Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 10.603
Ενδεχομένως και να μας αρέσει, έχουν κι αυτά τη χάρη τους.. γέρος γάτος, τρυφερά ποντίκια δε λένε..?Κορίτσια @Katerina @DiorPoison εδώ έχει γερόντια, με μασέλες, corregES, μπαστουνάκια, ΠΣΑΡΙΑ, γυαλιά πρεσβυωπίας και άφθονα viagroειδή...
Τι θέλετε εδώ πέρα, θα μαραζώσετε?
Έπιασες τον παλμό του νήματος μικρή...Ενδεχομένως και να μας αρέσει, έχουν κι αυτά τη χάρη τους.. γέρος γάτος, τρυφερά ποντίκια δε λένε..?
Καλημέρα.
Καλημέρα όμορφη
Προτείνω να διαβάσει τα γραφόμενα σου ο κύριος @blizardeye
καλησπέρα ομορφιάΚαλημέρα.
Ελπίζω να μας βάλετε 5 γκολ και να ξεκαβλωσετε.Γιατί σε 10 ημέρες θα έχουμε το πραγματικό ραντεβού θανάτου. Και είσαστε η μοναδική ομάδα που την έχετε γλυτώσει μέχρι τώρα.Για υπενθυμιση ενος ραντεβου θανατου περασα, μην ενοχληστε.
@κωλο-γερος Αυριο 17:30 στο Νεο Φαληρο. Να εισαι εκει.
Μην ερθεις χωρις τον Γαλλο. Πρεπει να χειροκροτηθει και να αποθεωθεί απο κοντα.
Πλάκα πλάκα, από τον Γάλλο είσαστε πρώτοι φέτος. Και ας μην παίζει σε εσάς.
Μην ερθεις χωρις τον Γαλλο. Πρεπει να χειροκροτηθει και να αποθεωθεί απο κοντα.
Καλημέρα.
Καλημέρα όμορφη
Προτείνω να διαβάσει τα γραφόμενα σου ο κύριος @blizardeye
Επειδη σας εχω γνωρισει προσωπικα θα πρεπει να θεωρειτε τον εαυτο σας ευλογημένο που δεν κυκλοφορατε σημερα με αναπηρικο καροτσακι
Τωρα αν υπηρχε η οχι αιτία ..αφηστε να το ξερω εγω ...
Με αγαπάτε όμως σήμερα! Yes?
Εδώ και 24.000 σελίδες δηλώνω ότι είμαι υπέργηρος, ασθενής, ταπεινός και αδύναμος πλην όμως ουδείς από εσάς με πιστεύει.Παραλίγο να σε πιστέψω παππού......
Καλημέρα.....!
....θες τα κοπλιμέντα σου μου φαίνεται..γοητευτικός άνδρας όσο δεν πάει(στο έχω πει και προσωπικά)Εδώ και 24.000 σελίδες δηλώνω ότι είμαι υπέργηρος, ασθενής, ταπεινός και αδύναμος πλην όμως ουδείς από εσάς με πιστεύει.
Λοιπόν η μόνη γυναίκα, από όσες είναι σήμερα στο site, που με έχει δει [και δεν εννοώ σεξουαλικά] είναι η ΥΠΕΡΟΧΗ κα. @Sexyjoanna .
Ερωτήστε την και θα σας είπει για τον οίκτο και την αποστροφή που ένιωσε όταν με είδε ...
Η αλήθεια είναι πως ναι .......θες τα κοπλιμέντα σου μου φαίνεται..γοητευτικός άνδρας όσο δεν πάει(στο έχω πει και προσωπικά)
δεν γαμας ουτε με αιτησηΗ αλήθεια είναι πως ναι ...
Ειδικά όταν προέρχονται από μία τόσο όμορφη Γυναίκα και Άνθρωπο!!!