Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 11.146
...και καποιες αλλες τρυπες να δεις πως ρουφαν τα παντα!!Αυτα ειναι μαλακιες. Το μονο που αξιζει απο το συμπαν ειναι οι Μαυρες Τρυπες που ρουφαν τα παντα
...και καποιες αλλες τρυπες να δεις πως ρουφαν τα παντα!!Αυτα ειναι μαλακιες. Το μονο που αξιζει απο το συμπαν ειναι οι Μαυρες Τρυπες που ρουφαν τα παντα
Ονοματα δε λεμε , υποληψεις δε θιγουμε χαχαχα...και καποιες αλλες τρυπες να δεις πως ρουφαν τα παντα!!
Εντάξει όμως αυτός είναι ο κόσμος μας. Δεν είναι ανούσια. Ταπεινότητα όμως και ευγνωμοσύνη πρέπει να έχουμε.....και μας υπενθυμιζει ακομη μια φορα το ποσο μικροι ειμαστε και ποσο ανουσια τα πραγματα που πολλες φορες ασχολουμαστε κ μεγαλοποιουμε!
Το πιστεύω κι εγώ αυτό που έγραψες ..Εντάξει όμως αυτός είναι ο κόσμος μας. Δεν είναι ανούσια. Ταπεινότητα όμως και ευγνωμοσύνη πρέπει να έχουμε.
Ίσως κάποιο ανώτερο ον μας κοιτάει να κάνουμε τις δουλειές μας και να τους φαινόμαστε τόσο υπανάπτυκτοι όσο εμάς τα μυρμήγκια.
...ή και μεγαλυτερη! Μπηκαμε σε αχαρτογραφητα νερα και με το εργαλειο αυτο πλεον στη διαθεση μας, ανοιγει νεο παραθυρο για ερευνα και ανακαλυψεις!στην συντομευση που παρεθεσε ο αντισθενης λεει οτι μαλλον θα αποδειχτει οτι εχει και μικροτερη ηλικια απο οσο υπολογιζαν ως τωρα
...ψεμα παντου ρε φιλε!!!
απατη ολα τελικα
δεν υπαρχει εμπιστοσυνη τη σημερον ημεραν, δυστυχως...ψεμα παντου ρε φιλε!!!
ps. και δεν δινει κ κωλο!
...υπαρχουν ουκ ολιγες υποθεσεις για αυτο, αλλα καμμια ακομη δεν εξελιχθηκε σε θεωρια!Το πιστεύω κι εγώ αυτό που έγραψες ..
"Ίσως κάποιο ανώτερο ον μας κοιτάει να κάνουμε τις δουλειές μας και να τους φαινόμαστε τόσο υπανάπτυκτοι όσο εμάς τα μυρμήγκι"
Σωστα, υποθέσεις, αλλά , κι αυτός ο υπέρμετρος εγωισμός του ανθρώπινου είδους ότι είναι το μοναδικό /ανώτατο ον στον πλανήτη,με ξεπερνά......υπαρχουν ουκ ολιγες υποθεσεις για αυτο, αλλα καμμια ακομη δεν εξελιχθηκε σε θεωρια!
...μην το γελαμε καθολου, ειναι για λυπηση! Τελευταιως ειχα μια κουβεντα (δια ζωσης) με μια τυπισα που μου εφερε ως αποδειξη-απορια γιατι ενα ελικοπτερο δεν απογειωνεται καθετα και μολις περασει απο κατω του το σημειο προορισμου (λογω της περιστροφης της γης) να προσγειωθει ξανα! Επι 10' νομιζα οτι με τρολαριζε, αλλα δεν......
....τουλαχιστον αυτοι εχουν πιο πειστικη θεωρια δημιουργιας του συμπαντος!Γιατί, εσύ αποκλείεις πίσω από όλα αυτά να είναι το Μακαρονοτέρας... ;
Αυτ'α φίλε δεν τα γράφουν εδώ, και μη ξαναπεις κουβέντα για την αδερφή μου. Πως νομίζεις έχουμε εμείς απεριόριστο δωρεάν ρεύμα στο σπίτι;...μην το γελαμε καθολου, ειναι για λυπηση! Τελευταιως ειχα μια κουβεντα (δια ζωσης) με μια τυπισα που μου εφερε ως αποδειξη-απορια γιατι ενα ελικοπτερο δεν απογειωνεται καθετα και μολις περασει απο κατω του το σημειο προορισμου (λογω της περιστροφης της γης) να προσγειωθει ξανα! Επι 10' νομιζα οτι με τρολαριζε, αλλα δεν......
Μονο λύπη!
Αυτοί ότι επιχείρημα τους πεις θα σε πρήξουν. Νομίζω το μόνο που ίσως λειτουργήσει είναι ο καπιταλισμός: "Αν μου δείξεις πρόεδρο αερογραμμών που οι πιλότοι του πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη, να το συζητήσουμε"....μην το γελαμε καθολου, ειναι για λυπηση! Τελευταιως ειχα μια κουβεντα (δια ζωσης) με μια τυπισα που μου εφερε ως αποδειξη-απορια γιατι ενα ελικοπτερο δεν απογειωνεται καθετα και μολις περασει απο κατω του το σημειο προορισμου (λογω της περιστροφης της γης) να προσγειωθει ξανα! Επι 10' νομιζα οτι με τρολαριζε, αλλα δεν......
Μονο λύπη!