Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Eυχαριστώ που μου δίνετε την άδεια. :) Άλλωστε χωρίς αυτήν, ούτε που θα μπορούσα να διανοηθώ ότι δύναμαι να γράφω και να συμμετέχω σε άλλα νήματα. :)

Δηλώνω υπόχρεος. :)
Για ευχή πρόκειται αγαπητέ. Εγώ σας λέω να περάσετε καλά. Εάν σας αρέσει εδώ περισσότερο, να μείνετε. Σας αγαπάμε.

Δεν ξέρω γιατί δεν το πιστεύετε. Σας θέλουμε αν το διασκεδάζετε. Αν όχι, όχι. Εκτός εάν είστε μαζοχιστής. Όποτε και πάλι σας θέλουμε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.464
Πόντοι
25.467
Για ευχή πρόκειται αγαπητέ. Εγώ σας λέω να περάσετε καλά. Εάν σας αρέσει εδώ περισσότερο, να μείνετε. Σας αγαπάμε.

Δεν ξέρω γιατί δεν το πιστεύετε. Σας θέλουμε αν το διασκεδάζετε. Αν όχι, όχι. Εκτός εάν είστε μαζοχιστής. Όποτε και πάλι σας θέλουμε.

Το ύφος ήταν μάλλον πολύ προστακτικά αυταρχικό, εάν επρόκειτο για ευχή. :)

Επιτρέψτε μου όμως να το κλείσω εδώ, διότι η αλληλογραφία μας κινδυνεύει να χαρακτηριστεί πλέον, κρυφοερωτικό καυγαδάκι. :)

Καλή σταδιοδρομία σας εύχομαι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
και για αυτό ακριβώς στο Νήμα αυτό μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε οτιδήποτε και η συνέλευση των γερόντων εάν το επιθυμεί θα τον απορρίψει ως ξένο σώμα.

Κάθε νήμα, κύριε, έχει το νηματοθέτη που του αξίζει! Όλα εκτός από ένα: το παρόν

κι αυτό διότι:
α) ιδρύθηκε από μέγα νηματοθέτη που πρωτοτύπησε και το εγκατέλειψε απλώς επειδή βαρέθηκε,
β) γιατί είμαι αιρετός και άμεσα ανακλητός, ένας απλός υποδιοικητής όπως και εσείς είπατε, ενός αυτόνομου πλέον νήματος. Ανακλητός μετά από πρόταση του 20% των γερόντων (εάν το επιθυμείτε κάντε απογραφή και στείλτε μου τον κατάλογο),
γ) γιατί σας δηλώνω ότι είσαι ευπρόσδεκτος εδώ ως καλός χιουμορίστας και
δ) επειδή , μεταξύ μας, ξέρουμε ότι ζηλεύετε τα νιάτα μου και την ομορφιά μου.

Δεν υπάρχει αποστειρωμενο περιβάλλον, υπάρχει μια τεμπέλικη συντροφιά που θα διαλέξει μόνη της πώς θα ξύσει τα αρχίδια της.

Πηγαίνετε τώρα εις τύπους. Σας περιμένουν. Ελάτε πάλι όταν θέλετε να σας κεράσουμε ένα ποτό.
Πρέπει όμως να ξέρετε.... Το "αποστειρωμένο" περιβάλλον που ζούμε εντός του τόπικ ευνοεί το Αλτσχάιμερ. ......

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
και για αυτό ακριβώς στο Νήμα αυτό μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε οτιδήποτε και η συνέλευση των γερόντων εάν το επιθυμεί θα τον απορρίψει ως ξένο σώμα.

Κάθε νήμα, κύριε, έχει το νηματοθέτη που του αξίζει! Όλα εκτός από ένα: το παρόν

κι αυτό διότι:
α) ιδρύθηκε από μέγα νηματοθέτη που πρωτοτύπησε και το εγκατέλειψε απλώς επειδή βαρέθηκε,
β) γιατί είμαι αιρετός και άμεσα ανακλητός, ένας απλός υποδιοικητής όπως και εσείς είπατε, ενός αυτόνομου πλέον νήματος. Ανακλητός μετά από πρόταση του 20% των γερόντων (εάν το επιθυμείτε κάντε απογραφή και στείλτε μου τον κατάλογο),
γ) γιατί σας δηλώνω ότι είσαι ευπρόσδεκτος εδώ ως καλός χιουμορίστας και
δ) επειδή , μεταξύ μας, ξέρουμε ότι ζηλεύετε τα νιάτα μου και την ομορφιά μου.

Δεν υπάρχει αποστειρωμενο περιβάλλον, υπάρχει μια τεμπέλικη συντροφιά που θα διαλέξει μόνη της πώς θα ξύσει τα αρχίδια της.

Πηγαίνετε τώρα εις τύπους. Σας περιμένουν. Ελάτε πάλι όταν θέλετε να σας κεράσουμε ένα ποτό.
Να τα πάρουμε με τη σειρά, το νήμα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα είναι κάπως αόριστο ο νηματοθέτης οφείλει να βάζει ένα topic όσο συχνά μπορεί για να τον συζητούν οι γέροντες του ΚΑΠΗ με το δικό τους τρόπο.
Ο νηματοθέτης μας έβαζε κρίσιμες ψηφοφορίες, σχολιασμούς κριτικών, κουτσομπολιά/ καταδόσεις, επικαιρότητα και το νήμα ήταν ζωντανό.
Το νήμα δεν πουλιέται ή μεταβιβάζεται με υπεύθυνη δήλωση Ν. 105, όποιος έχει θέματα να σχολιάσουμε με το δικό μας τρόπο είναι ευπρόσδεκτος.
Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε για αξιώματα.

Υ.Γ. όντως σας ζηλεύουμε, να κρατάτε σκόρδα για το μάτι :grin:
εμπιστευτικά σας λέω κι εγώ έχω βάλει χάντρα στο μοτοσακό μου
γιατί δεν είναι να παίζεις με τη βασκανία :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Ανέλαβες ρόλο είδα, μεγάλε αδελφέ. Νηματοθέτης! Συγχαρητήρια! Σύντομα θα γίνεις και τιμημένος. Κάτσε και θα το δεις...

Ο άγιος, και κανένας από τους παλαιότερους δεν ήθελε αυτόν τον ρόλο που σου δόθηκε. Άλλος γιατί δεν έχει χρόνο άλλος γιατί δεν θέλει. Όσο αναφορά τον Άγιο. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, σας είπα ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει. Η αντοχή του στο τρολλάρισμα. Μιλάμε, το άτομο δεν φοράει μπαταρίες, αλλά είναι συνεχώς στην πρίζα με μπαλαντέζα. Ακόμα και διακοπή ρεύματος να γίνει, δουλεύει με UPS. Κάτσε να σου πω τώρα άλλο ένα στοιχείο. Πως διαχειρίζεται και που ακριβώς έχει γραμμένα τους τίτλους και τα αξιώματα. Μάλλον κατάλαβες και δεν χρειάζεται να καταναλώσω περισσότερη μελάνη. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να σου κάνω συστάσεις για αγίους και διαβόλους. Θα τα δεις με τον καιρό. Και εγώ έτσι τα έμαθα...

Μεγάλε, αδελφέ! Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και μακάρι να μην απογοητευτείς όταν θα δεις ότι απέκτησες και εσύ κάποιον big brother και αντί για Δήμαρχος τελικά είσαι κλητήρας. Τιμημένος κλητήρας.

Μην το πάρεις προσωπικά, άσε να το πάρουν άλλοι...

Καλημέρα σας!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Να τα πάρουμε με τη σειρά, το νήμα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα είναι κάπως αόριστο ο νηματοθέτης οφείλει να βάζει ένα topic όσο συχνά μπορεί για να τον συζητούν οι γέροντες του ΚΑΠΗ με το δικό τους τρόπο.
Ο νηματοθέτης μας έβαζε κρίσιμες ψηφοφορίες, σχολιασμούς κριτικών, κουτσομπολιά/ καταδόσεις, επικαιρότητα και το νήμα ήταν ζωντανό.
Το νήμα δεν πουλιέται ή μεταβιβάζεται με υπεύθυνη δήλωση Ν. 105, όποιος έχει θέματα να σχολιάσουμε με το δικό μας τρόπο είναι ευπρόσδεκτος.
Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε για αξιώματα.

Υ.Γ. όντως σας ζηλεύουμε, να κρατάτε σκόρδα για το μάτι :grin:
εμπιστευτικά σας λέω κι εγώ έχω βάλει χάντρα στο μοτοσακό μου
γιατί δεν είναι να παίζεις με τη βασκανία :confused:
Ο εργατικός Ροντρίγκεζ! Αντί να ζητά άρτον και θεάματα ζητά homework! Ένας πραγματικός σύντροφος κύριοι. Όταν οι άλλοι σύντροφοι κατά τα ταξίδια σε διάφορες χώρες με σκοπό την αφύπνιση του προλεταριάτου, έτρεχαν σε πρώτη ευκαιρία στα μπορδέλα και στα χαμετυπεία, αυτός επισκεπτόταν κατά μόνας τα τοπικά μουσεία!

Για αυτό σήμερα κάποιοι γέροντες γίνονται τα εύκολα θύματα απατεώνων. Επειδή δεν δούλεψαν μέσα τους τον επαναστάτη ως ο σύντροφος Λατίνος. Π.χ.: σε κάποιους πούλησαν γυαλιά με ακτίνες X, λέγοντάς τους ότι ξεγυμνώνουν όλα τα θηλυκά όταν τα φορείς. Όλα; Όχι! Κανείς δεν είπε στους αγαθούς παππούδες ότι η ιδιότητα αυτή δεν ισχύει όταν βλέπουν θηλυκά στην τηλεόραση. Άδικα οι παππούδες παρακολουθούσαν Βουλή με τα ειδικά γυαλιά. Δεν είδαν ποτέ εάν η Υπουργός x έχει "μούσι" ή αν είναι ξυρισμένη κλπ.

Εάν όμως πήγαιναν στα μουσεία, δεν θα τους εξαπατούσαν τόσο εύκολα!

Θα έβγαινε το θέμα και στην αγαπημένη μας πρωινή εκπομπή αλλά ο κ. Παπαδάκης συνεκάλυψε τελικώς τους εξαπατηθέντες.

Να γιατί ο κ. @gauguin θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μικρή, αυτόνομη κοινότητά μας.

Κάνεις παππούς-πολίτης δεν θα χάσει πια ούτε 1 ευρώ από αετονύχηδες.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ανέλαβες ρόλο είδα, μεγάλε αδελφέ. Νηματοθέτης! Συγχαρητήρια! Σύντομα θα γίνεις και τιμημένος. Κάτσε και θα το δεις...

Ο άγιος, και κανένας από τους παλαιότερους δεν ήθελε αυτόν τον ρόλο που σου δόθηκε. Άλλος γιατί δεν έχει χρόνο άλλος γιατί δεν θέλει. Όσο αναφορά τον Άγιο. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, σας είπα ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει. Η αντοχή του στο τρολλάρισμα. Μιλάμε, το άτομο δεν φοράει μπαταρίες, αλλά είναι συνεχώς στην πρίζα με μπαλαντέζα. Ακόμα και διακοπή ρεύματος να γίνει, δουλεύει με UPS. Κάτσε να σου πω τώρα άλλο ένα στοιχείο. Πως διαχειρίζεται και που ακριβώς έχει γραμμένα τους τίτλους και τα αξιώματα. Μάλλον κατάλαβες και δεν χρειάζεται να καταναλώσω περισσότερη μελάνη. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να σου κάνω συστάσεις για αγίους και διαβόλους. Θα τα δεις με τον καιρό. Και εγώ έτσι τα έμαθα...

Μεγάλε, αδελφέ! Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και μακάρι να μην απογοητευτείς όταν θα δεις ότι απέκτησες και εσύ κάποιον big brother και αντί για Δήμαρχος τελικά είσαι κλητήρας. Τιμημένος κλητήρας.

Μην το πάρεις προσωπικά, άσε να το πάρουν άλλοι...

Καλημέρα σας!
Αγαπητέ μικρέ ετεροθαλή αδελφέ μου, ευχαριστώ για τις ευχές.

Μην φοβάσαι. Είμαι πολύ τεμπέλης για να γίνω και δήμαρχος και κλητήρας.

Ξεχνάς ότι πνευματικός πατέρας μας είναι ο @popov και όχι ο νηματοθέτης.

Μόλις ο λαός σταματήσει να με αγαπά θα καταφύγω αλλού. Ο εμιγκρές ξέρει μόνο από ξενιτιά.

Αλλά δεν ήρθε ακόμα εκείνη η ημέρα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Είμαι πολύ τεμπέλης για να γίνω και δήμαρχος και κλητήρας.
Πολλά ζητάς και δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε. Μια θέση πήρες. 8 γράμματα. Ξεκινάει με "Κ".

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Ο εργατικός Ροντρίγκεζ! Αντί να ζητά άρτον και θεάματα ζητά homework! Ένας πραγματικός σύντροφος κύριοι. Όταν οι άλλοι σύντροφοι κατά τα ταξίδια σε διάφορες χώρες με σκοπό την αφύπνιση του προλεταριάτου, έτρεχαν σε πρώτη ευκαιρία στα μπορδέλα και στα χαμετυπεία, αυτός επισκεπτόταν κατά μόνας τα τοπικά μουσεία!

Για αυτό σήμερα κάποιοι γέροντες γίνονται τα εύκολα θύματα απατεώνων. Επειδή δεν δούλεψαν μέσα τους τον επαναστάτη ως ο σύντροφος Λατίνος. Π.χ.: σε κάποιους πούλησαν γυαλιά με ακτίνες X, λέγοντάς τους ότι ξεγυμνώνουν όλα τα θηλυκά όταν τα φορείς. Όλα; Όχι! Κανείς δεν είπε στους αγαθούς παππούδες ότι η ιδιότητα αυτή δεν ισχύει όταν βλέπουν θηλυκά στην τηλεόραση. Άδικα οι παππούδες παρακολουθούσαν Βουλή με τα ειδικά γυαλιά. Δεν είδαν ποτέ εάν η Υπουργός x έχει "μούσι" ή αν είναι ξυρισμένη κλπ.

Εάν όμως πήγαιναν στα μουσεία, δεν θα τους εξαπατούσαν τόσο εύκολα!

Θα έβγαινε το θέμα και στην αγαπημένη μας πρωινή εκπομπή αλλά ο κ. Παπαδάκης συνεκάλυψε τελικώς τους εξαπατηθέντες.

Να γιατί ο κ. @gauguin θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μικρή, αυτόνομη κοινότητά μας.

Κάνεις παππούς-πολίτης δεν θα χάσει πια ούτε 1 ευρώ από αετονύχηδες.
Ο εικαστικός καλλιτέχνης έχει πιάσει κάνα δυο καλά θέματα για συζήτηση,
περιμένουμε και από εσάς :hi:
Καλημέρα σε όλους.

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Καλημέρα σας!

Οργανώνεται σχολική εκδρομή με θέμα πως ο άνδρας ακόμη και στα ύστερα του παραμένει βαθιά μ@@@@@ς!
Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή.
Θα επισκεφθούμε γνωστό περθεναγωγείο, οίκο επίδειξης παραδείσιων κι όχι μόνο πουλιών.
Ξεναγός μας θα είναι ο κύριος Con αφού βεβαίως θα έχει παρκάρει την χλιμιτζούρικη λαμαρίνα του σε περίοπτη θέση, τοιουτρόπως θα έχει προειδοποιήσει για το κύρος των νεοαφιχθέντων κορόϊδων.
Θα ακολουθήσει γλέντι ξεπουπουλιάσματος, της τσέπης σας βέβαια...

Ακούω συμμετοχές.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Καλημέρα σας!

Οργανώνεται σχολική εκδρομή με θέμα πως ο άνδρας ακόμη και στα ύστερα του παραμένει βαθιά μ@@@@@ς!
Θα επισκεφθούμε γνωστό περθεναγωγείο, οίκο επίδειξης παραδείσιων κι όχι μόνο πουλιών.
Ξεναγός μας θα είναι ο κύριος Con αφού βεβαίως θα έχει παρκάρει την χλιμιτζούρικη λαμαρίνα του σε περίοπτη θέση, τοιουτρόπως θα έχει προειδοποιήσει για το κύρος των νεοαφιχθέντων κορόϊδων.

Ακούω συμμετοχές.
1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα σας αρχοντόπουλα!

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ο εικαστικός καλλιτέχνης έχει πιάσει κάνα δυο καλά θέματα για συζήτηση,
περιμένουμε και από εσάς :hi:
Καλημέρα σε όλους.
Θα μείνετε ικανοποιημένος. Έχω καιρό να σας ιδώ εσάς και θέλω να σας πω κάτι από κοντα.

Ωστόσο το νόημα είναι να ανοίγετε και μόνοι σας τις συζητήσεις που σας ενδιαφέρουν. Να πάρετε τις ζωές σας στα χέρια σας!

Θα επανέλθω με φιλοσοφικούς προβληματισμούς σύντομα.
Καλημέρα σας!

Ακούω συμμετοχές.
Θα έλθω για να μάθω διότι δεν ξέρω. Ελπίζω, gauguin, να με.διδαξετε. Ας ελπίσουμε ο C27 να μην μου κρατάει μούτρα για Σαχαλίνη...

Καλημέρα κωφοί, γκαβοί και με τρίχες στα αυτιά σύντροφοι.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Καλημέρα σας!

Ακούω συμμετοχές.
Σχολική εκδρομή :happy::happy::happy:
ετοιμάζω τα απαραίτητα

10-euro-note-25pcs.jpg

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Θα μείνετε ικανοποιημένος. Έχω καιρό να σας ιδώ εσάς και θέλω να σας πω κάτι από κοντα.

Ωστόσο το νόημα είναι να ανοίγετε και μόνοι σας τις συζητήσεις που σας ενδιαφέρουν. Να πάρετε τις ζωές σας στα χέρια σας!

Θα επανέλθω με φιλοσοφικούς προβληματισμούς σύντομα.
Ελπίζω να τιμήσετε το τίτλο του νηματοθέτη και να βρίσκετε θέματα για τη τρίτη ηλικία (και βάλε) ,
δε γίνεται με μια καλημέρα, καλησπέρα να κρατήσουμε το νήμα :dunno:.
Επειδή το ζητήσατε βάζω ένα θέμα πρακτικό όχι φιλοσοφικό,
μπορεί ένας υπερήλικας να οδηγεί αγροτικό, τρίκυκλο, μοτοσακό ή ότι άλλο?

Γεράσαμε και θα φάμε κανένα χριστιανό ή δε θα παραδώσουμε τα όπλα στη προκειμένη περίπτωση δίπλωμα? ακούω γνώμες :hmm:

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
Καλημέρα σας!

Ακούω συμμετοχές.

Βεβαίως δρω τοιουτοτρόπως & γι' αυτό μετά σου δίνω τα τηλέφωνα των κοριτσιών’ε !
Αυτά δεν τα λες όμως , τα γερο-πορνο-καμώματα σου , τα κρύβεις ! :dancing:

Τώρα θα σε βάλω σε καραντίνα για να μάθεις !!!!
Αϊντε Δευτεριάτικο , μας σύγχυσες πρωί πρωί (11.00π.μ.):tickedoff:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Βεβαίως δρω τοιουτοτρόπως & γι' αυτό μετά σου δίνω τα τηλέφωνα των κοριτσιών’ε !
Αυτά δεν τα λες όμως , τα γερο-πορνο-καμώματα σου , τα κρύβεις ! :dancing:

Τώρα θα σε βάλω σε καραντίνα για να μάθεις !!!!
Αϊντε Δευτεριάτικο , μας σύγχυσες πρωί πρωί (11.00π.μ.):tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom