Νέα

οικοι ανοχης που να κανουν οι ιεροδουλες ποδολαγνεια πρωινες η απογ. βαρδιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lopedelmozo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σχετικα με το θεμα εγω εχω ανακαλυψει τα εξης

απο μεταξουργειο πηγαινω σε μαρινα απο σε ελευσινιων 22 πρωινη βαρδια, τζουλια ιασωνος 37 α. πρωινη βαρδια. Πολυ καλες κ οι δυο
Σχετικα με φυλης στ. λαρισης μερια παω σε αννα ειναι μιλφ πρωιην βαρδια σε εξηκιου 20, αντριαν διδιυμου 18 α, αλκιβιαδου 16 γ παντα οποια κ α ν πετυχω κανει ποδολαγνεια. Εχετε να προτεινετε κατι αλλο? Υ.Γ γραψτε αν ειναι πρωινη η απογευματινη βαρδια για αν ξερουμε!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.736
Πόντοι
3.487
Σχετικα με το θεμα εγω εχω ανακαλυψει τα εξης

απο μεταξουργειο πηγαινω σε μαρινα απο σε ελευσινιων 22 πρωινη βαρδια, τζουλια ιασωνος 37 α. πρωινη βαρδια. Πολυ καλες κ οι δυο
Σχετικα με φυλης στ. λαρισης μερια παω σε αννα ειναι μιλφ πρωιην βαρδια σε εξηκιου 20, αντριαν διδιυμου 18 α, αλκιβιαδου 16 γ παντα οποια κ α ν πετυχω κανει ποδολαγνεια. Εχετε να προτεινετε κατι αλλο? Υ.Γ γραψτε αν ειναι πρωινη η απογευματινη βαρδια για αν ξερουμε!
[/
η πρωην ταμαρα μεγαλε μακραν το τελειο foot job λλα τωρα που ειναι να μη σε γελασω

OP
OP
L

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ας προσθεσω στα παραπανω κ την Σαμπρινα που ναι κ νεα γυρω στα 20-25 απο οδο κωνσταντινουπολεως εχει πανεμορφα ποδια και κανει ποδολαγνεια. Το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερει λεξη ελληνικα κ τα αγγλικα δνε ειναι τελεια αλλα τουλ εστω κ νοηματικα μπορεσα να συνεννοηθω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom