Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 506
είμεθα για τα μπαζαΔεν σε νοιάζει να κινείται το αίμα γενικά φτάνει μόνο να κινείται στην περιοχή την επίμαχη για να γίνει δουλεια
είμεθα για τα μπαζαΔεν σε νοιάζει να κινείται το αίμα γενικά φτάνει μόνο να κινείται στην περιοχή την επίμαχη για να γίνει δουλεια
Ίσως υπάρχει κάποια τεχνική τύπου Οβελίξ, να μας βουτήξουνε σε κανένα βαρέλι με βιάγκρα μέσα, το οποίο να έχει πολλαπλές ιδιότητες να μεγαλώνει και να αιματώνει το εργαλείο μας.Δείτε νεαρέ μου.
Εδώ είμεθα σχεδόν όλοι άνω των 70 ετών, και με υποκείμενα νοσήματα.
Κομματάκι δύσκολο να μας αναλάβει ιατρός για τέτοιου είδους επέμβαση.
Εσείς που τα ψάχνετε αυτά, για πείτε μας. Κάτι πιο αναίμακτο δεν υπάρχει;
Ο γιατρός τα λεφτά του θα θέλει και η δουλειά θα αποφέρει αποτελέσματα τώρα εάν υπάρχει κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα τότε εκεί πάω πάσο θα πρότεινα να μην έμπαινε καν στη σκέψηΔείτε νεαρέ μου.
Εδώ είμεθα σχεδόν όλοι άνω των 70 ετών, και με υποκείμενα νοσήματα.
Κομματάκι δύσκολο να μας αναλάβει ιατρός για τέτοιου είδους επέμβαση.
Εσείς που τα ψάχνετε αυτά, για πείτε μας. Κάτι πιο αναίμακτο δεν υπάρχει;
οι τεχνικές ποικίλουν, είθισται η συνεχής στύση ανωδύνως να επιτυγχάνεται ακόμα και μετά της ρομποτικής!Ίσως υπάρχει κάποια τεχνική τύπου Οβελίξ, να μας βουτήξουνε σε κανένα βαρέλι με βιάγκρα μέσα, το οποίο να έχει πολλαπλές ιδιότητες να μεγαλώνει και να αιματώνει το εργαλείο μας.
Εδώ με γυναίκα δεν μας σηκώνεται θα μας σηκωθεί με ρομπότ;οι τεχνικές ποικίλουν, είθισται η συνεχής στύση ανωδύνως να επιτυγχάνεται ακόμα και μετά της ρομποτικής!
οι τεχνικές ποικίλουν, είθισται η συνεχής στύση ανωδύνως να επιτυγχάνεται ακόμα και μετά της ρομποτικής!
ενθυμούμαι δεκατιες πριν κατά τις επισκέψεις μου εις την Ρωσικήν Ομοσπονδία είχα γνωρίσει μιαν κορασίδα η οποία ονομαζόταν Εκατερίνα. Τα υποκοριστικά της ήταν Κάτια, Κατιούσα..Εδώ με γυναίκα δεν μας σηκώνεται θα μας σηκωθεί με ρομπότ;
Μπλακ χουμορ
Πεϊκή πρόθεση ονομαζεται αν σας ενδιαφερει. Στυση κατα παραγγελια. Για χυσιμο δεν ξερω, λογικα αυτο ερχεται φυσιολογικα.από αυτήν την επέμβαση... την πώς την γράψατε.. Δίνουν και τηλεχειριστήριο με εντολές τύπου: Σήκω, πέσε, χύσε κλπ;;;
κι όμως! γνωρίζω πως υπάρχει αναλογος μηχανισμός για περιπτώσεις προστάτου. Ενας καρδιακός μου φίλος γκέι μετέβη σε Ασιατική χώραν ινα εγκαταστησει τον μηχανισμόνΜετά από αυτήν την επέμβαση... την πώς την γράψατε.. Δίνουν και τηλεχειριστήριο με εντολές τύπου: Σήκω, πέσε, χύσε κλπ;;;
Πεϊκή πρόθεση ονομαζεται αν σας ενδιαφερει. Στυση κατα παραγγελια. Για χυσιμο δεν ξερω, λογικα αυτο ερχεται φυσιολογικα.
Μπράβο Ζεμπού. Στο εξής θα λέμε "δεσποινίς, έχω τις καλύτερες πεϊκές προθέσεις δι΄υμάς !"Πεϊκή πρόθεση ονομαζεται αν σας ενδιαφερει. Στυση κατα παραγγελια. Για χυσιμο δεν ξερω, λογικα αυτο ερχεται φυσιολογικα.
Στην ηλικία μας μετά τη συγκίνηση έρχεται το πέσιμο και μετά το πέσιμο έρχεται η αιωνιότητα ?Επιτέλους!
1. Επέστρεψε το χιούμορ, η ειρωνεία και ο σαρκασμός!
2. Κάθε νηματοθέτης, που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να κοσμεί το βιογραφικό του με σειράν ατέγκτων σφαγών, διωγμών και εξανδραποδισμών!
Υ.Γ. Προς το νηματοθέτην του παρόντος. Η ακροτελεύτια πρότασις της τελευταίας αανρτήσεώς σας [άνωθεν κείμενη] με ενθουσίασε. Δηλώ συγκεκινημένος.
Πριν στείλεις το μνμ γράψε μου το οικοπεδάκι στο πρώτο πόδι........μπροστά στο κύμα.........να κάνω πλάτσα..πλούτσα τα καλοκαίρια.....Πως μπορώ να στείλω μήνυμα στον κ. Antisthenis;;;
Μην ανησυχείτε. ΚΙ εμείς μετά από τόσες χιλιάδες σελίδες ακόμα δεν βρήκαμε την απάντηση.Μάλλον δεν θα απαντήθει το ερώτημα μου ποτέ
Δια να έχομεν πεϊκές προθέσεις χρειαζόμεθα εντονοτέρας συγκινήσεις εξ οίων προσφέρουσι τοιούτα στιγμιότυπα. Αλλά ποία είναι η νεαρά που υπογράφει ως Lorena100 ; περίεργο ψευδώνυμον δια μοντέλον που βιοπορίζεται μέσω πικάντικων φωτογραφήσεων.Πρωί πρωί αρχίσατε τις φιλοσοφίες ... γέροντες.
?
Πάρτε ένα κώλο να μάθετε ...
Σας σηκώθηκε καθόλου ή όχι ???
Δια να έχομεν πεϊκές προθέσεις χρειαζόμεθα εντονοτέρας συγκινήσεις εξ οίων προσφέρουσι τοιούτα στιγμιότυπα. Αλλά ποία είναι η νεαρά που υπογράφει ως Lorena100 ; περίεργο ψευδώνυμον δια μοντέλον που βιοπορίζεται μέσω πικάντικων φωτογραφήσεων.