μιας γυναίκας. Ο νεκρόφιλος " την βρίσκει " Στην υγεία σας. Sexuals deviations. SERAPIS.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σωστά - σωστά , υπάρχει καί η κοπρολαγνεία , ανωμαλία που κατά τον Freud  αναφέρεται σε ουρολάγνους - κοπρολάγνους ή σκατολογικούς τύπους. Υπάρχει καί η νεκροφιλία . Σε ένα δωμάτιο με μαύρες κουρτίνες μαύρα σεντόνια ,λαμπάδες αναμένες , στη μέση υπάρχει ένα εβένινο φέρετρο μέσα στο οποίο βρίσκεται το πτώμα μιας γυναίκας. Ο νεκρόφιλος " την βρίσκει " Στην υγεία σας. Sexuals deviations. SERAPIS.

αφού δεν ενοχλούν κανένα καλά κάνουν που κάνουν αυτό που γουστάρουν.... :)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
φυλης 104 απ οτι ξερω..

OP
OP
D

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
το φιλης 104 ειναι στουντιο.....εδω λεμε για μπουρδελα που ολα αυτα τα κανεις με 20 ετρω χωρις εξτρα χρεωσεις.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom