Νέα

Oι πιο χρήσιμες κριτικές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ατομα γράφουν της ποιο χρησιμες κριτικες?Ενημερωσεις..κλπ

• Farkeli

Ψήφοι: 5 6,5%
  • nikospireas

Ψήφοι: 12 15,6%
  • CHEYENNE

Ψήφοι: 29 37,7%
  • Stam_90

Ψήφοι: 3 3,9%
  • Boldrermort

Ψήφοι: 1 1,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 15 19,5%
  • Treasurert

Ψήφοι: 22 28,6%
  • Gl

Ψήφοι: 14 18,2%
  • Πουτανγαμών

Ψήφοι: 25 32,5%
  • Bakalhs

Ψήφοι: 20 26,0%
  • Antisthenis

Ψήφοι: 8 10,4%
  • SPEED

• doursladers

Ψήφοι: 0 0,0%
  • whowho

Ψήφοι: 4 5,2%
  • PIATSAS

Ψήφοι: 26 33,8%
  • Ακόρεστος

• Zoro_2

• Banoutsos

Ψήφοι: 7 9,1%
  • Heellover

Ψήφοι: 14 18,2%
  • Karaman7

• Rozkrotalias

Ψήφοι: 2 2,6%
  • Kaloeros

• Varnalis

• Juninho

Ψήφοι: 1 1,3%
  • Παιχτούρας

• pussydoctor

• PathosGiatatemachia

• Gastez

Ψήφοι: 6 7,8%
  • Αλλος(Πειτε οποιονδηποτε)

Ψήφοι: 10 13,0%
  • Fantom12

Ψήφοι: 10 13,0%
  • apolytoarseniko

Ψήφοι: 7 9,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Υπάρχουν ατομα τα οποια ειναι καιρο στον αγοραιο ερωτα με μεγάλη εμπειρια και προσφέρουν την αποψη τους εδω μεσα για να βοηθησουν τους αθλητες τους αγοραιου έρωτα να επιλέξουν κατι καλο για να περασουν όμορφα ..

Στοχος είναι...
1 Σαφης ενημέρωση
2 Χρησιμες κριτικες για την αποφηγη σπαταλης χρημάτων
3 Επιλογη της καταληλης κορασίδας για εναν υπέροχο πρωι/απογευμα/βραδυ/ξημέρωμα.

Επιλέξτε αυτους που πιστεύετε οσοι πραγματικα προσφερουν στο σαιτ στο θεμα του αγοραιου ερωτα, με κριτικες η με ενημερώσεις η οτιδηποτε αλλο....

8 επιλογες έχετε....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραιο θεμα πλακα πλακα...ελειπε....σε ψηφισα και σενα μαζι με τρε ,παιχτουρα,καραμαν,πουσιντοκτορ,μπακαλη,ακορεστο...αλλα ξεχασες τον γιασου....μεγιστη παραλειψη....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ωραιο θεμα πλακα πλακα...ελειπε....σε ψηφισα και σενα μαζι με τρε ,παιχτουρα,καραμαν,πουσιντοκτορ,μπακαλη,ακορεστο...αλλα ξεχασες τον γιασου....μεγιστη παραλειψη....

Και τον απόλυτο.

Κριτικές μπορεί να μη γράφει αλλά στην ενημέρωση είναι μανουλα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Φαντομ 12 τον ξεχάσατε

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Toν απολυτο ξέχασα...
Ποιος γιασου ρε... δεν μπορεις να σταυρωσεις λεξη και να βγάλεις νοημα απ αυτα που λεει...  :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Toν απολυτο ξέχασα...
Ποιος γιασου ρε... δεν μπορεις να σταυρωσεις λεξη και να βγάλεις νοημα απ αυτα που λεει...  :jerking: :jerking:
τα λεει ωραια ομως και παραστατικα.....μερεντες,τριγλυκεριδια, :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και τους Pitsiriko1 - spoon ξεχασες.......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλα μπρε.. αφου το συστημα εχει απο μονο του βαθμολογηση τι την θεμε την ψηφοφορια ?  :think:

αγω ας πουμε απ οτι ειχα δει ειμαι ο 250ος (καπου εκει)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
καλα μπρε.. αφου το συστημα εχει απο μονο του βαθμολογηση τι την θεμε την ψηφοφορια ?  :think:

αγω ας πουμε απ οτι ειχα δει ειμαι ο 250ος (καπου εκει)

Αυτό που λες πρέπει να έχει να κάνει με το πόσες κριτικές έχει ποστάρει ο καθένας κι όχι με το πόσοι κλίκαραν στο αν τους βοήθησε ή όχι.

Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αυτό που λες πρέπει να έχει να κάνει με το πόσες κριτικές έχει ποστάρει ο καθένας κι όχι με το πόσοι κλίκαραν στο αν τους βοήθησε ή όχι.

Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια.....
Σωστα τα λες. :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατι εχει ακουσει κι αυτος για το σαιτ ..... :grin: :grin: :grin: :grin:

επι της ουσιας εγω χρησιμη θα θεωρουσα μια κριτικη πρωτοπορα πχ οταν δοκιμασω μια καινουρια και αγνωστη για το ευρυ κοινο πουτανα....υπο αυτην την εννοια πχ οταν εγω γραφω για στουντιο ή μπουρδελα της επαρχιας ειμαι λογου χαρη χρησιμος γιατι ειμαι και δοκιμαστης....τωρα αμα ερθω αθηνα πχ και γραψω και μια κριτικη για την αννα μαρια που την ξερετε ολοι καλα κανω βεβαια αλλα περισσοτερο το προσωπικο μου εγω τονιζω παρα συνεισφερω στην ενημερωση...

ειναι ενα πραμα σαν την ερευνα στην επιστημη...αλλο να κανεις οριτζιναλ ερευνα εν τω γεννασθαι μιας ανακαλυψης και αλλο να πατας σε ανακαλυψεις αλλων και εσυ να αναμασας τα ιδια...

βεβαια και γω εχω πεσει στον πειρασμο να γραψω κριτικες και για πολυ γνωστες τανες οπως και δυο ή τρεις κριτικες  για την ιδια με διαφορετικη αιτιολογικη εξηγηση καθε φορα που δεν ειναι του παροντος να αναλυσω...

γενικα ομως παραδεχομαι τους δοκιμαστες οπως και τους κριτικους σιτυτουρς κολ γκερλς κλπ λογω του οτι λειτουργουν λιγο σε terra incognita,εξερευνουν νεα πραγματα και αδοκιμαστα....

γιατι αλλιως για τα χιλιες μυριες φορες δοκιμασμενα ευκολο ειναι να γραψεις ακομη και φεικ ή στημενη κριτικη απλα για να εμπλουτιζεις τον αριθμο σου οπως λεει και ο τζο.....

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
αλλα περισσοτερο το προσωπικο μου εγω τονιζω παρα συνεισφερω στην ενημερωση...
Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό!

Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι εδω μέσα που γράφουν κριτικές για να τονίσουν το "εγώ" τους οπως λες και να νομίζουν οτι είναι κάποιοι αλλά αν είσαι σωστός και αντικειμενικός (στο μέτρο του δυνατού πάντα βέβαια) τότε ίσα ίσα που βοηθάς κόσμο!

Αυτοί που τονίζουν το εγώ τους είναι άνθρωποι που γράφουν κριτικές με φράσεις "πήρε το χοντρό μου εργαλείο στο στόμα της" κτλ κτλ...

Akelon

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
18
Like
9
Πόντοι
10
Βάλε το geiasou, must

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Βαλε και Pitsirikos1 ρε μαστορα!

Μισες δουλειες κανεις???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Ολα αύτά μπορεί να στερούνται και σημασίας για τον[size=15pt] άνθρωπο cheyyen[/size] που
μέσα στην καθημερινότητα θέλει τις απαντήσεις για τα μεγάλα προβλήματα τού χώρου !!!!!!!

Συνήθως, στόν Άρχοντα cheyyen ο λόγος προέρχεται από την σκέψη, ή οποία έκφράζει την λογική όπως επίσης και το έπίπεδο συνειδητότητας..............

Ετσι, ό λόγος του γίνεται ή άπευθείας έκφραση του συνειδητού έπιπέδου
καί τόν φέρνη  πιο κοντά στήν κατάσταση , της συνειδητότητας που είναι το τελικά ζητούμενο.  

Ακούγοντας και άναγνωρίζοντας τις βαθύτερες και μύχιες σκέψεις του
ο Άρχοντας cheyyen διαμορφώνει το έπίπεδο της συνειδητότητάς του από όπου και
άπορρέει κάθε φορά πού ή σκέψη του έπιδιώκει νά ταυτιστεί με τον Λόγο του !!!!!!!!!!!

Συνεπώς, ή άναγκαιότητα της άνεύρεσης καινούργιων παραμέτρων στόν χώρο τού άγοραίου έρωτα  προβάλλει έπιτακτικότερη την στιγμή που ό χώρος , άσφυκτιά κάτω από την πίεση άλυτων προβλημάτων και περιμένει μiά νέα πρόταση συντεθειμένη άπό τον λόγο έκείνων που ο λόγος τους δέν είναι πιά χαμένος............
[size=20pt]
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ  ΑΡΧΟΝΤΑ .... cheyyen !!!!!!!![/size]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό!

Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι εδω μέσα που γράφουν κριτικές για να τονίσουν το "εγώ" τους οπως λες και να νομίζουν οτι είναι κάποιοι αλλά αν είσαι σωστός και αντικειμενικός (στο μέτρο του δυνατού πάντα βέβαια) τότε ίσα ίσα που βοηθάς κόσμο!

Αυτοί που τονίζουν το εγώ τους είναι άνθρωποι που γράφουν κριτικές [size=30pt]με φράσεις "πήρε το χοντρό μου εργαλείο στο στόμα της" κτλ κτλ...[/size]

ΚΑΛΗΜΈΡΑ .......άν καί δέν σε γνωρίζω , έδώ έγραψες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
SPEED , Akorestos & stam_90 τοσες λιγες ψηφους?

ελα ρε γιατι ετσι?  >:(  :P

εχουν λιωσει μποξερακια οι τυποι  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ε καλα και γω λιγες πηρα...παιζω σε περιορισμενο κοινο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom