Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.920
Πόντοι
5.696
Καλημέρα σας γερόντια.... :hi:

Εβδομάδα για yoga και περισυλλογή..... :erection:

naked-girls-yoga.jpg

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Έχω να κάνω μία καταγγελία!!!
Παππούλης προσφάτως εμβολιασμένος , με πιστοποιητικό που δεν θα είναι σε ισχύ πριν την Πέμπτη θέλει σον και καλά να :zfuck: σήμερα,
δεν μπορεί να περιμένει 3 μέρες , είναι ασυγκράτητος :2funny: και κάνει έρευνα σε ποια χοτέλια ζητάνε πιστοποιητικό και σε ποια όχι
Κανόνισε κακομοίρη μου να σου κάτσει καμία στραβή και αντί να :zfuck: να βρεθείς πάλι κλεισμένος σε καμία τουαλέτα για 40 λεπτά :knuppel:

αυτά...

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Παππούλης προσφάτως εμβολιασμένος , με πιστοποιητικό που δεν θα είναι σε ισχύ πριν την Πέμπτη θέλει σον και καλά να :zfuck: σήμερα,
δεν μπορεί να περιμένει 3 μέρες , είναι ασυγκράτητος :2funny: και κάνει έρευνα σε ποια χοτέλια ζητάνε πιστοποιητικό και σε ποια όχι
Κανόνισε κακομοίρη μου να σου κάτσει καμία στραβή και αντί να :zfuck: να βρεθείς πάλι κλεισμένος σε καμία τουαλέτα για 40 λεπτά :knuppel:

αυτά...
Ποιός είναι άραγε;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.846
Πόντοι
19.795

αυτά...
Από Λατινική Αμερική ο παππουλης;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.397
Πόντοι
12.946

αυτά...
Ανυπόστατες καταγγελίες ο άνθρωπος έχει να δει γυναίκα κάτι χρόνια και έμπλεξε με τη γραφειοκρατεία :headbang::headbang::headbang:
Δεν έκανε και κάτι κακό είπε να γαμήσει συναντήσει κάποιες δεσποινίδες :dunno:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Γαμώ τον Όσιρι!

Ένα ΗΧΗΡΟ μήνυμα στους τεμπέληδες που δεν δουλεύουν! Πάντα υπάρχει τρόπος να βγάλει κανείς λεφτά.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.397
Πόντοι
12.946
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Γοιατύ Popov, δαιν ίμασται σοφή και όμωρφι διλαδί, επηδής ξεπαιράσαμαι τα τρειακόσυα ?
Η σοφία δεν συμβαδίζει με την νεότητα, παιδί μου, και η ομορφιά της νεότητας δεν συμβαδίζει με τη σοφία.
Το "ξεπεράσαμε τα 300" δεν διευκρινίζεται. Πάντως κάποιος σώφρων πρέπει να τα έχει τουλάχιστον 400. :grin:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Η σοφία δεν συμβαδίζει με την νεότητα, παιδί μου, και η ομορφιά της νεότητας δεν συμβαδίζει με τη σοφία.
Το "ξεπεράσαμε τα 300" δεν διευκρινίζεται. Πάντως κάποιος σώφρων πρέπει να τα έχει τουλάχιστον 400. :grin:
Η σοφία δεν συμβαδίζει με τη νεότητα αλλά το το γήρας συμβαδίζει με τη γεροντική άνοια ?

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Αν δεν έχει προηγηθεί η παράνοια. :rolleyes:
Αφήστε τα αυτά Popov και σκεφτείτε τί δώρο θα μου κάνετε για τα χριστούγεννα, ως νονός μου και πνευματικός μου πατέρας. Τα παπούτσια που μου στείλατε το πάσχα δεν ήταν στην μόδα από το 1215.

Πάω να γυμναστώ. Καλημέρα σε όλα τα ραμολί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αφήστε τα αυτά Popov και σκεφτείτε τί δώρο θα μου κάνετε για τα χριστούγεννα, ως νονός μου και πνευματικός μου πατέρας. Τα παπούτσια που μου στείλατε το πάσχα δεν ήταν στην μόδα από το 1215.

Πάω να γυμναστώ. Καλημέρα σε όλα τα ραμολί.
Τι τα έκανες τα υποδήματα, παιδί μου; Δεν πιστεύω να τα πέταξες! Είναι μουσειακά εκθέματα και κοστίζουν
μια περιουσία. Αν τα βγάλεις σε δημοπρασία θα μπορέσεις όχι μόνο να αγοράσεις ένα ολόκληρο μαγαζί υποδημάτων, αλλά και να αγοράσεις δώρα για τα Χριστούγεννα της επόμενης δεκαετίας. :woldman:

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Τι τα έκανες τα υποδήματα, παιδί μου; Δεν πιστεύω να τα πέταξες! Είναι μουσειακά εκθέματα και κοστίζουν
μια περιουσία. Αν τα βγάλεις σε δημοπρασία θα μπορέσεις όχι μόνο να αγοράσεις ένα ολόκληρο μαγαζί υποδημάτων, αλλά και να αγοράσεις δώρα για τα Χριστούγεννα της επόμενης δεκαετίας. :woldman:
Τα πούλησα στο Μουσείο Βασανιστηρίων της Πράγα. Μην ξεχνάτε ότι και τα δύο ήταν αριστερά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom