Νέα

Οικογενειακές Ιστορίες (στην ξαδέρφη και στην θεία, πάει ευθεία...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aidiogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.414
Πόντοι
446
Ανοίγω αυτό το θέμα για να καταγραφούν περιπτυξεις με το ευρύτερο σοϊ του καθενός. Εγώ, πριν μια τριετία γνωριστηκα μέσω κοινού γνωστού με μια ζωντοχήρα 45ρα ξαδέρφη, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσα. Με τα πολλά, μετά από 2-3 φιλικά ματσάκια, έγιναν αλλά τόσα επισημα ?. Η αγωνιστική δράση όμως έλαβε άδοξα τέλος καθώς, κάποιοι καλοθελητες σφυριξαν έξω - έξω τα μαντάτα στην σύζυγο. Εκ τότε, δίνω ματς μόνο κεκλεισμένων των θυρών με επαγγελματίες παίκτριες...

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.300
Πόντοι
4.656
Δλδ δεν προσεχές τις κινήσεις σου και χώρισες γτ έπαιζες εντατικά+φανατικά βόλεϊ δωματίου με τη ξαδέλφη,αυτό μας λες εν ολίγοις.
Λοιπόν το 2015, Χριστούγεννα,με καλεί ένας θειος μου σε μια καφετέρια σχετικά κοντά που μένει και με ψήνει να πάρουμε τρίο τη θεία μου.Ο λόγος είναι ότι ο μάγκας (σαν και σένα συναγωνιστή)δε πρόσεχε τις κινήσεις του με αποτέλεσμα να τον πιάσει η θεία μου να τον σφηνώνει σε μία ανηψια του.Για να μην χωρίσουν της πρότεινε να τη μοιράζεται στο σεξ με ένα δικό τους άνθρωπο και τα Χριστούγεννα μου το προτείνει (μη ρωτήσετε λεπτομέρειες δε θυμάμαι και δεν έχει σημασία άλλωστε).
Από το 2015 έως το 19 τον σφηνωνα συχνά στη θεία και μου έπαιρνε πίπα τακτικά για να μην έχω αντοχές για δεύτερο γύρο και την ξεθεωσω γτ δεν ήταν για πολλά πολλά(έμπαινα το 1/2 μέσα της λόγω πάχους γτ δε με άντεχε).Το 19 σταμάτησα να πηδαω τη θεία γιατί πηγε στο γιατρό και έμαθε ότι είχε αυτοάνοσο, τη χτύπησε στο έντερο και το έριξε στα τσίπουρα.Καλες πίπες και τα καταπινε αλλά δε με αφηνε η ρουφιάνα να μπω όλος και το έχω φαντασίωση να ξεφτιλισω μια βυζαρου θεία και να το απολαύσω.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Δλδ δεν προσεχές τις κινήσεις σου και χώρισες γτ έπαιζες εντατικά+φανατικά βόλεϊ δωματίου με τη ξαδέλφη,αυτό μας λες εν ολίγοις.
Λοιπόν το 2015, Χριστούγεννα,με καλεί ένας θειος μου σε μια καφετέρια σχετικά κοντά που μένει και με ψήνει να πάρουμε τρίο τη θεία μου.Ο λόγος είναι ότι ο μάγκας (σαν και σένα συναγωνιστή)δε πρόσεχε τις κινήσεις του με αποτέλεσμα να τον πιάσει η θεία μου να τον σφηνώνει σε μία ανηψια του.Για να μην χωρίσουν της πρότεινε να τη μοιράζεται στο σεξ με ένα δικό τους άνθρωπο και τα Χριστούγεννα μου το προτείνει (μη ρωτήσετε λεπτομέρειες δε θυμάμαι και δεν έχει σημασία άλλωστε).
Από το 2015 έως το 19 τον σφηνωνα συχνά στη θεία και μου έπαιρνε πίπα τακτικά για να μην έχω αντοχές για δεύτερο γύρο και την ξεθεωσω γτ δεν ήταν για πολλά πολλά(έμπαινα το 1/2 μέσα της λόγω πάχους γτ δε με άντεχε).Το 19 σταμάτησα να πηδαω τη θεία γιατί πηγε στο γιατρό και έμαθε ότι είχε αυτοάνοσο, τη χτύπησε στο έντερο και το έριξε στα τσίπουρα.Καλες πίπες και τα καταπινε αλλά δε με αφηνε η ρουφιάνα να μπω όλος και το έχω φαντασίωση να ξεφτιλισω μια βυζαρου θεία και να το απολαύσω.

αυτα μονο στην πατρα και τη λαρισα τυπε :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
τυπε δεν πιστευεις οτι ο μεσος χυστης του μπου εχει γαμησει τουλαχιστον 1 φορα την γιαγια του και τη θεια του; :confused::confused::confused:
τυπε εισαι βαθια νυχτωμενος ? τι μονο 1 φορα μιλαμε για τα απολυτά αρσενικα βαλε απο 3 και πανω :confused:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.956
Πόντοι
41.129
Τυπε σχετικά με τον τίτλο του θεματος εγω το ξερω αλλιως το ρητό.
"Στην ξαδέρφη και στην θειά, μπαίνει πιο βαθιά"

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Διαφωνώ,η επαρχία είναι γεμάτη τέτοιες περιπτώσεις.

τυπε σε πιστευω :confused: :confused: :confused:
στην επαρχια γαμουνε κατσικες και τα παιδια τους,δεν θα γαμουσανε τις θειες τους; :confused::confused::confused:

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.300
Πόντοι
4.656
Τυπε σχετικά με τον τίτλο του θεματος εγω το ξερω αλλιως το ρητό.
"Στην ξαδέρφη και στην θειά, μπαίνει πιο βαθιά"
Και εγώ το ξέρω
Στη ξαδέλφη και στη θεία η ψωλή μπαίνει ευθεία.
Keep it in the family

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.300
Πόντοι
4.656
τυπε δεν πιστευεις οτι ο μεσος χυστης του μπου εχει γαμησει τουλαχιστον 1 φορα την γιαγια του και τη θεια του; :confused::confused::confused:
E εντάξει no offense αλλά το προχωρήσες μέχρι αηδιας το σενάριο, είπαμε ρε μύστη και εσύ το θέμα είναι με ξαδέλφες και θείες αλλά και γιαγιά;????

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.956
Πόντοι
41.129
E εντάξει no offense αλλά το προχωρήσες μέχρι αηδιας το σενάριο, είπαμε ρε μύστη και εσύ το θέμα είναι με ξαδέλφες και θείες αλλά και γιαγιά;????
Τυπε εγω εχω γαμήσει πρωτη ξαδέρφη μου.
Ήθελε και σχέση η ανώμαλη μετά.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.241
Πόντοι
2.646
Τυπε, αν έλεγες ότι πιπωνες και το μπάρμπα, μπορεί να σε πίστευε και κανένας

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656

τυπε η γιαγια ειναι για οσους χυστες γουσταρουν γκρανια :confused: :confused: :confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ανοίγω αυτό το θέμα για να καταγραφούν περιπτυξεις με το ευρύτερο σοϊ του καθενός. Εγώ, πριν μια τριετία γνωριστηκα μέσω κοινού γνωστού με μια ζωντοχήρα 45ρα ξαδέρφη, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσα. Με τα πολλά, μετά από 2-3 φιλικά ματσάκια, έγιναν αλλά τόσα επισημα ?. Η αγωνιστική δράση όμως έλαβε άδοξα τέλος καθώς, κάποιοι καλοθελητες σφυριξαν έξω - έξω τα μαντάτα στην σύζυγο. Εκ τότε, δίνω ματς μόνο κεκλεισμένων των θυρών με επαγγελματίες παίκτριες...
whoop-whooping.gif

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.300
Πόντοι
4.656
Τυπε εγω εχω γαμήσει πρωτη ξαδέρφη μου.
Ήθελε και σχέση η ανώμαλη μετά.
Τη λες ανώμαλη που ήθελε σχέση οκ σεβαστό.Εσυ ώμος ρε μπρο που πήγες μαζί της ΔΕΝ είσαι (ούτε τόσο δα λιγάκι) ανώμαλος;
Ήρεμα απλα ρωτάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom