Εν πρώτοις να καλησπερίσω την εκλεκτή ομήγυρη.
Εν δευτέροις, επιτρέψτε μου ένα σχόλιο πάνω στα τελευταία γεγονότα.
Να υπενθυμίσω λοιπόν σε όλους, παλαιούς και νέους, ότι η "είσοδος" σεξεργάτριας (πρώην, νυν, ή μέλλουσας) δεν τυγχάνει κάτι το καινοφανές σε τούτο το νήμα. Δεν είναι λοιπόν πρώτη φορά που κάποιο μέλος προσκαλεί στο παρόν νήμα κάποια φίλη ή γνωστή του, που βιοποριζόταν , ή βιοπορίζεται, ή σκέπτεται να βιοποριστεί, παρέχοντας σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, και εικοτολογώ ότι δεν θα είναι και η τελευταία.
Ξεκαθαρίζοντας το ιστορικό μέρος, ας έλθω και στο προκείμενο.
Ουδέποτε με ενόχλησε η ΄σύσταση, η παρουσία και η συμμετοχή πρώην, νυν, ή μελλοντικών σεξεργατριών στο παρόν νήμα, πλην μίας περιπτώσεως.
Και εξηγούμαι: Η περίπτωση αυτή αφορούσε μια "κυρία" ενεργή ,τότε, σεξεργάτρια, η οποία χωρίς να έχει δικό της ξεχωριστό νήμα, προωθούσε τον εαυτό της χρησιμοποιώντας το παρόν νήμα (που τότε ήταν στα φόρτε του) ως εφαλτήριο, αλλά και ως "προστασία".
Πού το αρνητικό; Θα με ρωτήσετε εύλογα.
Και σας απαντώ ό,τι ακριβώς έθιξα και τότε. Το αρνητικό βρισκόταν στο ότι όποιος επιθυμούσε να ενημερώσει σχετικά με τις σεξουαλικές επιδόσεις της εν λόγω κυρίας, αναγκαζόταν γράψει υποχρεωτικά στο παρόν νήμα (εφόσον η "κυρία" δεν διέθετε δικό της), με αποτέλεσμα να τραμπουκίζεται μαζικά από το μεγαλύτερο μέρος των μελών, όποιος τολμούσε να γράψει κάτι το αρνητικό από την εμπειρία του με την "κυρία", τραμπούκισμα που τα μέλη του παρόντος το βάφτιζαν "αλληλεγγύη" σε μέλος τους παρόντος νήματος το οποίο δεχόταν επίθεση.
Βέβαια, μαζί με αυτούς που έφαγαν τραμπούκα επειδή σχολίασαν αρνητικά την εμπειρία τους με την "κυρία", τραμπούκα έφαγα και εγώ, επειδή τόλμησα να γράψω το προφανές. Το ότι δηλαδή η "κυρία" ήτο ευπρόσδεκτη ως μέλος στο παρόν νήμα, αλλά εφόσον ήταν ακόμα ενεργή σεξεργάτρια, όφειλε να ανοίξει δικό της νήμα όπου να συζητούνται και να γράφονται όλα όσα αφορούσαν το λειτούργημα της και να μην εκμεταλλεύεται το παρόν νήμα χρησιμοποιώντας το κατά το δοκούν.
Κλείνοντας λοιπόν επιτρέψτε μου να γράψω πως προσωπικά θεωρώ την δεσποινίδα ευπρόσδεκτη, αλλά αν συνεχίζει (έστω και περιστασιακά) να εκδίδεται, οφείλει να διατηρεί δικό της νήμα, όπου ο καθείς θα μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη του σχετικά με την εμπειρία του μαζί της.
Συγγνώμην αν σας κούρασα.