Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.959
- Πόντοι
- 25.036
Καλησπέρα από ένα παλιό φίλο, περαστικός είμαι, να είστε όλοι καλά και να πορεύεστε όπως πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη για το δώρο της ζωής.
Αν χρειαστείς βοήθεια στην μοιρασιά, εγώ εδώ είμαιΌχι αλλά κάθισα και σκέφτηκα και κατέληξα ότι έτσι κι αλλιώς, εγώ θα κληρονομήσω τον μπαμπά.
Γιατί να ψάχνω από εδώ και από εκεί και να ταλαιπωρούμαι;
Αφήστε που έγινα περίγελος.
Να σου πω κάτι αλλά μην γελάσεις όμως ε ? Μια χρονιά με είχαν καλέσει σε ένα αποκριάτικο πάρτυ και πήγα ντυμένος άγιος βασίλης και στην σακούλα των δώρων είχα σοκολατάκιαΒλέπω άλλαξες κουστούμι . Αυτό είναι πιο άνετο από αυτό του ξωτικού των Χριστουγέννων
Καλησπέρα Johnny !! Ελπίζω κι εσύ να είσαι καλά και να περνάς όμορφα !!!Καλησπέρα από ένα παλιό φίλο, περαστικός είμαι, να είστε όλοι καλά και να πορεύεστε όπως πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη για το δώρο της ζωής.
Έλα που δε ξέρεις, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Κάτι κλώνοι, τώρα του Σόχοβιτς είναι, του γεροκσούρα, του σινσ, του ντόμπα, του βαγόνη???
άντε βρες
Σε burger απευθύνεται ο τύπος;;; Α όχι κάτσε... μάλλον σε καλαμάρι γιατί έχει και χάδια μέσα στο τραγούδι. Η μήπως burger kalamari, μπερδεύτηκαΦίλε μου, μόλις κοίταξα στο ναυτικό μου φυλλάδιο και βρήκα τους στίχους ενός τραγουδιού.
Σου το αφιερώνω.
Αν σου αρέσει ο ΚΕ, μπορώ να σου τον γνωρίσω.
Έχει και μία κοτσιλιά! Άπλυτο το cabrio! Ίσως την άφησαν επίτηδες για να τους πάει γούρι.Κλαίω πάντως με το low budget cabrio
Πάντως αν είσαι κλώνος του Leader, να ξέρεις ότι έχεις έρθει στο σωστό νήμα!Όποιος βολτάρε βολτάρε οι καμμένοι πληρώσαμε και γαμησανε την ίδια που τους βοήθησε εξ αρχής να τους σηκωθεί αντέ υπνο
Μμμμ έχει άπλυτο το cabrio και μου θέλει και χαδάκια από το καλαμάρι...Έχει και μία κοτσιλιά! Άπλυτο το cabrio! Ίσως την άφησαν επίτηδες για να τους πάει γούρι.
Όλο το κλιπ είναι low budget.
Ο Κωνσταντίνος δε δίνει σημασία σε αυτά.
Του αρκεί να μπορεί να τρίβει τον σβέρκο του.
Μπα θα συμφωνήσω με τον @BigMountain πως θυμίζει λίγο τζορμάκα ο τύπος.Πάντως αν είσαι κλώνος του Leader, να ξέρεις ότι έχεις έρθει στο σωστό νήμα!
Για αυτό του είχα αδυναμία.Ο Leader είχε αν μη τι άλλο ένα επίπεδο.
Κοιτάξτε, κύριε.Ρε μυστη ανήλικος έφηβος είσαι; δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση και το ρίχνεις στο σεξουαλικο προσανατολισμο; αν συνεχίσεις και δν πεις γι αυτά που αρχικά έγραψα θα σε κάνω ignore. Δηλώνω και είμαι στρειτ και επιτέλους ας σταματήσει αυτό το ομοφοβικο. Πηδατε ακάποτα έχετε καταστραφεί οι gay σας πείραξαν.
Τα είπαμε αυτά κύριε, μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Γυαλούση και πιτσικόμη τον είπαμε για πλάκα. Στο LSE πήγε, πίνει τσάι στις 5, τρώει πουτίγκα και έμαθε να ντύνεται σοβαρά στην γηραιά ΑλβιώναΓυαλούσης ο δυνητικά γιος μου;;;;
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς σημαίνει ο όρος αυτός πλην όμως διαισθάνομαι ότι ο όρος αυτός δεν αρμόζει εις το περιβάλλον του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας.
Γυαλούσης;;;;
Χίλιες φορές ο κ. @troubakhs μου να είναι ο μόνος κληρονόμος μου παρά ένας γυαλούσης ....
Βεβαίως ο κ. @troubakhs μου καθόλη την διάρκεια της ψηφοφορίας ουδέποτε υπερασπίσθηκε τον τίτλο του ως μοναδικός μου κληρονόμος.
Ουδέποτε μου έφερε ένα πιάτο γιουβαρλάκια.
Ουδέποτε μου εγνώρισε μία μελαχρινή φίλη της Ρουμάνας φίλης του.
Ουδέποτε έδωσε τις συστάσεις μου σε μία μελαχρινή σιτιζομένη εις τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Ουδέποτε ... Ουδέποτε ...
ειναι γυαλουσηςΤα είπαμε αυτά κύριε, μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Γυαλούση και πιτσικόμη τον είπαμε για πλάκα. Στο LSE πήγε, πίνει τσάι στις 5, τρώει πουτίγκα και έμαθε να ντύνεται σοβαρά στην γηραιά Αλβιώνα
I beg to differ, Sir!Τα είπαμε αυτά κύριε, μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Γυαλούση και πιτσικόμη τον είπαμε για πλάκα. Στο LSE πήγε, πίνει τσάι στις 5, τρώει πουτίγκα και έμαθε να ντύνεται σοβαρά στην γηραιά Αλβιώνα