κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Τι είναι τα μουνια ρε παιδιά; Φέρυ μποτ. Κλειστού και ανοικτού τύπου;παρδόν , ελησμόνησα ότι αρέσκεστε στα ανοικτού τύπου...
Τι είναι τα μουνια ρε παιδιά; Φέρυ μποτ. Κλειστού και ανοικτού τύπου;παρδόν , ελησμόνησα ότι αρέσκεστε στα ανοικτού τύπου...
Όχι.Τι είναι τα μουνια ρε παιδιά; Φέρυ μποτ. Κλειστού και ανοικτού τύπου;
Λογω υγρών, υποθέτω.Όχι.
Μπαταρίες μολύβδου.
Α να γειά σας!!!Λογω υγρών, υποθέτω.
Όχι εις τον ηλεκτρονικόν θάνατον του νηματοθέτου!Δεν είμαι νηματοθέτης και [...]
Υ.Γ. Οφείλω να παραδώσω τους κανόνες, τας αρχάς, τας πληροφορίας και τα σου μου του του νήματος προτού τον οριστικόν ηλεκτρονικόν θάνατόν μου.
Καλύτερα να ψοφήσει αυτός, παρά εμείς από τα ψοφια που ποσταρει.Όχι εις τον ηλεκτρονικόν θάνατον του νηματοθέτου!
Επιθυμούμε όπως οψείμεθα καθημερινώς τας υπερωρίμους καλλονάς οίες παραθέτει εις το νήμαν - καλλονάς πεπερασμένων αιώνων οίες ομοιάζουσιν με τας μητέρας των μητέρων των μητέρων των μητέρων ημών - τιμώντας ούτως τον απώτερον πρόγονο μας, τον Homo Erectus.
Θα έρθουν και τα θήλεα όταν καταλάβουν ότι η πείρα και η σοφία μας είναι η καλύτερη συνταγή για το τσιλιμπουρδίζειν και το ερωτοτροπείν.Καλύτερα να ψοφήσει αυτός, παρά εμείς από τα ψοφια που ποσταρει.
Έτσι και αλλιώς θα ποσταρει από το υπερπέραν, ενίοτε.
Good morning αρσενικά και ουδέτερα του νήματος. (Τα θηλυκά μας έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό.)
Καλησπέρα και σε σένα νέε μου.Καλησπερα γεροντες ! Καλη εβδομαδα !
Λέγοντας "μοναστηριακή" εννοείς καλόγρια ή μπύρα ;Καλησπέρα και σε σένα νέε μου.
τον βρήκες το μπαρμπα Σπίπη να πάμε για καμιά μοναστηριακή?
νομίζω τη μπύρα που φτιάχνουν οι καλόγριεςΛέγοντας "μοναστηριακή" εννοείς καλόγρια ή μπύρα ;
Δεν εμπιστεύομαι τις καλόγριες που φτιάχνουν μπύρες. Θα βρουν τρόπο να σου πασάρουν κάτι χωρίς αλκοόλ και με γεύση φασκόμηλου. Γιατί νομίζεις ότι τις μπύρες τις έφτιαχναν οι καλόγεροι; για να αντέξουν τις καλόγριες.νομίζω τη μπύρα που φτιάχνουν οι καλόγριες
είναι και αυτή μια άποψη .Δεν εμπιστεύομαι τις καλόγριες που φτιάχνουν μπύρες. Θα βρουν τρόπο να σου πασάρουν κάτι χωρίς αλκοόλ και με γεύση φασκόμηλου. Γιατί νομίζεις ότι τις μπύρες τις έφτιαχναν οι καλόγεροι; για να αντέξουν τις καλόγριες.
Καταγγέλλω το νέο νηματοθέτη του παρόντος δι΄ έλλειψιν προσοχής, στοργής και φροντίδος περί του νήματός του.Good morning αρσενικά και ουδέτερα του νήματος. (Τα θηλυκά μας έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό.)
ΕΡΩΤΗΣΙΣ προς το νηματοθέτη του παρόντος:
Ποίοι αποτελούν τα ΄ουδέτερα΄ του νήματος, κ. νηματοθέτα;;;