Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.172
Μόνο με εστηματα..Αγαπητή μου κυρία πληρωμή σε είδος δέχεστε ??
Μόνο με εστηματα..Αγαπητή μου κυρία πληρωμή σε είδος δέχεστε ??
Δεν μού απαντήσατε...Μόνο με εστηματα..
Την φίλη μου @Γιολάντα Magic αλλά είναι άτακτο κορίτσιΒρε αχρηστε ...( ειμαι και ευγενικός ) εκανες που εκανες την προσκληση
Δεν ελεγες στην κυρία να φερει και καμια φίλη της ...
Τοτε θα εβλεπες πως θα ερχοταν τρεχοντας ο πολυχρονμένος νηματοθέτης που θα ψοφήσει και δεν θα εχει κανει ενα διπλο της προκοπης
Να τον προσεχετε αυτον καλε κυρία ..θα προσπαθησει να σας εκμεταλευτει με ανταλαγμα πσαργιαΜόνο με εστηματα..
ΑπάντησαΔεν μού απαντήσατε...
Λυπούμαι που δεν διαβάζετε προσεκτικώς όσα γράφω. Είπα να φέρει και φίλη της εάν το επιθυμεί. Αλλά εσείς είστε αγνώμων.Βρε αχρηστε ...( ειμαι και ευγενικός ) εκανες που εκανες την προσκληση
Τοτε θα εβλεπες πως θα ερχοταν τρεχοντας ο πολυχρονμένος νηματοθέτης που θα ψοφήσει και δεν θα εχει κανει ενα διπλο της προκοπης
Υπάρχει ??Βρε αχρηστε ...( ειμαι και ευγενικός ) εκανες που εκανες την προσκληση
Εμεις κυρία μου , ειπαμε , ακακοι και ακινδυνοι
Θα δεχθεί ΠΣΑΡΙΑ για πληρωμή??Στο σημείο αυτό να ενημερώσω πως έχω συναντηθεί με την κυρία και βεβαιώ την υπόλοιπη γερουσία, πως πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση. Συνεπώς συνιστάται ανεπιφύλακτα για μια παρτίδα μπρίτζ μετά τεΐου.
Ζητω ταπεινα συγνωμη απο την υψηλοτητα σας , ειναι και ο ρημαδο καταράκτης που με εμποδιζειΛυπούμαι που δεν διαβάζετε προσεκτικώς όσα γράφω. Είπα να φέρει και φίλη της εάν το επιθυμεί. Αλλά εσείς είστε αγνώμων.
??????????Εμεις κυρία μου , ειπαμε , ακακοι και ακινδυνοι
Στην ακραία δε περιπτωση που καποιος απο δω μεσα σας ζητήσει συνάντηση προτεινω να εχετε μαζι σας
1, μεγενθυτικο φακο
2, ΧΧΧΧS προφυλακτικα
ΥΓ ( υπαρχουν και 2 ..3 νταβραντισμενοι με εργαλεια 8,1 ....8,15 αλλα αποτελουν εξαιρεση
Θα δεχθεί ΠΣΑΡΙΑ για πληρωμή??
Σιγουρα υπαρχει και συνουσιαζεται με την δεν υπαρχει μαναρι ...Υπάρχει ??
Πιο άτακτοι από τους αντιμέτωπους του μαύρου ερέβους της ανυπαρξίας δεν υπάρχουν. Ακόμη και οι μπέμπηδες μπροστά μας φαντάζουν παπαδοπαίδια. Προτείνω να οργανώσουμε μια βραδιά να ανταλλάξουμε απόψεις και όχι μόνο... εκ του σύνεγγυς.
Συντροφε... χαλαρωσε ....που θα μας πεις και ατακτουςΠιο άτακτοι από τους αντιμέτωπους του μαύρου ερέβους της ανυπαρξίας δεν υπάρχουν. Ακόμη και οι μπέμπηδες μπροστά μας φαντάζουν παπαδοπαίδια. Προτείνω να οργανώσουμε μια βραδιά να ανταλλάξουμε απόψεις και όχι μόνο... εκ του σύνεγγυς.
Είστε εκτός θέματος..Πιο άτακτοι από τους αντιμέτωπους του μαύρου ερέβους της ανυπαρξίας δεν υπάρχουν. Ακόμη και οι μπέμπηδες μπροστά μας φαντάζουν παπαδοπαίδια. Προτείνω να οργανώσουμε μια βραδιά να ανταλλάξουμε απόψεις και όχι μόνο... εκ του σύνεγγυς.
Συντροφε... χαλαρωσε ....που θα μας πεις και ατακτους
Με το ζορι σερνουμε τα Π ...
Το σημαντικότερο συστατικό της αταξίας είναι η αχαλίνωτη φαντασία... Το σώμα παίζει δευτερεύοντα ρόλο. Το πρώτο προκαταρκτικό του έρωτα είναι πάντα πνευματικό σέξ...Συντροφε... χαλαρωσε ....που θα μας πεις και ατακτους
Με το ζορι σερνουμε τα Π ...