Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Μετά φυσικά από την έγκριση του νέου υπουργού πολιτισμού του αγαπητού κυρίου Gauguin
Η λαϊκή δημοκρατία σκέπτεται πριν από εσάς για εσάς, χθες επόπτευσα το χαμαιτυπείο τούτο και μπορώ να πω πως ναι δεν θα είστε ασφαλείς με πενταροδεκάρες καθώς το ταμείο του υπουργείου είναι άδειο, μου το ξάφρισαν…

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Επιτρέψτε μου ένα σύντομο σχόλιο. :)

Όπως σωστά παρατήρησε ο σύντροφος @Zebu δεν αποδέχθηκα την θέση του νηματοθέτη και αυτό γιατί νηματοθέτης, ήταν, είναι και θα είναι ο κ. @blizardeye . Το γεγονός τούτο δεν αμφισβητείται, δεν διαπραγματεύεται και δεν αλλάζει. :)

Οιοσδήποτε άλλος, είτε δι αναθέσεως, είτε δια εκλογής του από το σώμα, είναι "διαχειριστής" του νήματος και ουχί νέος νηματοθέτης. :)

Ακόμα και ετοιμολογικά να το δούμε, οιοσδήποτε έχει αναλάβει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να προΐσταται του νήματος, δεν είναι νηματοθέτης, εφόσον δεν έχει θέσει (ιδρύσει) ο ίδιος σε λειτουργία το νήμα, και το μόνο που ανέλαβε είναι μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία του. :)

Συνεπώς, όποιος δηλώνει (νέος) νηματοθέτης, εκτός από το να υπερεκτιμά εαυτόν σε σχέση με την αποστολή που του ανατέθηκε, προσβάλλει κατάφορα την συμβολή του ενός και μοναδικού νηματοθέτη στον παρόντα.

Και τελειώνοντας, θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή. Αν θέλετε την κρατάτε, αν όχι την πετάτε στον κάλαθο των αχρήστων.

Χαράξτε τον δικό σας δρόμο. Μην προσπαθείτε να "πατήσετε" πάνω στην περσόνα του νηματοθέτη προκειμένου να διοικήσετε το παρόν νήμα, διότι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι το να μετατρέψετε τόσο την περσόνα σας, όσο και το νήμα, σε κακέκτυπα. :)

Με εκτίμηση

The Saint. :)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Η λαϊκή δημοκρατία σκέπτεται πριν από εσάς για εσάς, χθες επόπτευσα το χαμαιτυπείο τούτο και μπορώ να πω πως ναι δεν θα είστε ασφαλείς με πενταροδεκάρες καθώς το ταμείο του υπουργείου είναι άδειο, μου το ξάφρισαν…
Η Κυβέρνηση θα φροντίσει ώστε σύντομα ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταστήματος να είναι ο μικρός ετεροθαλής αδελφός μου, κ. Ζεμπ, όστις διατηρεί καλές σχέσεις με τη νύχτα.

Επίσης σύντομα θα έχουμε γυναίκες προκειμένου να μοιράζεστε μαζί των τους ερωτικούς σας και όχι μόνον, προβληματισμούς.

Εγώ απέχω των ερωτικών περιπτύξεων, κριτικών κλπ. ως δεσμευμένος πλέον. Όλα για εσάς τίποτα για εμένα!
Επιτρέψτε μου ένα σύντομο σχόλιο. :)

Όπως σωστά παρατήρησε ο σύντροφος @Zebu δεν αποδέχθηκα την θέση του νηματοθέτη και αυτό γιατί νηματοθέτης, ήταν, είναι και θα είναι ο κ. @blizardeye . Το γεγονός τούτο δεν αμφισβητείται, δεν διαπραγματεύεται και δεν αλλάζει. :)

Οιοσδήποτε άλλος, είτε δι αναθέσεως, είτε δια εκλογής του από το σώμα, είναι "διαχειριστής" του νήματος και ουχί νέος νηματοθέτης. :)

Ακόμα και ετοιμολογικά να το δούμε, οιοσδήποτε έχει αναλάβει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να προΐσταται του νήματος, δεν είναι νηματοθέτης, εφόσον δεν έχει θέσει (ιδρύσει) ο ίδιος σε λειτουργία το νήμα, και το μόνο που ανέλαβε είναι μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία του. :)

Συνεπώς, όποιος δηλώνει (νέος) νηματοθέτης, εκτός από το να υπερεκτιμά εαυτόν σε σχέση με την αποστολή που του ανατέθηκε, προσβάλλει κατάφορα την συμβολή του ενός και μοναδικού νηματοθέτη στον παρόντα.

Και τελειώνοντας, θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή. Αν θέλετε την κρατάτε, αν όχι την πετάτε στον κάλαθο των αχρήστων.

Χαράξτε τον δικό σας δρόμο. Μην προσπαθείτε να "πατήσετε" πάνω στην περσόνα του νηματοθέτη προκειμένου να διοικήσετε το παρόν νήμα, διότι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι το να μετατρέψετε τόσο την περσόνα σας, όσο και το νήμα, σε κακέκτυπα. :)

Με εκτίμηση

The Saint. :)
Ουδέποτε είπα ότι είμαι ιδρυτής του νήματος. Θα ήμουν ανόητος. Ωστόσο , το αξίωμα του "νηματοθέτη" παρέμεινε ως τίτλος μόνο για να δηλώνει ότι κάποιος φροντίζει τις υποθέσεις του νήματος, χαράσσοντας έναν δρόμο που αντλεί από την παράδοση και ταυτοχρόνως ανοίγει νέους δρόμους.

Σκοπός της Κυβερνήσεως είναι πλέον η ευτυχία των πολιτών. Ευτυχία δεν σημαίνει ανταλλαγή ύβρεων και βωμολοχιών ή φτηνών εξυπνακισμών, αλλά η ανταλλαγή απόψεων, αστεϊσμών και φιλοσοφικών προβληματισμών.

Ουδόλως με ενδιαφέρει η καριέρα εις το μπου. Στοχεύω εις ένα νήμα όπου κάθε ηλικιωμένος θα μπορεί να συνειδητοποιήσει άνευ κομπασμών αλλά και άνευ ενοχών ποιος είναι, τι τον οδήγησε εδώ και πώς θα γεφυρώσει τις εσωτερικές του αντιφάσεις.

Συνεπώς, κρατώ τη συμβουλή σας και θα ζητώ την γνώμη σας κατά διαστήματα.

Άλλωστε όλα έχουν ένα τέλος. Θα ήταν θλιβερό με τον θάνατόν μου να ευτελιστεί το νήμα.

Καλή διασκέδαση γέροντες. Αυτές είναι οι ιδέες μου και αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες όπως είπε και ένας σοφός γέροντας πριν ένα αιώνα.

Αυτά για την ώρα. Πρέπει να εργαστώ. Μην το κάνετε "μπουρδέλο" όσο λείπω όπως είπε και ο αγαπητος Καρελης.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Ουδέποτε είπα ότι είμαι ιδρυτής του νήματος. Θα ήμουν ανόητος. Ωστόσο , το αξίωμα του "νηματοθέτη" παρέμεινε ως τίτλος μόνο για να δηλώνει ότι κάποιος φροντίζει τις υποθέσεις του νήματος, χαράσσοντας έναν δρόμο που αντλεί από την παράδοση και ταυτοχρόνως ανοίγει νέους δρόμους.

Σκοπός της Κυβερνήσεως είναι πλέον η ευτυχία των πολιτών. Ευτυχία δεν σημαίνει ανταλλαγή ύβρεων και βωμολοχιών ή φτηνών εξυπνακισμών, αλλά η ανταλλαγή απόψεων, αστεϊσμών και φιλοσοφικών προβληματισμών.

Ουδόλως με ενδιαφέρει η καριέρα εις το μπου. Στοχεύω εις ένα νήμα όπου κάθε ηλικιωμένος θα μπορεί να συνειδητοποιήσει άνευ κομπασμών αλλά και άνευ ενοχών ποιος είναι, τι τον οδήγησε εδώ και πώς θα γεφυρώσει τις εσωτερικές του αντιφάσεις.

Συνεπώς, κρατώ τη συμβουλή σας και θα ζητώ την γνώμη σας κατά διαστήματα.

Άλλωστε όλα έχουν ένα τέλος. Θα ήταν θλιβερό με τον θάνατόν μου να ευτελιστεί το νήμα.

Καλή διασκέδαση γέροντες. Αυτές είναι οι ιδέες μου και αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες όπως είπε και ένας σοφός γέροντας πριν ένα αιώνα.

Αυτά για την ώρα. Πρέπει να εργαστώ. Μην το κάνετε "μπουρδέλο" όσο λείπω όπως είπε και ο αγαπητος Καρελης.

Αυτό που αδυνατείτε να κατανοήσετε (ή καλύτερα, αυτό που καμώνεστε ότι δεν κατανοείτε) εσείς και ο αγαπητός κατά τα άλλα κ. @blizardeye , είναι το ότι το αξίωμα του νηματοθέτη είναι προσωποπαγές. Συνεπώς είναι ένα αξίωμα που δεν μπορεί να κατέχει κάποιο άλλο πρόσωπο, και που καταργείται, όταν το πρόσωπο που φέρει αυτό το αξίωμα , αποχωρήσει. :)

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Αυτό που αδυνατείτε να κατανοήσετε (ή καλύτερα, αυτό που καμώνεστε ότι δεν κατανοείτε) εσείς και ο αγαπητός κατά τα άλλα κ. @blizardeye , είναι το ότι το αξίωμα του νηματοθέτη είναι προσωποπαγές. Συνεπώς είναι ένα αξίωμα που δεν μπορεί να κατέχει κάποιο άλλο πρόσωπο, και που καταργείται, όταν το πρόσωπο που φέρει αυτό το αξίωμα , αποχωρήσει. :)
Ο μεσιέ Βάλτε αγαπητέ The Saint είμαι βέβαιος πως έχει καταννοησει πλήρως, είμαι σίγουρος ότι κατανοεί τις ανησυχίες σας αλλά και όλων μας και θα προσπαθήσει να ελιχθει στα κακοτράχαλα στενά του παρόντος νήματος.
Χρειάζεται η βοήθεια όλων μας για την επιβίωση του ΚΑΠΗ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
:kiss-mark: :kiss-mark:
ΠΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έλα να σε μάθω.

Συνημμένα

• IMG_20220220_150126.jpg
    IMG_20220220_150126.jpg
    220,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Κύριοι, επιστρέψατε μου να αναζητήσω καταφύγιο (haven) από τον συρφετό της ιστοσελίδας, στο ευγενές νήμα των ανωτέρων. Δεν αναζητώ αξιώματα μονάχα πνευματική επάρκεια και συντροφιά.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ε τότε μπορείτε να με αποκαλείτε σκέτο Βάλτερ. Αδιαφορώ για τον τίτλο. Εγώ θέλω να γελάω με τους αγαπητούς γέροντες φίλους μου και να μην στενοχωριούνται. Κοιτάζουμε ακόμα μπροστά και όχι πίσω (αλλά μας αρέσει και το μπροστά και το πίσω αν με εννοείτε).

Πάντως, αν κρίνω από την υπογραφή σας, ούτε εσείς το κατανοείτε και πολύ...
Η δική μου δεν άλλαξε.
:think: :think: :wanker: :wanker:
Καλημέρα σας λατρεμένοι μου κύριοι...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΣΑΡΑΔΕΣ δεν γράφετε τίποτις που θαλασσοπνίγονται....
ΝΤΡΟΠΗ !!
Οι ψαράδες είναι οι στυλοβάτες του νήματος διότι τρώγοντας ψάρια και σπανάκι φτάσαμε στην ηλικία στην οποία δεν θυμόμαστε πότε γεννηθήκαμε.
Κύριοι, επιστρέψατε μου να αναζητήσω καταφύγιο (haven) από τον συρφετό της ιστοσελίδας, στο ευγενές νήμα των ανωτέρων. Δεν αναζητώ αξιώματα μονάχα πνευματική επάρκεια και συντροφιά.
Καλώς ήλθατε εάν ήλθατε με καλές προθέσεις.

Έχω δει κάποιες αναρτήσεις σας, καλλιτεχνικού περιεχομένου και μου άρεσαν.

Ελπίζω να είσθε άνω των 80 και με εργαλείο ίσο ή μικρότερο των οκτώ (8) cm.

Τελευταία τροποποίηση:

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Ε τότε μπορείτε να με αποκαλείτε σκέτο Βάλτερ. Αδιαφορώ για τον τίτλο. Εγώ θέλω να γελάω με τους αγαπητούς γέροντες φίλους μου και να μην στενοχωριούνται. Κοιτάζουμε ακόμα μπροστά και όχι πίσω (αλλά μας αρέσει και το μπροστά και το πίσω αν με εννοείτε).

Η δική μου δεν άλλαξε.

Οι ψαράδες είναι οι στυλοβάτες του νήματος διότι τρώγοντας ψάρια και σπανάκι φτάσαμε στην ηλικία στην οποία δεν θυμόμαστε πότε γεννηθήκαμε.

Ελπίζω να είσθε άνω των 80 και με εργαλείο ίσο ή μικρότερο των 8 cm.
Σε αυτή τη χώρα αν γεννήθηκες με IQ μεγαλύτερο των 120 μονάδων αισθάνεσαι 80 από τα 13 σου και ότι κρέμεται, προσπαθεί να κρυφτεί στην οπή από την οποία προήλθε. Οι προθέσεις μου είναι ΑΓΝΟΤΑΤΕΣ όπως θα διαπιστώσετε, διαφυλάττω την τεστοστερόνη μου για τις εντός των δωματίων εχθροπραξίες με άσεμνες υπάρξεις και μόνον.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Σε αυτή τη χώρα αν γεννήθηκες με IQ μεγαλύτερο των 120 αισθάνεσαι 80 από τα 13 σου και ότι κρέμεται, προσπαθεί να κρυφτεί στην οπή από την οποία προήλθε. Οι προθέσεις μου είναι ΑΓΝΟΤΑΤΕΣ όπως θα διαπιστώσετε, διαφυλάττω την τεστοστερόνη μου για τις εντός των δωματίων εχθροπραξίες με άσεμνες υπάρξεις και μόνον.
Καλώς. Περάστε εις το καθιστικό όπου θα ανταλλάξετε απόψεις με γέροντες έχοντες τουλάχιστον iq 156.

Αλλά να θυμάστε : κάποιοι υποφέρουν ακόμη από κατάθλιψη. Όχι όμως για πολύ...

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Καλώς. Περάστε εις το καθιστικό όπου θα ανταλλάξετε απόψεις με γέροντες έχοντες τουλάχιστον iq 156.

Αλλά να θυμάστε : κάποιοι υποφέρουν ακόμη από κατάθλιψη. Όχι όμως για πολύ...
Ήρθα στο σωστό μέρος τότε.... Σας ευχαριστώ θερμά

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Έλα κοντά μου να σε μάθω να...
Πσαρέυεις....

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Αγαπητέ , μετά το πέρας των δύο εβδομάδων της συγκεκριμένης
συνταγογράφησης , θα μπορούσα να πάρω επιπρόσθετο παραπεμπτικό
για έξι μήνες ?
Θα το κρίνει η αξιολόγησης αυτό αγαπητέ...αμα δωθει παραπεμπτικο για εξι μηνες μας βλεπω στα καναλια για Novartis No.2

Υ.Γ. : Ο Θείος σας δεν γνωρίζω που βρίσκεται ,
μήπως τον συμβουλέψατε ομοίως, περί των ως άνω, και μας έγραψε εις τους όρχεις του ?
?????
Του εχω δωσει τις κατάλληλες συμβουλές αλλα δεν ακουει ,αφήνει την μια μπυρα και πιάνει την επόμενη, στο τέλος ξεχνάει και τις συμβουλές μου!!! :new_shocked:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι,

αφουγκραζόμενοι τις πραγματικές ανάγκες κάθε παππού-πολίτη

και δεδομένου ότι η νόσος parkinson είναι αρκετά διαδεδομένη μεταξύ μας,

άρα οι πρεσβύτεροι δυσκολεύεστε να γράψετε ή εάν γράφατε θα γράφατε ακατανόητες μπούρδες,

Σας κάνουμε γνωστό ότι έχει εφευρεθεί η φωνητική πληκτρολόγηση: μιλάς και γράφει μόνο του. Πέρδεσθε και γράφει πρρρ.

Μεγαλώσαμε, ναι. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τεχνοφοβικοί.

Περάστε από @Constantinos27 να παραλάβετε ένα σύστημα δωρεάν!

(Ώρες γραφείου)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

Η δική μου δεν άλλαξε.

Ελπίζω να είσθε άνω των 80 και με εργαλείο ίσο ή μικρότερο των οκτώ (8) cm.
Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, πως δεν έχει καμία σημασία το αν προσωπικά εγώ σας αναγνωρίζω το αξίωμα του νηματοθέτη και σας αποκαλώ τοιουτοτρόπως. Σημασία έχει το ότι εσείς βλέπετε εαυτόν ως έχοντα αυτό το αξίωμα. :)

Και μια τελευταία παρατήρηση. :)

Το παγιωμένα εντελώς αποστειρωμένο περιβάλλον, είναι παράγοντας διαφύλαξης συντήρησης ενός συστήματος. Οι ζυμώσεις είναι όμως αυτές που φέρνουν εξελίξεις, και όπως γνωρίζουμε όλοι το παραπάνω περιβάλλον δεν τις ευνοεί.

Φανταστείτε άλλωστε, πως αν μετά την κοσμική έκρηξη ο πλανήτης, τόσο ημών, όσο και του νηματοθέτη κου @blizardeye είχε εντελώς αποστειρωμένο περιβάλλον, δεν θα αναπτυσσόταν η ζωή όπως την γνωρίζουμε και συνεπώς δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς, αλλά ούτε και αυτός. :)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, πως δεν έχει καμία σημασία το αν προσωπικά εγώ σας αναγνωρίζω το αξίωμα του νηματοθέτη και σας αποκαλώ τοιουτοτρόπως. Σημασία έχει το ότι εσείς βλέπετε εαυτόν ως έχοντα αυτό το αξίωμα. :)

Και μια τελευταία παρατήρηση. :)

Το παγιωμένα εντελώς αποστειρωμένο περιβάλλον, είναι παράγοντας διαφύλαξης συντήρησης ενός συστήματος, τι οποίο φροντίζει να εξυπηρετείται η ρουτίνα. Οι ζυμώσεις είναι όμως αυτές που φέρνουν εξελίξεις, και όπως γνωρίζουμε όλοι το παραπάνω περιβάλλον δεν τις ευνοεί. :)

Φανταστείτε άλλωστε, πως αν μετά την κοσμική έκρηξη ο πλανήτης, τόσο ημών, όσο και του νηματοθέτη κου @blizardeye είχε εντελώς αποστειρωμένο περιβάλλον, δεν θα αναπτυσσόταν η ζωή όπως την γνωρίζουμε και συνεπώς δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς, αλλά ούτε και αυτός. :)
και για αυτό ακριβώς στο Νήμα αυτό μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε οτιδήποτε και η συνέλευση των γερόντων εάν το επιθυμεί θα τον απορρίψει ως ξένο σώμα.

Κάθε νήμα, κύριε, έχει το νηματοθέτη που του αξίζει! Όλα εκτός από ένα: το παρόν

κι αυτό διότι:
α) ιδρύθηκε από μέγα νηματοθέτη που πρωτοτύπησε και το εγκατέλειψε απλώς επειδή βαρέθηκε,
β) γιατί είμαι αιρετός και άμεσα ανακλητός, ένας απλός υποδιοικητής όπως και εσείς είπατε, ενός αυτόνομου πλέον νήματος. Ανακλητός μετά από πρόταση του 20% των γερόντων (εάν το επιθυμείτε κάντε απογραφή και στείλτε μου τον κατάλογο),
γ) γιατί σας δηλώνω ότι είσαι ευπρόσδεκτος εδώ ως καλός χιουμορίστας και
δ) επειδή , μεταξύ μας, ξέρουμε ότι ζηλεύετε τα νιάτα μου και την ομορφιά μου.

Δεν υπάρχει αποστειρωμενο περιβάλλον, υπάρχει μια τεμπέλικη συντροφιά που θα διαλέξει μόνη της πώς θα ξύσει τα αρχίδια της.

Πηγαίνετε τώρα εις τύπους. Σας περιμένουν. Ελάτε πάλι όταν θέλετε να σας κεράσουμε ένα ποτό.

• Like
Αντιδράσεις: amjik

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Πηγαίνετε τώρα εις τύπους. Σας περιμένουν. Ελάτε πάλι όταν θέλετε να σας κεράσουμε ένα ποτό.

Eυχαριστώ που μου δίνετε την άδεια. :) Άλλωστε χωρίς αυτήν, ούτε που θα μπορούσα να διανοηθώ ότι δύναμαι να γράφω και να συμμετέχω σε άλλα νήματα. :)

Δηλώνω υπόχρεος. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom