Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.140
Αν γελασες εσύ τότε δεν έχεις προκαλέσει σε καμία...Γέλασε και ο κάθε πικραμένος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ το κορίτσι μού...Είναι naughty girl?
Αν γελασες εσύ τότε δεν έχεις προκαλέσει σε καμία...Γέλασε και ο κάθε πικραμένος...
Πολύ το κορίτσι μού...Είναι naughty girl?
Αν είχατε αισθήματα δεν το κάνατε αυτό που κάνετε...Αν γελασες εσύ τότε δεν έχεις προκαλέσει σε καμία...
Πολύ το κορίτσι μού...
Παρακαλούνται οι νεανίες να αφήσουν το νήμα των παππούδων και να πάνε στις δουλειές τους. Η υψηλή προσκεκλημένη μας εάν το επιθυμεί θα σας μιλήσει κατ' ιδίαν και αλλαχού. Δεν είναι εδώ αμέρικαν μπαρ. Εδώ είναι ησυχαστήριο ξακουστών εραστών πλην όμως παλαιμάχων που επιζητούν κάποιες τελευταίες, αθώες πια, ευχαριστήσεις.
Περαιτέρω, ημείς εδώ, ως κοσμογυρισμένοι και διατελέσαντες πολλάκις μετανάστες εις αλλότριες χώρες, δεν δίνουμε καμία σημασία εις την ορθογραφία. Γι' αυτό παρακαλώ μην αρχίσουν άσκοπες αντιπαραθέσεις.
Η Σοφία Μάτζικ, εάν και στον βαθμό που το επιθυμεί, σας ανήκει. Αφήστε την λοιπόν να ακούσει τις ιστορίες των παλαιών και θα έρθει σε εσάς όταν το θελήσει.
Βρε Διαβολάκι γιατί δεν σέβεσαι την συνομιλία πού κάνουμε εδώ! Αν θέλεις συζήτηση περί εστηματα ( εσκορτ) στείλε μού μήνυμα....βλέπεις ότι απαντάω δεν έχω πρόβλημα..?Αν είχατε αισθήματα δεν το κάνατε αυτό που κάνετε...
Κορίτσι ΣΟΥ?Αν γελασες εσύ τότε δεν έχεις προκαλέσει σε καμία...
Πολύ το κορίτσι μού...
Γιατί να θέλω συζήτηση μαζί σου; Μετά από αυτό που μου είχες πει κιόλας τι να πω μαζί σου;Βρε Διαβολάκι γιατί δεν σέβεσαι την συνομιλία πού κάνουμε εδώ! Αν θέλεις συζήτηση περί εστηματα ( εσκορτ) στείλε μού μήνυμα....βλέπεις ότι απαντάω δεν έχω πρόβλημα..?
Μπήκα μόνο από περιέργεια να δω τι θα πει η "καλεσμένη" σας. Μπήκα, είδα, γέλασα, έφυγα!Παρακαλούνται οι πιτσιρίκοι και οι ψωλαράδες να την κάνουν. Το νήμα αυτό ανήκει σε εμάς τους γηραιούς μικροτσούτσουνους. Πώς να το κάνουμε τώρα; Δεν σας προσκαλέσαμε και το νήμα αυτό έχει μία παράδοση. Απαιτείται ιδιαίτερη πρόσκληση ή καθολική αποδοχή από τα εγκεκριμένα μέλη.
Σας ευχαριστώ Λοθμπροκ κλπ.
Τότε γιατί απαντάς σε ότι γράφω?Γιατί να θέλω συζήτηση μαζί σου; Μετά από αυτό που μου είχες πει κιόλας τι να πω μαζί σου;
Μια ερώτηση έκανα. Με την απάντηση που έδωσες γέλασα και έκανα το σχετικό σχόλιο. Αυτό έγινε. Και επειδή σέβομαι το νήμα αν θες εξηγήσεις σε πμΤότε γιατί απαντάς σε ότι γράφω?
Τουλάχιστον πρόσφερα γέλιο...συνήθως προσφέρω αλλά...Μπήκα μόνο από περιέργεια να δω τι θα πει η "καλεσμένη" σας. Μπήκα, είδα, γέλασα, έφυγα!
Μια και είπατε για σουβλάκια: @rodriguez65 εσείς που όλο γκρινιάζετε, σταματήστε πια την κρεατοφαγία. Έχουμε εδώ μία οδαλίσκη που μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί το ΚΑΠΗ μας.
Θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσετε του νήματος!Αν είχατε αισθήματα δεν το κάνατε αυτό που κάνετε...
Βλέπεις εγώ είμαι εξαίρεσηΤουλάχιστον πρόσφερα γέλιο...συνήθως προσφέρω αλλά...
Δεν με αφήνουν όταν απαντάνε κάθε φορά και δεν στέλνουν πμΘα ήταν καλύτερα να αποχωρήσετε του νήματος!
Δεν συντονίζεστε μετ' αυτού.
Σας αφήνουμε, παρακαλώ είστε ανεπιθύμητος!Βλέπεις εγώ είμαι εξαίρεση
Δεν με αφήνουν όταν απαντάνε κάθε φορά και δεν στέλνουν πμ
Γεια σου ❤ η Σαντρα ομορφαίνει...Γέροντες καλησπέρα.
Αμάν και πως κάναμε να βγούμε λίγο από το ΚΑΠΗ με τις σάπιες μαγκούρες μας.
Τώρα με την κυρία Σοφία να μας επισκέπτεται προβλέπω όλα τα παππούδια να κάθονται από τα χαράματα στο σαλόνι ξερογλείφωντας με τις μασέλες τους αναμένοντας την κυρία Σοφία να τους μαγειρέψει λίγο τραχανά ...
Αγαπητή @Sofia_Magic καλώς ήρθατε στο νήμα των παππούληδων.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη παρουσία σας.
Αλήθεια αναρωτιέμαι τι να κάνει η αγαπημένη μου @Sandra Magic ?
Γερόντια λέτε να έχουμε σύντομα και άλλη επίσκεψη στο νήμα μας ?
Γεια σου ❤ η Σαντρα ομορφαίνει...
Καλησπέρα κι από μένα. Θα σας μαλώσω όμως. Μη μας κοροϊδεύετε. Ούτε εσείς ούτε η Σάντρα γίνεται να γίνετε πιο όμορφες. ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ!!!!Γεια σου ❤ η Σαντρα ομορφαίνει...