Νέα

Οι υπόγειες διαδρομές του πληρωμένου σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
www.bourdela.com/content/view/1374/7/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Να δω τι θα πουν οι υποστηρικες των αποψεων "Οι πουτανες γουσταρουν αυτο που κανουν και το μονο που αξιζουν ειναι χυσιμο στην μαπα, Οι πουτανες βγαζουν τα κερατα τους απο λεφτα και το κανουν συνειδειτα και περνανε καλα"
Εγω με αυτα που διαβαζω και ακουω αλλα κ με την κατασταση που βλεπω στα μπουρδελα δηλαδη η κοπελα επι 8 ωρες και παραπανω να μπαινοβγαινει συνεχομενα στα 2 γαμωκρεβατα χωρις να σταματαει (εκτος και αν δεν εχει πελατες εκεινη την ωρα) αρχιζω να ξενερωνω με ολη την φαση του αγοριαιου ερωτα και συγκεκριμενα των μπουρδελων.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ξενέρωσες με τις Ελληνίδες, ξενερώνεις με τον αγοραίο έρωτα, να δώ πότε θα ρίξεις κανένα ΜΠΟΥΤΣΟ να ισιώσεις

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αστον στην ησυχία του. Δεν προσφέρεται για τέτοια Κωστάκη.

Μόνο για  :badair: :badair: :badair: :badair: και για  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: είναι ο κώλος μου.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είπαμε υπάρχουν 2 κατηγορίες στο θέμα της πορνείας.
Η πρώτη είναι η ομηρία ανθρώπων όπως στην περίπτωση του άρθρου.Αυτοί που φυλακίζουν ανθρώπους θέλουν κρέμασμα.Κυριολεκτικά μιλάω.Κανένα έλεος σε νταβατζήδες-ανθρωποφύλακες και σε κάθε λογής δεσμοφύλακες.Είναι τραγικό στην εποχή μας να υπάρχουν διάφορες μορφές δουλείας απο διάφορα καθίκια σε ανυπεράσπιστους και ανυποψίαστους ανθρώπους.

Αλλά να μην τα τραγικοποιούμε και τα μελοδραματοποιούμε όλα...
Υπάρχει όμως και η δεύτερη περίπτωση πορνείας.Αυτή της ηθελημένης.Που κατά τη γνώμη μου και απο προσωπική εμπειρία λόγω της καταγωγής που έχω υπάρχει στο μεγαλύτερο βαθμό.Μη μου πείτε τώρα ότι κοπέλες που δουλεύουν σε αρκετά στούντιο κυρίως και σε ορισμένα μπουρδέλα, σε στριπτιζάδικα η ως call girl δεν γουστάρουν αυτό που κάνουν,είναι παράνομες και τις έχουν με το βούρδουλα.Έχουν και τα χαρτιά τους(κυρίως σε μπουρδέλα-στούντιο),περνάνε τους γιατρούς τους(κυρίως για μπουρδέλα-στούντιο) και αρκετές συμπατριώτισσές μου γνωρίζανε πολύ καλά τι θα κάνανε στην Ελλάδα,στην Ιταλία,στην Ισπανία,στην Αγγλία και ήρθανε αποκλειστικά με αυτό τον σκοπό.Πάνω απ'όλα το κάνουν για τα γρήγορα λεφτά και φυσικά και η εμπειρία τους αρέσει (μου το έχουν πει αρκετές κοπέλες αυτό μέχρι και συμμαθήτριά μου ).Και φυσικά αρκετές εξ'αυτών γίνονται και τσιράκια της μαφίας γιατί αυτός ο χώρος είναι κομμάτι της μαφίας.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πριν αναλύσετε το τι κάνουν οι τάνες, σας προτείνω να βγείτε ένα βράδυ και να δείτε πόσες γυναίκες όμορφες, σικάτες και στολισμένες είναι μαζί με κάτι λεχρίτες γκόμενους, πολλές φορές πολύ μεγαλύτερους, και έχουν στο πρόσωπό τους μία έκφραση δυστυχίας λες κι είναι έτοιμες να κλάψουν. Κι αυτές με το ζόρι θα τις έβαλαν να ανοίξουν πάρε δώσε με τους τύπους αυτούς.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έχει δίκιο ο Whitey. Κάνουμε ότι δεν βλέπουμε αυτές τις ιστορίες και γινόμαστε συμμέτοχοι σε εγκλήματα.  Δημιουργούμε δικαιολογίες για να αισθανόμαστε καλά. Νομίζουμε ότι επειδή είναι πάνω από 18, το κάνουν όλες με τη θέλησή τους. Επειδή βρίσκονται σε στούντιο-μπουρδέλο έχουν χαρτιά και πέρασαν από ειδικούς επιστήμονες που επιβεβαίωσαν την οικιοθελή τους μετοχή στο επάγγελμα.
Δεν θα σταματήσω να πηγαίνω, αλλά δεν θα παραμυθιάζομαι κιόλας. Θα σφυράω αδιάφορα όταν ακούω τέτοιες ιστορίες και κυρίως δεν θα είμαι επικριτικός με κανένα, ακόμα και με τη μάνα που έκανε αυτό στο παιδί της, γιατί αναγνωρίζω ότι και εγώ είμαι συνένοχος.
Είναι υποκριτικό να δημοσιεύονται τέτοιες ιστορίες σε αυτό το site, εκτός αν θέλουν να μας συμμορφώσουν! 

Επισκέπτης
Είπαμε υπάρχουν 2 κατηγορίες στο θέμα της πορνείας.
Η πρώτη είναι η ομηρία ανθρώπων όπως στην περίπτωση του άρθρου.Αυτοί που φυλακίζουν ανθρώπους θέλουν κρέμασμα.Κυριολεκτικά μιλάω.Κανένα έλεος σε νταβατζήδες-ανθρωποφύλακες και σε κάθε λογής δεσμοφύλακες.Είναι τραγικό στην εποχή μας να υπάρχουν διάφορες μορφές δουλείας απο διάφορα καθίκια σε ανυπεράσπιστους και ανυποψίαστους ανθρώπους.

Αλλά να μην τα τραγικοποιούμε και τα μελοδραματοποιούμε όλα...
Υπάρχει όμως και η δεύτερη περίπτωση πορνείας.Αυτή της ηθελημένης.Που κατά τη γνώμη μου και απο προσωπική εμπειρία λόγω της καταγωγής που έχω υπάρχει στο μεγαλύτερο βαθμό.Μη μου πείτε τώρα ότι κοπέλες που δουλεύουν σε αρκετά στούντιο κυρίως και σε ορισμένα μπουρδέλα, σε στριπτιζάδικα η ως call girl δεν γουστάρουν αυτό που κάνουν,είναι παράνομες και τις έχουν με το βούρδουλα.Έχουν και τα χαρτιά τους(κυρίως σε μπουρδέλα-στούντιο),περνάνε τους γιατρούς τους(κυρίως για μπουρδέλα-στούντιο) και αρκετές συμπατριώτισσές μου γνωρίζανε πολύ καλά τι θα κάνανε στην Ελλάδα,στην Ιταλία,στην Ισπανία,στην Αγγλία και ήρθανε αποκλειστικά με αυτό τον σκοπό.Πάνω απ'όλα το κάνουν για τα γρήγορα λεφτά και φυσικά και η εμπειρία τους αρέσει (μου το έχουν πει αρκετές κοπέλες αυτό μέχρι και συμμαθήτριά μου ).Και φυσικά αρκετές εξ'αυτών γίνονται και τσιράκια της μαφίας γιατί αυτός ο χώρος είναι κομμάτι της μαφίας.
Συφωνω απολυτως,περιπτωσεις οπως αυτη που περιγραφεται υπαρχουν,ειναι καλα τεκμηριωμενες,και δεν αμφισβητουνται ειναι ομως λιγες και οχι αντιπροσωπευτικες.Στην συντριπτικη τους πλειοψηφια τα"κοριτσια"κανουν την"δουλεια"αυτη εχοντας καθαρο μυαλο,ελαφρα συνειδηση και στα περισσοτερα"σπιτια"απολυτως νομιμα και νομοτυπα.Τα cg ειναι μεν παρανομα αλλα και εκει περιπτωσεις δουλεμποριου και καταναγκασμου αναλογες με αυτη του αρθρου,προσωπικα τουλαχιστον,δεν εχω συναντησει ακομα.Οσες γουσταρουν αυτο που κανουν(υπαρχουν και τετοιες)κολλανε για παντα με οτι αυτο συνεπαγεται,οι υπολοιπες(οσες εχουν πεντε δραμια μυαλο δηλαδη),την κανουν εγκαιρως.Ευτυχως οι περισσοτερες ανηκουν στην δευτερη περιπτωση.

Αν και το κρεμασμα,ΙΜΟ,ειναι πολυ λιγο και ανθρωπινο για τετοια σκουληκια,ο ανασκολοπισμος θα τους ταιριαζε καλυτερα...

Επισκέπτης
Συγνώμη τώρα είσαι κοριτσάκι 18 και 19 και 24 χρονών και σου λένε μπες σε ένα πούλμαν να πας να δουλέψεις παράνομα στην Eλλάδα σερβιτόρα και εσύ πηγαίνεις; Δηλαδή τα χιλιάδες κοριτσάκια που έχουν κάτσει στα αυγά τους είναι χαζά; Ή την βρίσκουν με την φτώχεια; Eννοείται ότι θα σε γαμάνε εκεί που θα πας. Γίνομαι ακραίος ζητώ συγνώμη αλλά υπάρχουν ναι μεν οι καραγκιόζηδες οι δουλέμποροι αλλά δεν φαντάζομαι ότι από την άλλη κοτζαμ γυναίκες και μάλιστα από την ρωσία που είναι πολύ έξυπνες και την "πατάνε"

Επισκέπτης
Πριν αναλύσετε το τι κάνουν οι τάνες, σας προτείνω να βγείτε ένα βράδυ και να δείτε πόσες γυναίκες όμορφες, σικάτες και στολισμένες είναι μαζί με κάτι λεχρίτες γκόμενους, πολλές φορές πολύ μεγαλύτερους, και έχουν στο πρόσωπό τους μία έκφραση δυστυχίας λες κι είναι έτοιμες να κλάψουν. Κι αυτές με το ζόρι θα τις έβαλαν να ανοίξουν πάρε δώσε με τους τύπους αυτούς.

Bαθιά φιλοσοφημένη τοποθέτηση για την φύση της γυναίκας...
(Eπί το λαϊκότερον τραβάτε με και ας κλαίω)

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Εγω θα συμφωνισω με τον φιλο μου τον  latex.Επισης για σκεφτητε αν μπουκαρε η αστυνομια την ωρα που δουλευες με την θεληση σου σε ενα μπουρδελο και σε πηγεναν για απελαση για πορνεια κλπ δε θα την γλυτωνες φθηνοτερα αν το επαιζες το κακομοιρο το κοριτσακι που σε ριξανε στο λουκι?

Υ.Γ Δεν λεω οτι ειναι ψεματα αυτες οι ιστοριες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom