Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.214
Πόντοι
201
Και εδώ με την συμμετοχή του κοινού!
Πήρε την ρεβάνς, οι απόγονοι αυτών που τον κατηγόρησαν για προδότη τραγουδούν το ποίημα του για εθνικό ύμνο, αν και νομίζω αν τα βλέπει όλα αυτά από κάπου γραμμένους στα άυλα π@πάρια θα τούς έχει ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.497
Πόντοι
26.096
Υπάρχει και το ... The Rime of the Ancient Marineeeeeerrrr... (το ακούω στο μυαλό μου τώρα...:confused:).
Και ο Dickinson, επίσης, στους προσωπικούς του δίσκους έχει αναφορές από τον William Blake.
I looked it up ...
Hmmm...
Quite a long story or poem or what???

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.497
Πόντοι
26.096
Πήρε την ρεβάνς, οι απόγονοι αυτών που τον κατηγόρησαν για προδότη τραγουδούν το ποίημα του για εθνικό ύμνο, αν και νομίζω αν τα βλέπει όλα αυτά από κάπου γραμμένους στα άυλα π@πάρια θα τούς έχει ...
Με εντυπωισάζετε, κύριε!
Εάν δεν είμαι αδιάκριτος ... Έχετε κάποια σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο;;;

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Παλι τσακωνεστε κωλο-γεροι;;;;:confused:
hqdefault.jpg

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.118
Πόντοι
3.506
Αναμένουμε, κύριε
Παρεμπιπτόντως ακούω τώρα το τελευταίο chillout, που αναρτήσατε ... Soothing!!!
Επανέρχομαι για να γράψω την προσωπική μου άποψη σχετικά με το ζήτημα της ψυχής!
Η ψυχή είναι άυλη, είναι ο αόρατος οδηγός που κατοικεί στο ανθρώπινο σώμα και αποχωρεί από αυτό κατά τον θάνατο μας, είναι η ενέργεια που δίνει ζωή στο ανθρώπινο σώμα! Εχει μελετηθεί υπό το πρίσμα κυρίως της θρησκείας αλλά και της επιστήμης, η δεύτερη απλώς απέδειξε την ύπαρξη της! Οι περισσότερες θρησκείες μιλούν για την σωτηρία της ψυχής, για το που θα πάει όταν πεθάνουμε, στον παράδεισο ή στην κόλαση...και προσπαθούν κατα την διάρκεια της ζωής των να πορεύονται ευπρεπώς ώστε ο επουράνιος πατέρας να τους
επιτρέψει να εισέλθουν στον παράδεισο, μήπως αυτη η αντίληψη είναι λανθασμένη? Προσωπικά πιστεύω πως ναι, αν δεχθούμε την ύπαρξη του Θεού και υπουράνιου πατέρα, πως είναι δυνατόν να δεχθούμε πως ένα Ον σαν κι αυτό γεμάτο αγάπη οτι θα έριχνε στο πυρ το εξώτερο τα ίδια τα παιδία του? Γιατί ουσιαστικά παιδιά του είμαστε! Εδώ εμείς οι άνθρωποι όταν κάνουμε παιδιά γινόμαστε θυσία για αυτά, τους δίνουμε τον ίδιο μας το εαυτό, πόσο ακόμα περισσότερο ένα πάνσοφο και γεμάτο αγάπη Ον όπως ο Θεός! Προσωπικά πιστεύω πως έαν υπάρχει πάράδεισος και κόλαση είναι εδώ στην γη και όταν αποδημήσω η ενέργεια αυτή που έχω μέσα μου θα επιστρέψει στην πηγή της, όπως άλλωστε και όλες οι μορφές ενέργειας που έχουν κάποια πηγή! Σαν παράδεισο και κόλαση αντιλαμβάνομαι τα λάθη ή σωστά που έχω πράξει εδώ, όχι σαν μορφή τιμωρίας αλλά ούτε και επιβράβευσης ! Βέβαια και προσπαθώ να μάθω μέσα από αυτά και κάθε ημέρα να γίνομαι καλύτερος! Αυτή η άποψη με οδήγησε στο συμπέρασμα οτι η ψυχή δεν είναι κάτι που πρέπει να σωθεί διότι δεν ήταν και ούτε θα είναι καταδικασμένη σε κάτι! Η ψυχή απλώς πρέπει να καλλιεργηθεί, να βελτιωθεί μέχρι να μπορέσει να αποτέλεσει παράδειγμα στη ζωή των άλλων, όπως ο Γκάντι για παραδειγμα, όπως ο Αινιστάι, όπως ο Τέσλα κλπ. Η άποψη μου είναι επηρεασμένη από την ανατολικη φιλοσοφία του Βουδισμου και την θεωρία του κάρμα που λέει πως ότι σπείρεις θα θερίσεις, βέβαια μια θεωρία είναι κι αυτή που δεν μπορεί να αποδειχθεί και μπορεί να είναι λανθασμένη, κάνεις μας όμως δεν γνωρίζει την πάσα αλήθεια άλλωστε..:hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.497
Πόντοι
26.096
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με αυτά που λέτε.
Ούτε εγώ πιστεύω σε κάτι ανώτερο ή στην ζωή μετά θάνατον.

Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των όσων πιστεύουν και προσεύχονται, πιστεύω ότι το κάνουν ελπίζοντας ότι έτσι θα ζήσουν περισσότερο και όχι για την σωτηρία της ψυχής τους.

Υπάρχουν ωραία τραγούδια σχετικά με την προβληματική αυτή.
Σε κάθε περίπτωση δεν κατηγορώ αυτούς που πιστεύουν. Ο καθένας έχει το δικό του καταφύγιο ενάντια στις αντιξοότητες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.118
Πόντοι
3.506
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με αυτά που λέτε.
Ούτε εγώ πιστεύω σε κάτι ανώτερο ή στην ζωή μετά θάνατον.

Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των όσων πιστεύουν και προσεύχονται, πιστεύω ότι το κάνουν ελπίζοντας ότι έτσι θα ζήσουν περισσότερο και όχι για την σωτηρία της ψυχής τους.

Υπάρχουν ωραία τραγούδια σχετικά με την προβληματική αυτή.
Σε κάθε περίπτωση δεν κατηγορώ αυτούς που πιστεύουν. Ο καθένας έχει το δικό του καταφύγιο ενάντια στις αντιξοότητες.
Νομίζω θα συμφωνήσετε, αξία ίσως δεν έχει να ζήσουμε πολλά χρόνια, αλλά να ζήσουμε καλά τα όσα χρόνια θα είμαστε εν ζωή !

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.497
Πόντοι
26.096

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.520
Πόντοι
3.506
Παρόλα αυτά θα υπάρξουν και άλλα ερωτήματα Θεολογικής Φύσης σε επόμενες ψηφοφορίες Αφοί οι Εκλογείς τα υπερψήφισαν. :D:
κ.μπλιζ καταφυγιο πυρηνικου πολ. θα μας φτιαξετε? λεω αν γινεται να πρωτοτυπησετε και να ειναι και το πρωτο καταφυγιο με οικο ανοχης εντος

Τελευταία τροποποίηση:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.959
Πόντοι
25.036
κ.μπλιζ καταφυγιο πυρηνικου πολ. θα μας φτιαξετε? λεω αν γινεται να πρωτοτυπησετε και να ειναι και το πρωτο καταφυγιο με οικο ανοχης εντος
Εγώ προτείνω να κάνουμε το αντίθετο, δηλαδή το πρώτο πυρηνικό καταφύγιο μέσα σε οίκο ανοχής. Συγκεκριμένα στου Ωρίωνα που θα τον ονομάσει Λαβύρινθο και θα είναι στη Μινωταύρου στα σφαγεία Θεσσαλονίκης. Έτσι μαζί με εμάς θα σωθούν και οι πουτάνες για να μπορέσουμε να διασώσουμε το κωλοείδος μας, με πρωκτικό βεβαίως βεβαίως...

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.520
Πόντοι
3.506
Εγώ προτείνω να κάνουμε το αντίθετο, δηλαδή το πρώτο πυρηνικό καταφύγιο μέσα σε οίκο ανοχής. Συγκεκριμένα στου Ωρίωνα που θα τον ονομάσει Λαβύρινθο και θα είναι στη Μινωταύρου στα σφαγεία Θεσσαλονίκης. Έτσι μαζί με εμάς θα σωθούν και οι πουτάνες για να μπορέσουμε να διασώσουμε το κωλοείδος μας, με πρωκτικό βέβαιως βεβαίως...
γιατι κωλοειδος:think: το ανθρωπινο ειδος ειναι υπο εξελιξην ακομα νωρις ειναι για ετυμηγοριαν - τα λογια σου φιλτατε πολυ μου θυμιζουν τον αρισταρχο που πηρε τα πραγματα πολυ βαρια ενω δεν ηταν

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom