troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
επιβεβαιωνωΠοια Liddl φιλτατε;;;
Η γαλοπούλα μας είναι θρεμμένη εις το ιδιοκτητον κοτετσιον με τα καλύτερα ζαρζαβατικά
επιβεβαιωνωΠοια Liddl φιλτατε;;;
Η γαλοπούλα μας είναι θρεμμένη εις το ιδιοκτητον κοτετσιον με τα καλύτερα ζαρζαβατικά
Το σιαξαΚαλά Χριστούγεννα, ανεψιέ μου!
Κοτέτσια διατηρεί το υπηρετικό προσωπικό Ημών!Ποια Liddl φιλτατε;;;
Ελαφρά διόρθωσιςΕυχαριστώ, παιδί μου!
Όσο για τα 300 €... ουκ αν λάβεις παρά του καβουρια έχοντος ... Φευ!
Ούτε όταν περάσει ο κορονοϊός!επιβεβαιωνω
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΘΕΙΕ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ ....ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΘΕΛΩ
ευχαριστω
ξανα σαλιαριζεις....Εορταστική ημέρα σήμερον και νιώθω επιρρπεής προς εξομολγήσεις προς την πλέμπαν.
Να προβώ εις μίαν εξολομόγησιν;
ΜπουμπουνατοΕορταστική ημέρα σήμερον και νιώθω επιρρπεής προς εξομολγήσεις προς την πλέμπαν.
Να προβώ εις μίαν εξολομόγησιν;
Θα σας καλούσα στο φτωχικό μου στην ορεινή Τρανσυλβανία αλλά φοβούμαι ότι το ταξίδι θα κουράσει την μικρή κολυμβήτριαν από το ΕδιμβούργονΌχι για όλους, κύριε. Οι νόμοι είναι για την πλέμπα, ως προείπον.
Δι΄ Ημάς δεν υπάρχουσι Νόμοι ...!
Ημείς;Θα σας καλούσα στο φτωχικό μου στην ορεινή Τρανσυλβανία αλλά φοβούμαι ότι το ταξίδι θα κουράσει την μικρή κολυμβήτριαν από το Εδιμβούργον
Ασε τα σαπια μωρη σουπιάΗ εξομολόγησις δεν αφορά θήλυ τι. Αυτά με περιφρονούν.
Είναι εξομολόγησις αθλητικού περιεχομένου.
Εκτός από ΠΑΟΚ είμαι και οπαδός της Μίλαν και ταξιδεύω συχνάκις εις Μιλάνο, Ιταλία προς παρακολούθησιν αγώνος της ομάδος μου.
πηγες σε μπουκα μπουκα παρτυ του μπερλουσκονιΗ εξομολόγησις δεν αφορά θήλυ τι. Αυτά με περιφρονούν.
Είναι εξομολόγησις αθλητικού περιεχομένου.
Εκτός από ΠΑΟΚ είμαι και οπαδός της Μίλαν και ταξιδεύω συχνάκις εις Μιλάνο, Ιταλία προς παρακολούθησιν αγώνος της ομάδος μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατα προτίμηση συχνάζει στα τζάμπα τζάμπα πάρτυπηγες σε μπουκα μπουκα παρτυ του μπερλουσκονι
Υπογείον βαγονιον;;;;;;;;;Τελευταία φορά ήμουν εις το San Siro προ δύο εβδομάδων προς παρακολούθησιν του αγώνος Milan - Salernitana [2-0].
Οι αγώνες εκεί, ω Χοίροι, δεν είναι πόλεμος όπως εδώ. Μπορεί βεβαίως να υπάρξουσι επεισόδια έξωθεν του γηπέδου αλλά η ισχυρά παρουσία της Αστυνομίας συνήθως τα αποτρέπει.
Εις τον υπόγειον σιδηρόδρομον του Μιλάνου ταξιδεύομεν όλοι μαζί. Έχω βρεθεί εις βαγόνιον συρμού οδεύοντος προς San Siro προ αγώνος Milan - Inter. Το βαγόνιον ήτο έμπλεο οπαδών της Milan. Εισήλθαν δύο οπαδοί της Inter. Ουδείς ησχολήθη μετ΄ αυτών.
ητο εμπλεον οπαδων της μιλαν ρε παλιοπλεμπαΥπογείον βαγονιον;;;;;;;;;
Δεν πήγατε με την λιμουζίνα εις το γήπεδο??
Με ελιοκόπτερο, παιδί μου, πάω στο γήπεδο. Αυτά είναι διηγήσεις του υπηρετικού προσωπικού μου.Υπογείον βαγονιον;;;;;;;;;
Δεν πήγατε με την λιμουζίνα εις το γήπεδο??
Ω τι αριστοκρατικός ξεπεσμός Θεε μου