Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
μερικοι ειμαστε το αγλαισμα της πλεμπας ...Η πλεμπα δουλευει...εδω ειμαστε αγλαισμα
μερικοι ειμαστε το αγλαισμα της πλεμπας ...Η πλεμπα δουλευει...εδω ειμαστε αγλαισμα
Μόνον ο κ.μπλιζ ξέρει -Να βγεί ο μπλιζ να πει την αλήθεια στο λαό να λυθούν όλες οι απορίες του κόσμου και στο τέλος σαν εξουσία να κάνει το δικό τού - αφού παντού το ίδιο γίνεται γιατί όχι καί εδώ ο λαός είναι σαν τίς γυναίκες - νταντεμα θέλειΓια καποιο λογο που ΚΑΝΕΙΣ δεν καταλαβαινει περασε μπροστα η επιλογη "???"
Εγω παντως δηλωνω οτι εαν δεν υπαρχει ανταμοιβη,δεν ξαναψηφιζω...Δεν ξερω που δεν ξερω σε τι ψηφοφοριες συμμετεχω,τουλαχιστον οταν συμμετεχω να βγαινει και κανα φραγκακι...Οχι να τα τρωει ολα ο γιεγιες με τον αλλο τον απατεωνα της γλυφαδας....!!!!Μόνον ο κ.μπλιζ ξέρει -Να βγεί ο μπλιζ να πει την αλήθεια στο λαό να λυθούν όλες οι απορίες του κόσμου και στο τέλος σαν εξουσία να κάνει το δικό τού - αφού παντού το ίδιο γίνεται γιατί όχι καί εδώ ο λαός είναι σαν τίς γυναίκες - νταντεμα θέλει
Σωστό και δίκαιο και εγώ μαζί σάς - ο κ.μπλιζ είναι είναι έξυπνος άνθρωπος ελπίζω να μην την πατήσει σαν την μέλισσα που πνίγηκε στο μέλιΕγω παντως δηλωνω οτι εαν δεν υπαρχει ανταμοιβη,δεν ξαναψηφιζω...Δεν ξερω που δεν ξερω σε τι ψηφοφοριες συμμετεχω,τουλαχιστον οταν συμμετεχω να βγαινει και κανα φραγκακι...Οχι να τα τρωει ολα ο γιεγιες με τον αλλο τον απατεωνα της γλυφαδας....!!!!
Ναι, αλλά εσύ διορίστηκες, έστω και σαν συμβασιούχος.Εγω παντως δηλωνω οτι εαν δεν υπαρχει ανταμοιβη,δεν ξαναψηφιζω...Δεν ξερω που δεν ξερω σε τι ψηφοφοριες συμμετεχω,τουλαχιστον οταν συμμετεχω να βγαινει και κανα φραγκακι...Οχι να τα τρωει ολα ο γιεγιες με τον αλλο τον απατεωνα της γλυφαδας....!!!!
Αλλοι ψαρευουν,αλλοι κολυμπουν τα καθιερωμενα 800αρια,αλλοι ψαχνουν γκομενες,αλλοι τον παιζουν στα καραβια τους,αλλοι ψωλαρμενζουν και κανα-δυο πρεπει να δουλευουν....Καλοι μου ανθρωποι ....
που κρυφτηκατε ?
χα χα χα χα χα χαΑλλοι ψαρευουν,αλλοι κολυμπουν τα καθιερωμενα 800αρια,αλλοι ψαχνουν γκομενες,αλλοι τον παιζουν στα καραβια τους,αλλοι ψωλαρμενζουν και κανα-δυο πρεπει να δουλευουν....
ο ενας μλκ που δουλευει ειμαι εγω..αντε να βρουμε και τον δευτερο...Αλλοι ψαρευουν,αλλοι κολυμπουν τα καθιερωμενα 800αρια,αλλοι ψαχνουν γκομενες,αλλοι τον παιζουν στα καραβια τους,αλλοι ψωλαρμενζουν και κανα-δυο πρεπει να δουλευουν....
Και εγώ δουλεύω ρε γείτονα. 12ωρα για ακόμα λίγες ημέρες.ο ενας μλκ που δουλευει ειμαι εγω..αντε να βρουμε και τον δευτερο...
ναι αλλα μετα ...???Και εγώ δουλεύω ρε γείτονα. 12ωρα για ακόμα λίγες ημέρες.
μη σκοτωνεσαι....Και εγώ δουλεύω ρε γείτονα. 12ωρα για ακόμα λίγες ημέρες.
Για σαφάρι στην Κένυα. Έχει πολλές μελαχρινές εκεί.Ψηφήστε, ω όνοι και χοίροι!
Πού πήγε ο νηματοθέτης μας;
Φευ.Για σαφάρι στην Κένυα. Έχει πολλές μελαχρινές εκεί.
και εγωο ενας μλκ που δουλευει ειμαι εγω..αντε να βρουμε και τον δευτερο...
γιατι δεν βγηκες ακομα στη συνταξη εσυ ?και εγω