Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Αριστοκρατικός κυων ψόφο δεν έχειΓιατί τον στενοχωρείτε το νηματοθέτη και θείο σας;
Μεγάλος άνθρωπος είναι. Δεν τον σκέπτεστε καθόλου;
Αριστοκρατικός κυων ψόφο δεν έχειΓιατί τον στενοχωρείτε το νηματοθέτη και θείο σας;
Μεγάλος άνθρωπος είναι. Δεν τον σκέπτεστε καθόλου;
Αφήσαμε τα «Δεν υπάρχει Μανάρι» και πιάσαμε άλλο τροπάριοΔεν είμαι νηματοθέτης και δεν είμαι θείος του!
ΤΗΝ ΕΓΓΑΜΟΝ ΣΥΜΒΙΩΣΙΝ του κ. Jim25jim μετά της ΓΑΛΛΙΔΟΣ ΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ.
Είναι ακριβό το ΠαρίσιΆλλος καρμίρης αυτός. Νυμφεύθει κρυφίως από ημάς για να γλυτώσει τα έξοδα από τις μπομπονιέρες.
Και τα έξοδα της δεξιώσεως βεβαίως βεβαίως αφού πλην της συγγενούς τσιγκουνίας του, ήθελε να αποφύγει την σύγκρισιν μετά του γαλαντόμου πρώην νηματοθέτου.
Που γκομενιζεις πάλι γερομπισμπικη;;;;;Ευχαριστώ, κ. Νηματοθέτα!
Μάχομαι εις διάφορα μέτωπα. Ουχί μετ΄ ευοιώνων προοπτικών επί του παρόντος. Φευ!
Υ.Γ. Φευ και πάλι φευ!
Σας μερσω φιλτατε νηματοθετηΒίον ανθόσπαρτον σας εύχομαι, και καλούς απογόνους παλιοτσιφούτη.
Σας μερσω φιλτατε νηματοθετη
Θα σας στείλω μερικά κουφέτα για να μοιραστούν στο ΚΑΠΗ μαζί με το καφεδάκι
Από ένα κουφέτο στον καθένα βεβαίως βεβαίως
Σας ευχαριστώ φιλτατε πρώην νηματοθετηΜόνο ο Άκης ο Τσοχατζόπουλος υπήρξε large και ανεκοίνωσε σε όλους τον γάμο του εις Παρισίους.\
Ο κ. Jim25jim τον απέκρυψε πλην όμως ουδέν κρυπτόν υπό του πρώην Νηματοθέτου.
Διά τούτο παραθέτωμεν αποκλειστικήν φωτογραφίαν εκ του γάμου τούτου:
ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ, κ. Jim25jim!
Μόνο που ο Ακης (θεός σχωρεστον) δεν ξόδευε τα δικά του χρήματαΜόνο ο Άκης ο Τσοχατζόπουλος υπήρξε large και ανεκοίνωσε σε όλους τον γάμο του εις Παρισίους.\
Ο κουμπάρος και αγαπητος φιλος Νικοτριβης σας ενημέρωσε πλήρως από ότι βλέπω
Αλίμονο δεν κοστίζει τίποταΕυχαριστούμε για την πλουσιοπάροχη προσφορά σας.
Αλίμονο δεν κοστίζει τίποτα
ΧαχαχαχαχαχαχαχαΜα τι λέτε τώρα!
Μήπως θα ήτο καλύτερο να τα ξεχωρίσετε σε ζαχαρόπαστα και αμύγδαλο, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούμε με την μισή ποσότητα και να κάνετε και οικονομία;
Οι μισοί δηλαδή να πάρουν την ζαχαρόπαστα και οι άλλοι μισοί τα αμύγδαλα.
Το γνωστόν εις του κύκλους μας αλλά πάντα αποτελεσματικόν κόλπον. Φίλος φωτογράφος αποθανατίζει μία υποτιθέμενην γαμήλιον τελετήν. Τα στιγμιότυπα αυτής ¨διαρρέουν¨ δημοσίως. Στη συνέχεια, κάθε πιεστική πρότασις δια γάμον ή αποκλειστικήν σχέση από καταγοητευμένες κορασίδες απορρίπτεται με το επιχείρημα "τί τα θες καύλα μου, εγώ είμαι παντρεμένος, έχω 3 παιδιά, οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, κρεββατομουρμούρα, ας συνεχίσουμε έτσι, καλά δεν περνάμε, που πας να μπλέξεις κλπ;"Μόνο ο Άκης ο Τσοχατζόπουλος υπήρξε large και ανεκοίνωσε σε όλους τον γάμο του εις Παρισίους.\
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Να ακούτε το νέα σας Νηματοθέτη!
Παύσατε τα γάμησα - γάμησες.
Ασχοληθείτε με τα προβήματα των μελών μας. π.χ. τον μάταιον έρωταν του κ. troubakhs μου.
Και επιπλέον και ως μίαν εκ των τελευταίων προσφορών μου προς το νήμα τούτο, σας ανακοινώνω:
ΤΗΝ ΕΓΓΑΜΟΝ ΣΥΜΒΙΩΣΙΝ του κ. Jim25jim μετά της ΓΑΛΛΙΔΟΣ ΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ.
Υ.Γ. Ούτε αυτό το είχατε πάρει χαμπάρι, ω ιταμή πλέμπα. Ο νέος νηματοθέτης έχει άφθονη εργασία να επιτελέσει.