Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Ο οποίος από ότι θυμάμαι τα πήγαινε πολύ καλά στο διαλογισμό στο παρόν Ίδρυμα μαζί φυσικά με τον αξιότιμο Jim
Η λαϊκή δημοκρατία σκέπτεται πριν από εσάς για εσάς, χθες επόπτευσα το χαμαιτυπείο τούτο και μπορώ να πω πως ναι δεν θα είστε ασφαλείς με πενταροδεκάρες καθώς το ταμείο του υπουργείου είναι άδειο, μου το ξάφρισαν…Μετά φυσικά από την έγκριση του νέου υπουργού πολιτισμού του αγαπητού κυρίου Gauguin
Η Κυβέρνηση θα φροντίσει ώστε σύντομα ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταστήματος να είναι ο μικρός ετεροθαλής αδελφός μου, κ. Ζεμπ, όστις διατηρεί καλές σχέσεις με τη νύχτα.Η λαϊκή δημοκρατία σκέπτεται πριν από εσάς για εσάς, χθες επόπτευσα το χαμαιτυπείο τούτο και μπορώ να πω πως ναι δεν θα είστε ασφαλείς με πενταροδεκάρες καθώς το ταμείο του υπουργείου είναι άδειο, μου το ξάφρισαν…
Ουδέποτε είπα ότι είμαι ιδρυτής του νήματος. Θα ήμουν ανόητος. Ωστόσο , το αξίωμα του "νηματοθέτη" παρέμεινε ως τίτλος μόνο για να δηλώνει ότι κάποιος φροντίζει τις υποθέσεις του νήματος, χαράσσοντας έναν δρόμο που αντλεί από την παράδοση και ταυτοχρόνως ανοίγει νέους δρόμους.Επιτρέψτε μου ένα σύντομο σχόλιο.
Όπως σωστά παρατήρησε ο σύντροφος @Zebu δεν αποδέχθηκα την θέση του νηματοθέτη και αυτό γιατί νηματοθέτης, ήταν, είναι και θα είναι ο κ. @blizardeye . Το γεγονός τούτο δεν αμφισβητείται, δεν διαπραγματεύεται και δεν αλλάζει.
Οιοσδήποτε άλλος, είτε δι αναθέσεως, είτε δια εκλογής του από το σώμα, είναι "διαχειριστής" του νήματος και ουχί νέος νηματοθέτης.
Ακόμα και ετοιμολογικά να το δούμε, οιοσδήποτε έχει αναλάβει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να προΐσταται του νήματος, δεν είναι νηματοθέτης, εφόσον δεν έχει θέσει (ιδρύσει) ο ίδιος σε λειτουργία το νήμα, και το μόνο που ανέλαβε είναι μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία του.
Συνεπώς, όποιος δηλώνει (νέος) νηματοθέτης, εκτός από το να υπερεκτιμά εαυτόν σε σχέση με την αποστολή που του ανατέθηκε, προσβάλλει κατάφορα την συμβολή του ενός και μοναδικού νηματοθέτη στον παρόντα.
Και τελειώνοντας, θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή. Αν θέλετε την κρατάτε, αν όχι την πετάτε στον κάλαθο των αχρήστων.
Χαράξτε τον δικό σας δρόμο. Μην προσπαθείτε να "πατήσετε" πάνω στην περσόνα του νηματοθέτη προκειμένου να διοικήσετε το παρόν νήμα, διότι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι το να μετατρέψετε τόσο την περσόνα σας, όσο και το νήμα, σε κακέκτυπα.
Με εκτίμηση
The Saint.
Ουδέποτε είπα ότι είμαι ιδρυτής του νήματος. Θα ήμουν ανόητος. Ωστόσο , το αξίωμα του "νηματοθέτη" παρέμεινε ως τίτλος μόνο για να δηλώνει ότι κάποιος φροντίζει τις υποθέσεις του νήματος, χαράσσοντας έναν δρόμο που αντλεί από την παράδοση και ταυτοχρόνως ανοίγει νέους δρόμους.
Σκοπός της Κυβερνήσεως είναι πλέον η ευτυχία των πολιτών. Ευτυχία δεν σημαίνει ανταλλαγή ύβρεων και βωμολοχιών ή φτηνών εξυπνακισμών, αλλά η ανταλλαγή απόψεων, αστεϊσμών και φιλοσοφικών προβληματισμών.
Ουδόλως με ενδιαφέρει η καριέρα εις το μπου. Στοχεύω εις ένα νήμα όπου κάθε ηλικιωμένος θα μπορεί να συνειδητοποιήσει άνευ κομπασμών αλλά και άνευ ενοχών ποιος είναι, τι τον οδήγησε εδώ και πώς θα γεφυρώσει τις εσωτερικές του αντιφάσεις.
Συνεπώς, κρατώ τη συμβουλή σας και θα ζητώ την γνώμη σας κατά διαστήματα.
Άλλωστε όλα έχουν ένα τέλος. Θα ήταν θλιβερό με τον θάνατόν μου να ευτελιστεί το νήμα.
Καλή διασκέδαση γέροντες. Αυτές είναι οι ιδέες μου και αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες όπως είπε και ένας σοφός γέροντας πριν ένα αιώνα.
Αυτά για την ώρα. Πρέπει να εργαστώ. Μην το κάνετε "μπουρδέλο" όσο λείπω όπως είπε και ο αγαπητος Καρελης.
Ο μεσιέ Βάλτε αγαπητέ The Saint είμαι βέβαιος πως έχει καταννοησει πλήρως, είμαι σίγουρος ότι κατανοεί τις ανησυχίες σας αλλά και όλων μας και θα προσπαθήσει να ελιχθει στα κακοτράχαλα στενά του παρόντος νήματος.Αυτό που αδυνατείτε να κατανοήσετε (ή καλύτερα, αυτό που καμώνεστε ότι δεν κατανοείτε) εσείς και ο αγαπητός κατά τα άλλα κ. @blizardeye , είναι το ότι το αξίωμα του νηματοθέτη είναι προσωποπαγές. Συνεπώς είναι ένα αξίωμα που δεν μπορεί να κατέχει κάποιο άλλο πρόσωπο, και που καταργείται, όταν το πρόσωπο που φέρει αυτό το αξίωμα , αποχωρήσει.
Ε τότε μπορείτε να με αποκαλείτε σκέτο Βάλτερ. Αδιαφορώ για τον τίτλο. Εγώ θέλω να γελάω με τους αγαπητούς γέροντες φίλους μου και να μην στενοχωριούνται. Κοιτάζουμε ακόμα μπροστά και όχι πίσω (αλλά μας αρέσει και το μπροστά και το πίσω αν με εννοείτε).Αυτό που αδυνατείτε να κατανοήσετε (ή καλύτερα, αυτό που καμώνεστε ότι δεν κατανοείτε) εσείς και ο αγαπητός κατά τα άλλα κ. @blizardeye , είναι το ότι το αξίωμα του νηματοθέτη είναι προσωποπαγές. Συνεπώς είναι ένα αξίωμα που δεν μπορεί να κατέχει κάποιο άλλο πρόσωπο, και που καταργείται, όταν το πρόσωπο που φέρει αυτό το αξίωμα , αποχωρήσει.
Οι ψαράδες είναι οι στυλοβάτες του νήματος διότι τρώγοντας ψάρια και σπανάκι φτάσαμε στην ηλικία στην οποία δεν θυμόμαστε πότε γεννηθήκαμε.
Καλημέρα σας λατρεμένοι μου κύριοι...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΣΑΡΑΔΕΣ δεν γράφετε τίποτις που θαλασσοπνίγονται....
ΝΤΡΟΠΗ !!
Καλώς ήλθατε εάν ήλθατε με καλές προθέσεις.Κύριοι, επιστρέψατε μου να αναζητήσω καταφύγιο (haven) από τον συρφετό της ιστοσελίδας, στο ευγενές νήμα των ανωτέρων. Δεν αναζητώ αξιώματα μονάχα πνευματική επάρκεια και συντροφιά.
Σε αυτή τη χώρα αν γεννήθηκες με IQ μεγαλύτερο των 120 μονάδων αισθάνεσαι 80 από τα 13 σου και ότι κρέμεται, προσπαθεί να κρυφτεί στην οπή από την οποία προήλθε. Οι προθέσεις μου είναι ΑΓΝΟΤΑΤΕΣ όπως θα διαπιστώσετε, διαφυλάττω την τεστοστερόνη μου για τις εντός των δωματίων εχθροπραξίες με άσεμνες υπάρξεις και μόνον.Ε τότε μπορείτε να με αποκαλείτε σκέτο Βάλτερ. Αδιαφορώ για τον τίτλο. Εγώ θέλω να γελάω με τους αγαπητούς γέροντες φίλους μου και να μην στενοχωριούνται. Κοιτάζουμε ακόμα μπροστά και όχι πίσω (αλλά μας αρέσει και το μπροστά και το πίσω αν με εννοείτε).
Πάντως, αν κρίνω από την υπογραφή σας, ούτε εσείς το κατανοείτε και πολύ...
Η δική μου δεν άλλαξε.
Οι ψαράδες είναι οι στυλοβάτες του νήματος διότι τρώγοντας ψάρια και σπανάκι φτάσαμε στην ηλικία στην οποία δεν θυμόμαστε πότε γεννηθήκαμε.
Καλώς ήλθατε εάν ήλθατε με καλές προθέσεις.
Έχω δει κάποιες αναρτήσεις σας, καλλιτεχνικού περιεχομένου και μου άρεσαν.
Ελπίζω να είσθε άνω των 80 και με εργαλείο ίσο ή μικρότερο των 8 cm.
Καλώς. Περάστε εις το καθιστικό όπου θα ανταλλάξετε απόψεις με γέροντες έχοντες τουλάχιστον iq 156.Σε αυτή τη χώρα αν γεννήθηκες με IQ μεγαλύτερο των 120 αισθάνεσαι 80 από τα 13 σου και ότι κρέμεται, προσπαθεί να κρυφτεί στην οπή από την οποία προήλθε. Οι προθέσεις μου είναι ΑΓΝΟΤΑΤΕΣ όπως θα διαπιστώσετε, διαφυλάττω την τεστοστερόνη μου για τις εντός των δωματίων εχθροπραξίες με άσεμνες υπάρξεις και μόνον.
Ήρθα στο σωστό μέρος τότε.... Σας ευχαριστώ θερμάΚαλώς. Περάστε εις το καθιστικό όπου θα ανταλλάξετε απόψεις με γέροντες έχοντες τουλάχιστον iq 156.
Αλλά να θυμάστε : κάποιοι υποφέρουν ακόμη από κατάθλιψη. Όχι όμως για πολύ...
Έλα κοντά μου να σε μάθω να...Κύριοι, επιστρέψατε μου να αναζητήσω καταφύγιο (haven) από τον συρφετό της ιστοσελίδας, στο ευγενές νήμα των ανωτέρων. Δεν αναζητώ αξιώματα μονάχα πνευματική επάρκεια και συντροφιά.
Θα το κρίνει η αξιολόγησης αυτό αγαπητέ...αμα δωθει παραπεμπτικο για εξι μηνες μας βλεπω στα καναλια για Novartis No.2Αγαπητέ , μετά το πέρας των δύο εβδομάδων της συγκεκριμένης
συνταγογράφησης , θα μπορούσα να πάρω επιπρόσθετο παραπεμπτικό
για έξι μήνες ?
?????Υ.Γ. : Ο Θείος σας δεν γνωρίζω που βρίσκεται ,
μήπως τον συμβουλέψατε ομοίως, περί των ως άνω, και μας έγραψε εις τους όρχεις του ?
Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, πως δεν έχει καμία σημασία το αν προσωπικά εγώ σας αναγνωρίζω το αξίωμα του νηματοθέτη και σας αποκαλώ τοιουτοτρόπως. Σημασία έχει το ότι εσείς βλέπετε εαυτόν ως έχοντα αυτό το αξίωμα.Ε τότε μπορείτε να με αποκαλείτε σκέτο Βάλτερ. Αδιαφορώ για τον τίτλο. Εγώ θέλω να γελάω με τους αγαπητούς γέροντες φίλους μου και να μην στενοχωριούνται. Κοιτάζουμε ακόμα μπροστά και όχι πίσω (αλλά μας αρέσει και το μπροστά και το πίσω αν με εννοείτε).
Πάντως, αν κρίνω από την υπογραφή σας, ούτε εσείς το κατανοείτε και πολύ...
Η δική μου δεν άλλαξε.
Καλώς ήλθατε εάν ήλθατε με καλές προθέσεις.
Έχω δει κάποιες αναρτήσεις σας, καλλιτεχνικού περιεχομένου και μου άρεσαν.
Ελπίζω να είσθε άνω των 80 και με εργαλείο ίσο ή μικρότερο των οκτώ (8) cm.
και για αυτό ακριβώς στο Νήμα αυτό μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε οτιδήποτε και η συνέλευση των γερόντων εάν το επιθυμεί θα τον απορρίψει ως ξένο σώμα.Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, πως δεν έχει καμία σημασία το αν προσωπικά εγώ σας αναγνωρίζω το αξίωμα του νηματοθέτη και σας αποκαλώ τοιουτοτρόπως. Σημασία έχει το ότι εσείς βλέπετε εαυτόν ως έχοντα αυτό το αξίωμα.
Και μια τελευταία παρατήρηση.
Το παγιωμένα εντελώς αποστειρωμένο περιβάλλον, είναι παράγοντας διαφύλαξης συντήρησης ενός συστήματος, τι οποίο φροντίζει να εξυπηρετείται η ρουτίνα. Οι ζυμώσεις είναι όμως αυτές που φέρνουν εξελίξεις, και όπως γνωρίζουμε όλοι το παραπάνω περιβάλλον δεν τις ευνοεί.
Φανταστείτε άλλωστε, πως αν μετά την κοσμική έκρηξη ο πλανήτης, τόσο ημών, όσο και του νηματοθέτη κου @blizardeye είχε εντελώς αποστειρωμένο περιβάλλον, δεν θα αναπτυσσόταν η ζωή όπως την γνωρίζουμε και συνεπώς δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς, αλλά ούτε και αυτός.
Πηγαίνετε τώρα εις τύπους. Σας περιμένουν. Ελάτε πάλι όταν θέλετε να σας κεράσουμε ένα ποτό.