borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.920
- Πόντοι
- 5.696
Το βαρέλι δεν έχει πάτο.....Στη χειρότερη περίπτωση τι μπορει να συμβεί αδερφέ?
Το βαρέλι δεν έχει πάτο.....Στη χειρότερη περίπτωση τι μπορει να συμβεί αδερφέ?
4-5 και καλοι.Μπορείς να μπαινοβγαίνεις στο νήμα. Μην περιμένεις και πολλά, 4-5 μείναμε. Αν δεις και δεν σου μιλάει κανείς μην σε πάρει από κάτω. Το νήμα υπολειτουργεί...
Θα σιαχτεί κάποια στιγμή, δεν θα σιαχτεί πάλι το ρημάδι;
Όχι ότι θέλουμε κανένα στρατό αλλά δεν φτάνουν. Δεν το έχεις δει στα μπούνια του, γι αυτό το λες.4-5 και καλοι.
Στη χειρότερη περίπτωση τι μπορει να συμβεί αδερφέ?
Εχεις παρομοια εμπειρια? Και αν ναι πως το διαχειριστικες?Το βαρέλι δεν έχει πάτο.....
Πάντως τώρα σοβαρά.....μιλώντας εμείς ως παππουληδες είμεθα ποιο επιρρεπής σε παρόμοιες καταστάσεις....και παρά τα άσπρα γένια μας μπορούμε να τα κάνουμε πουτανα πολύ εύκολα....Στη χειρότερη περίπτωση τι μπορει να συμβεί αδερφέ?
Λοιπον, τον τελευταιο καιρο εχω επιδοθει με μανια σε σεξοραντεβου απο γραφεια και ολιγον ανεξαρτητες.
Μια κοπελα εκ ρωσιας, μου αρεσε πολυ. Δεν ηταν ουτε πολυ ομορφη, ουτε με ιδιαιτερα προσοντα.
Αλλα μου αρεσε...
Φυσικα δεν ειναι στις 3 μοναδικες κριτικες μου...
Με την συγκεκριμενη εκανα συνολικα 15 ωρες σε ραντεβου.
Ειχαμε ομορφη χημεια, τα πιναμε και πηδιόμασταν πολυ ομορφα.
Μου ειπε μαλιστα μολις τελειωσει το κοντρατο της να παμε μαζι και διακοπες...
Χωρις φυσικα αμοιβη για εκεινη...
Στα δυο τελευταια ραντεβου που ηταν 4ωρα καταλαβαινα οτι η κοπελα δεν ηταν καλα.
Κατι την ενοχλουσε. Μου ειπε λοιπον σε αυτα τα δυο ραντεβου να μην τις δωσω τα δικα της λεφτα αλλα μονο τα μισα του γραφειου...
Φυσικα τις εδωσα και τα δικα της.
Καποια στιγμη επειδη ειχαμε επικοινωνια προσωπικη με τηλεφωνα, μου λεει δεν αντεχω αλλο φευγω, με εχει καταρακωσει αυτη η δουλεια και θελω να παω σπιτι μου.
Και οτι θα ηθελε να μιλησουμε ΓΙΑ ΜΑΣ μολις ηρεμησει.
Οντως εφυγε. Και εγω συλλαμβανω τον εαυτο μου να περιμενω μηνυματα στο κινητο μου...
Εχει να μου βγει τετοια συμπεριφορα χρονια...
Τι κανω ρε σεις?
Εχεις παρομοια εμπειρια? Και αν ναι πως το διαχειριστικες?
Το καλό στην περίπτωσή σου, από όσα έχω καταλάβει, είσαι ελ΄εύθερος από γυναίκα παιδιά. Άρα δεν κινδυνεύεις να διαλύσεις τέτοια ιερά.Εχεις παρομοια εμπειρια? Και αν ναι πως το διαχειριστικες?
Ε ανεπτυξε λιγο που ελεγε και ο βουλος στο νημα της ντροπης!Ου μπλέξεις διότι θα βγεις χαμένος.
Ξέρω που σου λέω ...
Φιλε ..ολοι λιγο πολυ εχουμε καει στο "χυλο"Εχεις παρομοια εμπειρια? Και αν ναι πως το διαχειριστικες?
Χορισμενος και η κορη μου 18.Το καλό στην περίπτωσή σου, από όσα έχω καταλάβει, είσαι ελ΄εύθερος από γυναίκα παιδιά. Άρα δεν κινδυνεύεις να διαλύσεις τέτοια ιερά.
Φιλική συμβουλή, έφυγε και δεν επικοινωνησε γιατί βρήκε μεγαλύτερο πορτοφόλι από το δικό σου. Αν νομίζεις ότι τα έλεγε μόνο σε σένα είσαι γελασμενος. Ίσως είσαι η δεύτερη ή τρίτη καβατζα της. Θα επικοινωνήσει εάν έρθει η σειρά σου. Μαντεψια, ήταν από your angels;Λοιπον, τον τελευταιο καιρο εχω επιδοθει με μανια σε σεξοραντεβου απο γραφεια και ολιγον ανεξαρτητες.
Μια κοπελα εκ ρωσιας, μου αρεσε πολυ. Δεν ηταν ουτε πολυ ομορφη, ουτε με ιδιαιτερα προσοντα.
Αλλα μου αρεσε...
Φυσικα δεν ειναι στις 3 μοναδικες κριτικες μου...
Με την συγκεκριμενη εκανα συνολικα 15 ωρες σε ραντεβου.
Ειχαμε ομορφη χημεια, τα πιναμε και πηδιόμασταν πολυ ομορφα.
Μου ειπε μαλιστα μολις τελειωσει το κοντρατο της να παμε μαζι και διακοπες...
Χωρις φυσικα αμοιβη για εκεινη...
Στα δυο τελευταια ραντεβου που ηταν 4ωρα καταλαβαινα οτι η κοπελα δεν ηταν καλα.
Κατι την ενοχλουσε. Μου ειπε λοιπον σε αυτα τα δυο ραντεβου να μην τις δωσω τα δικα της λεφτα αλλα μονο τα μισα του γραφειου...
Φυσικα τις εδωσα και τα δικα της.
Καποια στιγμη επειδη ειχαμε επικοινωνια προσωπικη με τηλεφωνα, μου λεει δεν αντεχω αλλο φευγω, με εχει καταρακωσει αυτη η δουλεια και θελω να παω σπιτι μου.
Και οτι θα ηθελε να μιλησουμε ΓΙΑ ΜΑΣ μολις ηρεμησει.
Οντως εφυγε. Και εγω συλλαμβανω τον εαυτο μου να περιμενω μηνυματα στο κινητο μου...
Εχει να μου βγει τετοια συμπεριφορα χρονια...
Τι κανω ρε σεις?
Δες Π.Μ.Χορισμενος και η κορη μου 18.
Καταλαβαινεις οτι δεν μπορω νασου πω...Φιλική συμβουλή, έφυγε και δεν επικοινωνησε γιατί βρήκε μεγαλύτερο πορτοφόλι από το δικό σου. Αν νομίζεις ότι τα έλεγε μόνο σε σένα είσαι γελασμενος. Ίσως είσαι η δεύτερη ή τρίτη καβατζα της. Θα επικοινωνήσει εάν έρθει η σειρά σου. Μαντεψια, ήταν από your angels;
Καλώς τον Καρελάκο!Φιλική συμβουλή, έφυγε και δεν επικοινωνησε γιατί βρήκε μεγαλύτερο πορτοφόλι από το δικό σου. Αν νομίζεις ότι τα έλεγε μόνο σε σένα είσαι γελασμενος. Ίσως είσαι η δεύτερη ή τρίτη καβατζα της. Θα επικοινωνήσει εάν έρθει η σειρά σου. Μαντεψια, ήταν από your angels;
Όχι δεν καταλαβαίνω, πρακτορείο σου ζήτησα όχι ΑΦΜΚαταλαβαινεις οτι δεν μπορω νασου πω...
Υπαρχει καποια συγκεκριμενη εκει που παιζει τετοιο παιχνιδι? Πες μου σε πμ αν θεςΌχι δεν καταλαβαίνω, πρακτορείο σου ζήτησα όχι ΑΦΜ
Φιλε δεν εχει καμια απολυτως σημασια σε ποιο πρακτορειο εργαζοταν ...Καταλαβαινεις οτι δεν μπορω νασου πω...