giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
θα μας αρρωστήσεις,δεν ξερω ποια να διαλεξω απολες !!! Με ποια εχεις κονε θειο ?Καλημέρα
θα μας αρρωστήσεις,δεν ξερω ποια να διαλεξω απολες !!! Με ποια εχεις κονε θειο ?Καλημέρα
Στην άλλη άκρη της γης πήγε ο άνθρωπος πάλι σε μαρτύρια ΄επεσε
Έχεις την αμέριστη συμπαράσταση όλων των παππούληδων στις δύσκολες στιγμές που περνάς σ' αυτές τις καταπράσινες ακρογιαλιές ανάμεσα σε μουνάρες στην άλλη άκρη του κόσμου.Ζω ένα δράμα Τζιμακο. Έχει γεμίσει Ρωσιδια εδω. Και πρέπει να δείξω και διαγωγή κοσμιοτατη, για να μην γίνει καμμιά στραβη, και χάσω την 24ημερη άδεια.
Με ποια εχεις κονε θειο ?
Καλησπέρα σας είπα; Δεν σας είπα! Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά
Κανόνισε να τα κάνεις σκατά και να μην πάμε Ταϋλάνδη γιατί θα είσαι τιμωρία. Κανόνισε.Ζω ένα δράμα Τζιμακο. Έχει γεμίσει Ρωσιδια εδω. Και πρέπει να δείξω και διαγωγή κοσμιοτατη, για να μην γίνει καμμιά στραβη, και χάσω την 24ημερη άδεια.
Σε καταλαβαίνω απολύτως κωλογερακο…Ζω ένα δράμα Τζιμακο. Έχει γεμίσει Ρωσιδια εδω. Και πρέπει να δείξω και διαγωγή κοσμιοτατη, για να μην γίνει καμμιά στραβη, και χάσω την 24ημερη άδεια.
Παντού παραμονεύει ο διάολος (γυναίκες έτοιμες για όλα)Στην άλλη άκρη της γης πήγε ο άνθρωπος πάλι σε μαρτύρια ΄επεσε
Μια μερίδα βυζαρες στον κύριο !Ανεβάστε και κανένα μωρό με βυζάρες!!
Θα τις γλυψετε εδώ κυριε η να σας τις τυλίξουνε για το σπίτι;;Ανεβάστε και κανένα μωρό με βυζάρες!!
Αφεντικό, να τον προσέχεις αυτόν τον περίεργο στο 5, που ζήτησε βυζάρες και μία ΦΙΞ. Εμένα μου φαίνεται του ΣΔΟΕΘα τις γλυψετε εδώ κυριε η να σας τις τυλίξουνε για το σπίτι;;
Θεός φυλάξοι!Αφεντικό, να τον προσέχεις αυτόν τον περίεργο στο 5, που ζήτησε βυζάρες και μία ΦΙΞ. Εμένα μου φαίνεται του ΣΔΟΕ
Kαλημέρα σας!Χρόνια πολλά στους Βάρβαρους του νήματος (και στις Βαρβάρες που το παρακολουθούν σιωπηλά).
Είσαι πολύ κακό παιδί γεροζωγράφε μας....Kαλημέρα σας!
Αφου σε τρώει ο κώλος σου, πάρε την Βαρβάρα σου
Αφεντικό, να τον προσέχεις αυτόν τον περίεργο στο 5, που ζήτησε βυζάρες και μία ΦΙΞ. Εμένα μου φαίνεται του ΣΔΟΕ
Καλημερα Τζονκαλημέρα αδηφάγα γερόντια