Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.121
- Πόντοι
- 3.506
Καλη χρονιά αγαπητοί μπαρμπάδες. Να είσαστε πάντα καλά, γεμάτοι αγάπη και να φωτίζετε τον δρόμο σε εμάς τους νεότερους
Μέτρα το Χρόνο με κέντρο τις πραγματικά μεγάλες ηδονές και όχι τις βόλτες γύρω από τον Ήλιο. Με αυτό τον υπολογισμό, αν βγεις "νέος", κοίτα να ρεφάρεις. Αν όχι, ξέρεις πώς να μην χάνεις το χρόνο σου και άρα όλα καλά.Άλλος ένα χρόνος στην γέρικη πλάτη μας ...
Καλή όρεξη
Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι και καλή χρονιά...
Στρώσαμε το πρώτο τραπέζι για φέτος....ΚΟΠΙΑΣΤΕ...
Δεν θα παρεις συνταξη ποτεεεεε,,,,,,,,,,,,,,,,,,Κωλο-γερεεε,,,,,,,,,,,,,,,Κωλο-γερεεεεε..Υπολογιστής σύνταξης 2022: Δείτε πόση σύνταξη δικαιούστε και πότε μπορείτε να την πάρετε
Υπολογίστε τη Σύνταξή σας
Υπολογισμός σύνταξης 2022: Πόση σύνταξη δικαιούστε και πότε
ΥΓ.Μια ευγενική χορηγία του Διομήδη στους παππούληδες ........
«Για την πατρίδα και όλους αυτούς…» που έλεγε και ο Αγγελάκας.Ρε Μαθουσάλες την πατρίδα δεν την σκέφτεστε; Αν πάρουμε σύνταξη εμείς, θα έχουμε τα σεβαστά ποσά των ελληνικών συντάξεων, κάθε μήνα για δεκαετίες (κι αυτό με απαισιόδοξους υπολογισμούς).
Έστω 10.δεκαετίες = 100 χρόνια x 12 μήνες x 800 € (μ.ο.) x 50 παππούδες = 48.000.000 €, δηλαδή 1.315 € την ημέρα για ένα αιώνα.
Με τόσα λεφτά θα μπορούσαν να γαμάνε 9 υπουργοί από μια ώρα κάθε μέρα - κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι θα σκαρφίζονταν λιγότερες μαλακίες καθημερινώς σε βάθος 100 ετών.
Μην σκέφτεστε την ψωλή σας. Σκεφτείτε την πατρίδα και το μέλλον της!
Γερο-Σκύλε, σκυλίσια ζωή θα κάνουμε για το καλό του τόπου. Είσαι πραγματικός πατριώτης.«Για την πατρίδα και όλους αυτούς…» που έλεγε και ο Αγγελάκας.
Ε λοιπόν ας τα πάρει η πατρίδα τα 800€! Μια γωνίτσα μόνον να μου αφήσουν, Ηπείρου κ’ Αχαρνών, να ακουμπήσω την τραγιάσκα μου στο πεζοδρόμιο.
Δε βαριέσαι και μ´ ένα ξεροκόμματο κυλάει η ζωή. Τα ακριβά δε χρειάζονται παράδες για να τ´ απολαύσεις.Γερο-Σκύλε, σκυλίσια ζωή θα κάνουμε για το καλό του τόπου. Είσαι πραγματικός πατριώτης.