Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Είμαι ανήσυχο πνεύμαΓια υπερπέραν σας βλέπω κομματάκι ζωηρό
Είμαι ανήσυχο πνεύμαΓια υπερπέραν σας βλέπω κομματάκι ζωηρό
Μέσα στο Φεβρουάριο θα κατέβω στα μέρη σας, θα κανονίσουμε τίποτα όλη η παρέα;Είμαι ανήσυχο πνεύμα
Οπωσδήποτε.Μέσα στο Φεβρουάριο θα κατέβω στα μέρη σας, θα κανονίσουμε τίποτα όλη η παρέα;
στην υγεια σας αξιοτιμε γκλομπεαρχα. τα κριτσίνια είναι αραβοσίτου;
Στην υγειά σας γέροντες
Μερσύ μεσιέ, αραβοσίτου είναι αυτά μου έτυχαν στο παρόν χοτέλι !στην υγεια σας αξιοτιμε γκλομπεαρχα. τα κριτσίνια είναι αραβοσίτου;
πόσο μου έχει λείψει το απεριτίβο με προσιουτο ρομάνο και πεκορίνο σάρντο!Μερσύ μεσιέ, αραβοσίτου είναι αυτά μου έτυχαν στο παρόν χοτέλι
Αν και σε δίαιτα σήμερα εκτροχιάστηκα!πόσο μου έχει λείψει το απεριτίβο με προσιουτο ρομάνο και πεκορίνο σάρντο!
σε περιπτώσεις δίαιτας, η μπρεσάολα αντί του προσιούτο επιβάλλεται.Αν και σε δίαιτα σήμερα εκτροχιάστηκα!
Πριν ή μετά το ένα μπουκάλι κρασί;σε περιπτώσεις δίαιτας, η μπρεσάολα αντί του προσιούτο επιβάλλεται.
παράλληλα! το κατεβάσατε ολόκληρο;Πριν ή μετά το ένα μπουκάλι κρασί;
Ένα ποτηράκι έμεινε!παράλληλα! το κατεβάσατε ολόκληρο;
Ο κύριος αναπούρνα δεν μπορεί να σταματήσει σε μία!!!Γνωρίζω οτι ο κ.Αnnαpurna ,ψάχνει για personal-trainer.
E λοιπόν του βρήκα
Α να αυτά δεν μπορώΟ κύριος αναπούρνα δεν μπορεί να σταματήσει σε μία!!!
@Annapurna σου φτάνει μόνο αυτή;
Όπως πάντα κάνατε εξαιρετική δουλειά στην επιλογή της κορασίδας. Σας ζητώ συγγνώμη για την απουσία αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλλεται.Α να αυτά δεν μπορώ
πείτε ρε ενα ευχαριστώ
Όπως πάντα κάνατε εξαιρετική δουλειά στην επιλογή της κορασίδας. Σας ζητώ συγγνώμη για την απουσία αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλλεται.
Α να αυτά δεν μπορώ
πείτε ρε ενα ευχαριστώ