Νέα

Οι υπάλληλοι στα Ελληνικά Προξενεία είναι απαράδεκτοι !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Συναγωνιστες ,

όσοι έχετε ταξειδεψει στο Εξωτερικό και χρειάστηκε να πάτε σε Ελληνικό Προξενείο ,
για διάφορα θέματα .
Όσοι σπουδάζατε στο εξωτερικό και χρειαζόταν να παρετε κάποια βεβαίωση
από ελληνικό Προξενείο κτλ

Διαπιστώσατε πόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ειναι οι υπάλληλοι των προξενείων !

Ενω παιρνουν ψηλούς μισθούς και έχουν "τυχερά" ,οχι μόνο δεν εξυπηρετουν τους ελληνες ,αλλα είναι και αφόρητα εχθρικοί ,αλαζόνες και αδιάφοροι για τους ελληνες πολιτες !

Πέρα από τις αναφορες που πρεπει να κανουμε στο ΥπΕξ ,καλό θα είναι να μαζευτουν κάποιοι και να περιμενουν στην Ελλάδα  καποιους τετοιους υπαλληλους ,οταν ερχονται για διακοπες-δουλειες ,και να τους "περιποιηθουν " καταλληλα .

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Ρωτήστε τον Δημητρακη τον Πορνομεταναστη !

Τι εχει τραβηξει στα ελληνικά προξενεία στη Ρωσσία ,για τα αυτονόητα

δικαιώματα του ,να λάβει διάφορα έγγραφα !

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.829
Πόντοι
3.715
όλες αυτές οι καριόλες από πίσω βγάζουν φράγκα παίζοντας τους μεσάζοντες σε ένα κάρο ιστορίες καθαρές και μη...
αθάνατε καρμοίρη ανθρωπάκο...

νομίζω ότι επίτηδες συμπεριφέρονται έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα πας να ζητήσεις κάτι να το σκεφτείς τριπλα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
αχαχαχαχαααα....!!!!

ειναι λογο της αποστασης, τους λειπει η μητερα πατριδα...!

Μια μονο παρατηρηση, Κωστα, λες να κανουμε αναφορα στο Υπ. Εξωτερικων... δεν υπαρχει ελπιδα φιλε, οι διπλωματες και οι υπαλληλοι του ΥπΕξ ειναι αυτοι που βλεπεις "εξω" και εχουν τετοια συμπεριφορα!

Χτες ειχα την τελευταια κουβεντα μου με υπαλληλο του προξενειου της χωρας που ζω και πλεον αν δε κατεβει ο Διας με την Αθηνα, ο Θεος και η Παναγια, Ο Βουδας και ο Αλλαχ δεν ασχολουμαι ξανα μαζι τους, ακομα και αν ξεψυχαω!

Αυτα! Τις καλημερες μου απο την ξενιτια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συναγωνιστες ,

όσοι έχετε ταξειδεψει στο Εξωτερικό και χρειάστηκε να πάτε σε Ελληνικό Προξενείο ,
για διάφορα θέματα .

Ενω παιρνουν ψηλούς μισθούς και έχουν "τυχερά" ,οχι μόνο δεν εξυπηρετουν τους ελληνες ,αλλα είναι και αφόρητα εχθρικοί ,αλαζόνες και αδιάφοροι για τους ελληνες πολιτες !

Πέρα από τις αναφορες που πρεπει να κανουμε στο ΥπΕξ ,καλό θα είναι να μαζευτουν κάποιοι και να περιμενουν στην Ελλάδα  καποιους τετοιους υπαλληλους ,οταν ερχονται για διακοπες-δουλειες ,και να τους "περιποιηθουν " καταλληλα .
δεν μας λες κατι περιεργο για ελληνικο δημοσιο......τωρα που θα εφαρμοστει και ενιαιο μισθολογιο με χαλια μισθους θα εχουν επιτελους και δικαιολογια μαλιστα

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Συναγωνιστες ,

για διάφορα θέματα .

επισης δουλευουν τα μισα χρονια λογω εξωτερικου δηλαδη βγαινουν σε συνταξη σε 12,5 χρονια και αν ειναι μητερες και εχουν κανει και δυο παιδια 12,5μειον τεσσερα χρονια δηλαδη8,5 χρονια μειον 2 χρονια αδειες και ανναρωτικες μας κανει συνολο 6,5 χρονια μαξιμουμ.αθανατη ελλαδα

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
αρχισαν τα μαθηματικα...

Ολοι βλεπω ειναι ενημερωμενοι για τη δουλεια που κανουν "οι αλλοι" και ξερουν.
Τελος παντων, δεν ειναι θεμα το ποσα παιρνουν ή σε ποσα χρονια βγαινουν στη συνταξη ή δε ξερω τι αλλο.

Κατα την αποψη μου, θεμα ειναι το οτι απλα ΔΕΝ τα αξιζουν αυτα που παιρνουν και παρα πολλοι απο αυτους ΔΕΝ τα δουλευουν.
Η δικια μου ευχη δεν ειναι να τους κοψουν μισθους κτλ κτλ, αλλα να αποκτησουν τη διευθηνση εκεινη που θα τους κανει να δουλεψουν!

Ξερω ανθρωπο που ειναι σε πρεσβεια, παιρνει 6000 το μηνα, τωρα παιρνει λιγοτερα, αλλα δε ξερω ποσα ακριβως γιατι δε μιλαμε πλεον ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!
Υπαλληλος του Υπ. Εξ. στην αλλοδαπη και δεν ξερει αγγλικα...
δεν εχω θεμα μ'αυτον, παροτι αυτος ετσι νομιζει, αλλα εχω πολυ μεγαλο θεμα με αυτον που τον φυτεψε στην θεση αυτη και την στερει απο  καποιον αλλο που εχει τα προσοντα!

Αλλα ειπαμε, Ελλαδα ειναι, θα περασει!

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
αρχισαν τα μαθηματικα...

Τελος παντων, δεν ειναι θεμα το ποσα παιρνουν ή σε ποσα χρονια βγαινουν στη συνταξη ή δε ξερω τι αλλο.

Κατα την αποψη μου, θεμα ειναι το οτι απλα ΔΕΝ τα αξιζουν αυτα που παιρνουν και παρα πολλοι απο αυτους ΔΕΝ τα δουλευουν.
Η δικια μου ευχη δεν ειναι να τους κοψουν μισθους κτλ κτλ, αλλα να αποκτησουν τη διευθηνση εκεινη που θα τους κανει να δουλεψουν!

Ξερω ανθρωπο που ειναι σε πρεσβεια, παιρνει 6000 το μηνα, τωρα παιρνει λιγοτερα, αλλα δε ξερω ποσα ακριβως γιατι δε μιλαμε πλεον ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!
δεν εχω θεμα μ'αυτον, παροτι αυτος ετσι νομιζει, αλλα εχω πολυ μεγαλο θεμα με αυτον που τον φυτεψε στην θεση αυτη και την στερει απο  καποιον αλλο που εχει τα προσοντα!

ειχα μια πελατισσα που ηταν γραματεας σε πρεσβεια.42 χρονων βγηκε σε συνταξη και να μη σου πω για το εφαπαξ.τωρα αν δεν σου αρεσαν τα μαθηματικα

Επισκέπτης
καποιοι υπαλληλοι σε καποια προξενεια τα παιρνουν ακωμα και για να δωσουν τουριστικες βιζες αν δε εισαι και εμπορος το ποσο τριπλασιαζεται.
αααααρε  :fuck1: που χρειαζεται

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αρχισαν τα μαθηματικα...

αστραπιαια τωρα μ ηρθε στο μυαλο μια εικονα απο το ελευθεριος βενιζελος οταν ειχε πρωτοανοιξει
ειχα συναντησει 2 κοπελιτσες που στα αγγλικα τους ελεγαν μονο that, this, give you, χωρις καμια υπερβολη ..αγγλικα επιπεδου τριτης κανονικης
εξυπηρετουσαν τουριστες σε καιριες θεσεις

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Δεν είναι μόνο στα προξενεία, είναι σε όλες τις υπηρεσίες...Οι περισσότεροι είναι μουνόπανα,γουστάρουν να τρέχουν και να ταλαιπωρούν τον κόσμο...αρχίδια που βγάζουν το κόμπλεξ εξουσίας...Είναι ελάχιστοι αυτοί που βοηθούν ή εξυπηρετούν....Και αυτό γίνονταν μέχρι τώρα,από δω και πέρα που έχουν φάει και τις μειώσεις....γάμα τα....Όσο πιο μακριά από δημόσιες υπηρεσίες(μπουρδέλα δηλαδή),τόσο καλύτερα...
Εγώ τις 2 τελευταίες φορές που πήγα στη γαμημένη την εφορία,το ένοιωσα για άλλη μιά φορά.
Την μία με παρέπεμψαν σε εφορία άλλης περιοχής,διότι στην δική μου το δικαστικό τμήμα θα μεταφερόταν κάπου αλλού και οι 2 πουτάνες που ήταν μέσα,έκαναν κουτσομπολιό με κλεισμένη την πόρτα και έτριβαν τις μουνάρες τους....Πήγα σε άλλη περιοχή,όπου πολύ απλά μου είπαν να ξαναπάω ή να πάρω τηλέφωνο σε κανένα μήνα,διότι δεν είχε έρθει μιά εγκύκλειος που περίμεναν...ήταν τόσο δύσκολο να μου το πουν οι πουτάνες στην δική μου εφορία(παρόλο που τους είπα τι ήθελα).....
Την τελευταία φορά,με έτρεχαν για κάτι χαρτιά που ζήταγαν τώρα- νέο μέτρο και την δεύτερη φορά που τα πήγα και αυτά,μετά από τρέξιμο 10 ημερών και βέβαια κόστος,η άλλη καριόλα που τα παρέλαβε,ούτε καν νοιάστηκε γι' αυτά...τα πήρα επειδή τα πήγα και μάλιστα δεν τα κράτησε όλα.....Ο Θεός να σε κρατάει μακρυά τους........

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.829
Πόντοι
3.715
φίλος ξεκινά εξαγωγική προσπάθεια...σε μέρος που υπάρχει και λειτουργεί ελληνικό προξενείο για χρόόόνια.
Οι τύποι στο προξενείο είναι ή το παίζουν τόσο άσχετοι, που μετά από 2 βδομάδες σούρτ-φέρτα ο φίλος καταλαβαίνει ότι κάποιοι κρατούν την αγορά για δικό τους τσιφλίκι.
Τελικά πήρε τις πληροφορίες από αλλού και την έφτιαξε τη δουλειά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, τι σκατά ρόλο έχει το προξενείο αν όχι να βοηθά ομοεθνείς μας στο να βρίσκουν εύκολα το δρόμο;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Δεν είναι μόνο στα προξενεία, είναι σε όλες τις υπηρεσίες...Οι περισσότεροι είναι μουνόπανα,γουστάρουν να τρέχουν και να ταλαιπωρούν τον κόσμο...αρχίδια που βγάζουν το κόμπλεξ εξουσίας...Είναι ελάχιστοι αυτοί που βοηθούν ή εξυπηρετούν....Και αυτό γίνονταν μέχρι τώρα,από δω και πέρα που έχουν φάει και τις μειώσεις....γάμα τα....Όσο πιο μακριά από δημόσιες υπηρεσίες(μπουρδέλα δηλαδή),τόσο καλύτερα...
Εγώ τις 2 τελευταίες φορές που πήγα στη γαμημένη την εφορία,το ένοιωσα για άλλη μιά φορά.
Την μία με παρέπεμψαν σε εφορία άλλης περιοχής,διότι στην δική μου το δικαστικό τμήμα θα μεταφερόταν κάπου αλλού και οι 2 πουτάνες που ήταν μέσα,έκαναν κουτσομπολιό με κλεισμένη την πόρτα και έτριβαν τις μουνάρες τους....Πήγα σε άλλη περιοχή,όπου πολύ απλά μου είπαν να ξαναπάω ή να πάρω τηλέφωνο σε κανένα μήνα,διότι δεν είχε έρθει μιά εγκύκλειος που περίμεναν...ήταν τόσο δύσκολο να μου το πουν οι πουτάνες στην δική μου εφορία(παρόλο που τους είπα τι ήθελα).....
Την τελευταία φορά,με έτρεχαν για κάτι χαρτιά που ζήταγαν τώρα- νέο μέτρο και την δεύτερη φορά που τα πήγα και αυτά,μετά από τρέξιμο 10 ημερών και βέβαια κόστος,η άλλη καριόλα που τα παρέλαβε,ούτε καν νοιάστηκε γι' αυτά...τα πήρα επειδή τα πήγα και μάλιστα δεν τα κράτησε όλα.....Ο Θεός να σε κρατάει μακρυά τους........
Είμαι ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Απ την μια τους λυπάμαι με τις μειώσεις κτλ (εμένα βέβαια ποιός με λυπάται στον ιδιωτικό ,που παράγω περισσότερο και πληρώνομαι λιγότερο),οι περισσότεροι έχουν οικογένειες,υποχρεώσεις κτλ ,επίσης σαν αλυσίδα ,με την σειρά τους δεν θα αγοράζουν,άρα θα γαμηθεί περισσσότερο η ήδη γαμημένη αγορά,αλλά μετά από τέτοιες συμπεριφορές και απανθρωπιά σε απλούς ανθρώπους,που τους "τρέχουν" και το παίζουν εξουσία...ΝΑΙ !! να τους μειώσουν και τους μισθούς και να τους στείλουν στα σπίτια τους.....

Επισκέπτης
Απ την μια τους λυπάμαι με τις μειώσεις κτλ (εμένα βέβαια ποιός με λυπάται στον ιδιωτικό ,που παράγω περισσότερο και πληρώνομαι λιγότερο),οι περισσότεροι έχουν οικογένειες,υποχρεώσεις κτλ ,επίσης σαν αλυσίδα ,με την σειρά τους δεν θα αγοράζουν,άρα θα γαμηθεί περισσσότερο η ήδη γαμημένη αγορά,αλλά μετά από τέτοιες συμπεριφορές και απανθρωπιά σε απλούς ανθρώπους,που τους "τρέχουν" και το παίζουν εξουσία...ΝΑΙ !! να τους μειώσουν και τους μισθούς και να τους στείλουν στα σπίτια τους.....
τυπε μολις ο Ελληνας παρει εξουσια ποιος τον πιανει...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
φίλος ξεκινά εξαγωγική προσπάθεια...σε μέρος που υπάρχει και λειτουργεί ελληνικό προξενείο για χρόόόνια.
Οι τύποι στο προξενείο είναι ή το παίζουν τόσο άσχετοι, που μετά από 2 βδομάδες σούρτ-φέρτα ο φίλος καταλαβαίνει ότι κάποιοι κρατούν την αγορά για δικό τους τσιφλίκι.
Τελικά πήρε τις πληροφορίες από αλλού και την έφτιαξε τη δουλειά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, τι σκατά ρόλο έχει το προξενείο αν όχι να βοηθά ομοεθνείς μας στο να βρίσκουν εύκολα το δρόμο;

Προσοχή σε αυτό, έχω άποψη. Για βοήθεια για εξαγωγές πρέπει να απευθύνεσθε στα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Γραφεία ΟΕΥ) των Πρεσβειών, κάποια είναι και σε προξενεία. Από αυτά εγώ είχα γενικά πολύ καλή αντιμετώπιση, προκειται να πιστοποιηθούν σύντομα και κατά ISO. Στο προξενείο όπου απευθύνθηκε ο φίλος σου μπορεί αν δεν υπήρχε ΟΕΥ οι άλλοι υπάλληλοι να είναι όντως άσχετοι. Γενικά εκτός προξένου οι υπόλοιποι υπάλληλοι σε ένα προξενείο είναι διοικητικοί, που κάνουν πρωτόκολλο, διαβατήρια και τέτοιες δουλειές, μπορεί και μέσης εκπαίδευσης, συνεπώς δεν έχουν την πείρα και την τεχνογνωσία να σε κρατήσουν από την αγορά, ειδικά αν μιλάμε για μέση αναπτυσσόμενη χώρα όχι για Αφρική ή Ασία.
Για εξαγωγικές πληροφορίες από τα Γραφεία ΟΕΥ βλέπετε την ιστοσελίδα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Αν υπήρχε ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ θα σου πω λόγω και τις ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ότι υπάρχουν ανθρώποι που είναι εντάξει με την δουλειά τους και οτι προσπαθούν να εξυπηρετησουν των έλληνα πολίτη αλλα δυστυχώς όπως λέε ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.

imipos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Όχι μειώσεις σε αυτούς τους μαλάκες! Τσεκούρι κατα κέφαλα! Που έπερνα τηλέφωνο για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, όχι μαλακίες και εκεί ειρωνεία!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Προσοχή σε αυτό, έχω άποψη. Για βοήθεια για εξαγωγές πρέπει να απευθύνεσθε στα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Γραφεία ΟΕΥ) των Πρεσβειών, κάποια είναι και σε προξενεία. Από αυτά εγώ είχα γενικά πολύ καλή αντιμετώπιση, προκειται να πιστοποιηθούν σύντομα και κατά ISO. Στο προξενείο όπου απευθύνθηκε ο φίλος σου μπορεί αν δεν υπήρχε ΟΕΥ οι άλλοι υπάλληλοι να είναι όντως άσχετοι. Γενικά εκτός προξένου οι υπόλοιποι υπάλληλοι σε ένα προξενείο είναι διοικητικοί, που κάνουν πρωτόκολλο, διαβατήρια και τέτοιες δουλειές, μπορεί και μέσης εκπαίδευσης, συνεπώς δεν έχουν την πείρα και την τεχνογνωσία να σε κρατήσουν από την αγορά, ειδικά αν μιλάμε για μέση αναπτυσσόμενη χώρα όχι για Αφρική ή Ασία.
Για εξαγωγικές πληροφορίες από τα Γραφεία ΟΕΥ βλέπετε την ιστοσελίδα

δηλαδη αγαπητα παιδια , επιτρεψτε μου , εσεις ειστε απαραδεκτοι.......
μιζα εστω και υπο μορφη βραδυνης εξοδου ακουμπησατε?????????????
οχι .....
και τι ειστε εσεις ρε που θα ασχολυθουμε μαζι σας ?????????????????
εεεεεεεεεεεεεεεεε.......................

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
μου φερνει στο μυαλο ενα αλλο topic για "ταριφες"... δε βρεθηκε μητε ενας να γραψει κατι, μια κουβεντα για να δειξει οτι υπαρχει και η αλλη οψη...

Μαλλον το site δεν εχει μητε ταριφες μητε διπλωματικους...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom