Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα αγαπητέ. Όλοι χαμένοι είμαστε τελευταία...
Υμείς χάνετε! Ημείς που κοπιάζουμε για το νήμα, ανταμειβόμεθα με πληθώρα απροκάλυπτων ερωτικών προτάσεων που λαμβάνουμε εις την προσωπική μας θυρίδα από δεκάδες θαυμάστριες - μέλη του παρόντος ιστοτόπου.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Υμείς χάνετε! Ημείς που κοπιάζουμε για το νήμα, ανταμειβόμεθα με πληθώρα απροκάλυπτων ερωτικών προτάσεων που λαμβάνουμε εις την προσωπική μας θυρίδα από δεκάδες θαυμάστριες - μέλη του παρόντος ιστοτόπου.
Είναι ένας λόγος που μπαίνω πλέον αραιά. Δεν έχω ακόμη απαντήσει σε όλες τις προτάσεις που είχα δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Φευ. Το έχω πάρει απόφαση. Ποτέ δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό το καθήκον. Να σας στείλω μερικές μαζί με τις ουκ ολίγες δικές σας να τις διευθετήσετε; :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Είναι ένας λόγος που μπαίνω πλέον αραιά. Δεν έχω ακόμη απαντήσει σε όλες τις προτάσεις που είχα δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Φευ. Το έχω πάρει απόφαση. Ποτέ δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό το καθήκον. Να σας στείλω μερικές μαζί με τις ουκ ολίγες δικές σας να τις διευθετήσετε; :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δεν δύναμαι σύντροφε. Αναγιγνώσκοντας το βαθυστόχαστο νήμα "πόσες φορές μπορείτε να χύσετε εις μίαν ημέρα;" συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος με βαραίνει πλέον. Ούτε 4 αγαπητέ. Ούτε 4! Τραγικό. Ήλπιζα ότι θα με διευκολύνετε συντροφικώς, αναλαμβάνοντας κάποιες. Αλλά όπως βλέπω, ματαιοπονώ.

Ως ύστατο τέχνασμα καθιερώνω εφεξής την καθημερινή κλήρωσιν. Εις καιρούς χαλεπούς ακόμη και αι αγγελομούναι τζογάρουν.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Δεν δύναμαι σύντροφε. Αναγιγνώσκοντας το βαθυστόχαστο νήμα "πόσες φορές μπορείτε να χύσετε εις μίαν ημέρα;" συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος με βαραίνει πλέον. Ούτε 4 αγαπητέ. Ούτε 4! Τραγικό. Ήλπιζα ότι θα με διευκολύνετε συντροφικώς, αναλαμβάνοντας κάποιες. Αλλά όπως βλέπω, ματαιοπονώ.

Ως ύστατο τέχνασμα καθιερώνω εφεξής την καθημερινή κλήρωσιν. Εις καιρούς χαλεπούς ακόμη και αι αγγελομούναι τζογάρουν.
Ο Τζιμάρας μπορεί να απλώσει ένα άκρο βοηθείας. Τις παίρνει σε πακέτα και για το σπίτι οπότε βγάζει αρκετό φόρτο εργασίας...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
:wanker: :wanker:
Κύριοι να μην παραθέσω τα μηνύματα σάς..
Απλά θα πω ότι αν καί 64 δύο τουφεκιές την ημέρα είναι επιβεβλημένες...
Βέβαια όμως με διαφορετική κυρία..

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946
Είστε σίγουρος σύντροφε Βαλτεπούδρα ???
Υποψιάζομαι σιωνιστικό δάχτυλο γι αυτό προσέξτε μην είναι τίποτα Ραβίνοι ?
Χρόνια τώρα ήταν στο στόχαστρο τους οι ψηφοφορίες μας και τις αλλοίωναν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια μέχρι που κόλλησαν στο αιδοίο με τα χειλάκια :helpplea:

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.394
Πόντοι
12.946

Καλή η προσπάθειά σας αλλά δε μπορείτε να ξεπεράσετε το ιστορικό στέλεχος του νήματος Vlantis (4)
δε πειράζει αν θέλετε θα σας αποκαλούμε Val (3) :grin:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Είστε σίγουρος σύντροφε Βαλτεπούδρα ???
Υποψιάζομαι σιωνιστικό δάχτυλο γι αυτό προσέξτε μην είναι τίποτα Ραβίνοι ?
Χρόνια τώρα ήταν στο στόχαστρο τους οι ψηφοφορίες μας και τις αλλοίωναν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια μέχρι που κόλλησαν στο αιδοίο με τα χειλάκια :helpplea:
Μάλιστα, είμαι σίγουρος. Κανείς δεν απειλεί την λαοκρατία μας πλην των μεγαλοαστικών καταλοίπων ημών των ιδίων.
Καλή η προσπάθειά σας αλλά δε μπορείτε να ξεπεράσετε το ιστορικό στέλεχος του νήματος Vlantis (4)
δε πειράζει αν θέλετε θα σας αποκαλούμε Val (3) :grin:
Δεν γνώρισα τον σύντροφο-μύθο, αλλά είθε να σας φωτίσει και να ανέβει το ηθικόν σας που βλέπω πως δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Ψηλά το κεφάλι που έχετε χαμηλά, αγαπητέ Rod!

Εν ανάγκη τρώτε ψάρια και σπανάκι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Καλημέρα, γεροτσούτσουνοι!

Να ζήσει ο νηματοθέτης μας. Ο θεός να του κόβει χρήμα και να μας το δίνει εμάς.
Να ζήσει ο Γ.Γ. Ο θεός να τον έχει καλά να αποταμιεύει τα χρήματα που θα παιρνουμε εμείς από τον νηματοθέτη και να μας τα μοιράζει.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλημέρα εις τους εραστάς της σαπουνάδος!

Δεν πιστεύω να μην ξυρίζεσθε παραδοσιακώς, με πινέλο, και να χρησιμοποιείτε "κρέμα ξυρίσματος" kolynos, ε;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Καλημέρα εις τους εραστάς της σαπουνάδος!

Δεν πιστεύω να μην ξυρίζεσθε παραδοσιακώς, με πινέλο, και να χρησιμοποιείτε "κρέμα ξυρίσματος" kolynos, ε;
Γιατί, το σπιτικό σαπούνι δεν σου κάνει να ξουριστείς;

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Γιατί, το σπιτικό σαπούνι δεν σου κάνει να ξουριστείς;
Αυτό εννοώ! Όχι εις κρέμας και αφρούς. Ναι εις σάπωνα.

Βλέπω παραπονείσθε ότι δεν καταβροχθίσατε και πέμπτον ινδικό πιτόγυρον και πως, πεινασμένος ων, καταφύγετε εις αγκαλιάν Πέγκυς και κανονιών Ναβαρόνε.

Όταν σας καλέσω εις την φτωχική μου έπαυλη, προτιμώ να σας γνωρίσω κορίτσια πάρα να σας ταίσω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Αυτό εννοώ! Όχι εις κρέμας και αφρούς. Ναι εις σάπωνα.

Βλέπω παραπονείσθε ότι δεν καταβροχθίσατε και πέμπτον ινδικό πιτόγυρον και πως, πεινασμένος ων, καταφύγετε εις αγκαλιάν Πέγκυς και κανονιών Ναβαρόνε.

Όταν σας καλέσω εις την φτωχική μου έπαυλη, προτιμώ να σας γνωρίσω κορίτσια πάρα να σας ταίσω.
Δεν ήταν τα κανόνια του Ναβαρόνε αλλά του Βυζαρόνε.

Όταν έρθω εις την έπαυλή σας, φροντίστε να έχετε κορίτσια μεν, αλλά και φαγητό. Μετά το σεξ να δεις πως μου ανοίγει η όρεξη.

Μην σου πω, τι έγινε μετά την συνάντηση με βρώμικο...

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Δεν ήταν τα κανόνια του Ναβαρόνε αλλά του Βυζαρόνε.

Όταν έρθω εις την έπαυλή σας, φροντίστε να έχετε κορίτσια μεν, αλλά και φαγητό. Μετά το σεξ να δεις πως μου ανοίγει η όρεξη.

Μην σου πω, τι έγινε μετά την συνάντηση με βρώμικο...
Κοιτάξτε, μικρέ μου αδελφέ, θα σας καλούσα και απόψε, αλλά δεν έχω σγουγγαρίσει, οπότε, καλύτερα να τα πούμε εις κωλόμπαρον κυριότητάς σας ...

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε που παραπληροφορείς τον κόσμο. Η απόφαση να ιδείς Πέγκυ λήφθηκε ενώ αποτελείωνες το τρίτο από τα πέντε μικρό γεύματα που καταβρόχθισες απνευστί.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Κοιτάξτε, μικρέ μου αδελφέ, θα σας καλούσα και απόψε, αλλά δεν έχω σγουγγαρίσει, οπότε, καλύτερα να τα πούμε εις κωλόμπαρον κυριότητάς σας ...

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε που παραπληροφορείς τον κόσμο. Η απόφαση να ιδείς Πέγκυ λήφθηκε ενώ αποτελείωνες το τρίτο από τα πέντε μικρό γεύματα που καταβρόχθισες απνευστί.
Και τι είναι τρία, για την ακρίβεια δυόμιση Iνδικά σάντουιτς για εμένα;
Καλώς να ορίσεις στο κωλόμπαρο, μεγάλε, ετεροθαλή αδελφέ. (Δεν απλώνεις χέρι στην Ιβέτα όμως. Και ας είσια αδερφός. Βλέπεις, αλλά δεν απλώνεις)

8.0.png
8.1.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom