Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
γειτονα ..are you talking to me ?Δεν αφήνεις τα ψοφια γείτονα;
γειτονα ..are you talking to me ?Δεν αφήνεις τα ψοφια γείτονα;
Χάπια όχι βέβαια! Ξέρεις τι ωραία είναι να μιλάς με ανθρώπους πού η ζωή τους έμαθε πολλά! Περνάω πολύ όμορφα και μού δείχνουν αγάπη και σεβασμό..❤Εγώ είμαι πλέον ένας δεσμευμένος Μαθουσάλας και απέχω από το σάιτ επί της ουσίας. Ασκώ μόνο διοικητικά καθήκοντα εδώ μέχρι να επιστρέψει ο νηματοθέτης μας, αλλά ας είναι: θα ήθελα να μάθω εάν έχετε άγχος κατά τη διάρκεια συνευρέσεών σας με ηλικιωμένους άνδρες (50 και άνω). Τους ανέχεστε ή παίρνετε μαζί σας και διάφορα χάπια προκειμένου να αποφύγετε τα χειρότερα;
και πώς το χειρίζεστε όταν θέλουν να, πώς να το πω, καταλάβατε, και δεν μπορούν;Χάπια όχι βέβαια! Ξέρεις τι ωραία είναι να μιλάς με ανθρώπους πού η ζωή τους έμαθε πολλά! Περνάω πολύ όμορφα και μού δείχνουν αγάπη και σεβασμό..❤
Χάπια όχι βέβαια! Ξέρεις τι ωραία είναι να μιλάς με ανθρώπους πού η ζωή τους έμαθε πολλά! Περνάω πολύ όμορφα και μού δείχνουν αγάπη και σεβασμό..❤
στοργή και προδέρμ ...και πώς το χειρίζεστε όταν θέλουν να, πώς να το πω, καταλάβατε, και δεν μπορούν;
Στυση ? τι ειναι αυτο Αγιε ? θυμηστε μας σας παρακαλωΝα υποθέσω ότι λόγω χαλαρής στύσης δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις οι γέροντες;
Στυση ? τι ειναι αυτο Αγιε ? θυμηστε μας σας παρακαλω
Τα τελευταια χρόνια εχω μονιμο καθετηρα foley ...και δεν μπορω να επιβεβαιωσωΑυτό που περνάγαμε το τι καλαμάκι από το σουβλάκι στην ουρήθρα, για να σταθεί κάπως όρθιο το μαραφέτι.
Τα τελευταια χρόνια εχω μονιμο καθετηρα foley ...και δεν μπορω να επιβεβαιωσω
Γέροντες όπως ονομάζεις κάνουν το καλύτερο γλυφομουνι !συγνωμη αν μίλησα χύμα ??Να υποθέσω ότι λόγω χαλαρής στύσης δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις οι γέροντες;
Γέροντες όπως ονομάζεις κάνουν το καλύτερο γλυφομουνι !συγνωμη αν μίλησα χύμα ??
Χωρίς είναι καλύτερο....προτιμώΜε την μασέλα ή χωρίς αυτήν;
εσυ μας καταστρεφεις εντελως το imageΜε την μασέλα ή χωρίς αυτήν;
Μια και είπατε για σουβλάκια: @rodriguez65 εσείς που όλο γκρινιάζετε, σταματήστε πια την κρεατοφαγία. Έχουμε εδώ μία οδαλίσκη που μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί το ΚΑΠΗ μας.Αυτό που περνάγαμε το τι καλαμάκι από το σουβλάκι στην ουρήθρα, για να σταθεί κάπως όρθιο το μαραφέτι.
Το επιβεβαιώνω. Μου το λένε αυτό εδώ και 400 χρόνια,Γέροντες όπως ονομάζεις κάνουν το καλύτερο γλυφομουνι !συγνωμη αν μίλησα χύμα ??
Χωρίς είναι καλύτερο....προτιμώ
Αγαπητή μου κυρία πληρωμή σε είδος δέχεστε ??Θα ήθελα εσείς να με ρωτήσετε...Έτσι θα σας γνωρίσω και εγώ ???
Ε δίπλα είναι.. περνάει η ζέστη γλώσσα και από κυ ??Αντιλαμβάνομαι. Άλλωστε είναι και το μοναδικό υπόγλυκο έδεσμα που μπορούμε να φάμε, ένεκα του ζαχαροδιαβήτη. Για αυτό τον λόγο πέφτουμε με τα μούτρα.
Από γλειφοκώλι πώς τα πάμε;
Βρε αχρηστε ...( ειμαι και ευγενικός ) εκανες που εκανες την προσκλησηΜια και είπατε για σουβλάκια: @rodriguez65 εσείς που όλο γκρινιάζετε, σταματήστε πια την κρεατοφαγία. Έχουμε εδώ μία οδαλίσκη που μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί το ΚΑΠΗ μας.
Γέροντες, κατάπιατε την γλώσσα σας;
Αγαπητή @Sofia_Magic σας ευχαριστώ ακόμα μία φορά για την επίσκεψή σας. Μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε εφόσον διασκεδάζετε έστω και λίγο. Αλλιώς μπορείτε να συνεχίσετε την ημέρα σας. Οι γέροντες έχουν περάσει πολέμους, πείνα, φτώχεια και πλούτη και όργια, πολλά όργια, αλλά όντας πλέον άκακοι έγιναν και ντροπαλοί. Το ΚΑΠΗ μας είναι και δικό σας. Κάντε ό,τι θέλετε.
Γέροντες, ή τώρα ή ποτέ. Το ποτέ εξάλλου μπορεί να είναι και αύριο.
Υπάγω
Το τερμάτισες...στοργή και προδέρμ ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στυση ? τι ειναι αυτο Αγιε ? θυμηστε μας σας παρακαλω