Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Τέλεια!Υπομονή....
Θα υπάξω όμως τώρα σαν καλός χριστιανός.
Τέλεια!Υπομονή....
Οι καλοί Χριστιανοί τώρα πάνε για δουλειά ... κάτι άλλο πρέπει να είσαι εσύ και τα έχεις μπλέξειΤέλεια!
Θα υπάξω όμως τώρα σαν καλός χριστιανός.
Ξέχασα να σου πω πόσο λεμές είσαι.Οι καλοί Χριστιανοί τώρα πάνε για δουλειά ... κάτι άλλο πρέπει να είσαι εσύ και τα έχεις μπλέξει
Ποιός είναι άραγε;Έχω να κάνω μία καταγγελία!!!
Παππούλης προσφάτως εμβολιασμένος , με πιστοποιητικό που δεν θα είναι σε ισχύ πριν την Πέμπτη θέλει σον και καλά να σήμερα,
δεν μπορεί να περιμένει 3 μέρες , είναι ασυγκράτητος και κάνει έρευνα σε ποια χοτέλια ζητάνε πιστοποιητικό και σε ποια όχι
Κανόνισε κακομοίρη μου να σου κάτσει καμία στραβή και αντί να να βρεθείς πάλι κλεισμένος σε καμία τουαλέτα για 40 λεπτά
αυτά...
Ποιός είναι άραγε;
Ωχ, ήρθε ο ζωγράφος ο σεκμανάκΠοιός είναι άραγε;
Από Λατινική Αμερική ο παππουλης;Έχω να κάνω μία καταγγελία!!!
Παππούλης προσφάτως εμβολιασμένος , με πιστοποιητικό που δεν θα είναι σε ισχύ πριν την Πέμπτη θέλει σον και καλά να σήμερα,
δεν μπορεί να περιμένει 3 μέρες , είναι ασυγκράτητος και κάνει έρευνα σε ποια χοτέλια ζητάνε πιστοποιητικό και σε ποια όχι
Κανόνισε κακομοίρη μου να σου κάτσει καμία στραβή και αντί να να βρεθείς πάλι κλεισμένος σε καμία τουαλέτα για 40 λεπτά
αυτά...
Ανυπόστατες καταγγελίες ο άνθρωπος έχει να δει γυναίκα κάτι χρόνια και έμπλεξε με τη γραφειοκρατείαΈχω να κάνω μία καταγγελία!!!
αυτά...
Ένα ΗΧΗΡΟ μήνυμα στους τεμπέληδες που δεν δουλεύουν! Πάντα υπάρχει τρόπος να βγάλει κανείς λεφτά.Γαμώ τον Όσιρι!
Stephanie Matto on Instagram: "Wow! What a crazy week it’s been. First of all, thank you for all of the orders, the questions, the support and love! More to come! Hope every one had a wonderful Thanksgiving ❤️ #90dayfiance #unfiltrd @unfiltrdofficial
5,658 likes, 1,221 comments - stepankamatto on November 26, 2021: "Wow! What a crazy week it’s been. First of all, thank you for all of the orders, the questions,..."www.instagram.com
??? https://www.bourdela.com/forum/threads/perdontai-ta-thilea.227832/Γαμώ τον Όσιρι!
Stephanie Matto on Instagram: "Wow! What a crazy week it’s been. First of all, thank you for all of the orders, the questions, the support and love! More to come! Hope every one had a wonderful Thanksgiving ❤️ #90dayfiance #unfiltrd @unfiltrdofficial
5,658 likes, 1,221 comments - stepankamatto on November 26, 2021: "Wow! What a crazy week it’s been. First of all, thank you for all of the orders, the questions,..."www.instagram.com
Η σοφία δεν συμβαδίζει με την νεότητα, παιδί μου, και η ομορφιά της νεότητας δεν συμβαδίζει με τη σοφία.Γοιατύ Popov, δαιν ίμασται σοφή και όμωρφι διλαδί, επηδής ξεπαιράσαμαι τα τρειακόσυα ?
Η σοφία δεν συμβαδίζει με τη νεότητα αλλά το το γήρας συμβαδίζει με τη γεροντική άνοια ?Η σοφία δεν συμβαδίζει με την νεότητα, παιδί μου, και η ομορφιά της νεότητας δεν συμβαδίζει με τη σοφία.
Το "ξεπεράσαμε τα 300" δεν διευκρινίζεται. Πάντως κάποιος σώφρων πρέπει να τα έχει τουλάχιστον 400.
Αν δεν έχει προηγηθεί η παράνοια.Η σοφία δεν συμβαδίζει με τη νεότητα αλλά το το γήρας συμβαδίζει με τη γεροντική άνοια ?
Αφήστε τα αυτά Popov και σκεφτείτε τί δώρο θα μου κάνετε για τα χριστούγεννα, ως νονός μου και πνευματικός μου πατέρας. Τα παπούτσια που μου στείλατε το πάσχα δεν ήταν στην μόδα από το 1215.Αν δεν έχει προηγηθεί η παράνοια.
Τι τα έκανες τα υποδήματα, παιδί μου; Δεν πιστεύω να τα πέταξες! Είναι μουσειακά εκθέματα και κοστίζουνΑφήστε τα αυτά Popov και σκεφτείτε τί δώρο θα μου κάνετε για τα χριστούγεννα, ως νονός μου και πνευματικός μου πατέρας. Τα παπούτσια που μου στείλατε το πάσχα δεν ήταν στην μόδα από το 1215.
Πάω να γυμναστώ. Καλημέρα σε όλα τα ραμολί.
Τα πούλησα στο Μουσείο Βασανιστηρίων της Πράγα. Μην ξεχνάτε ότι και τα δύο ήταν αριστερά.Τι τα έκανες τα υποδήματα, παιδί μου; Δεν πιστεύω να τα πέταξες! Είναι μουσειακά εκθέματα και κοστίζουν
μια περιουσία. Αν τα βγάλεις σε δημοπρασία θα μπορέσεις όχι μόνο να αγοράσεις ένα ολόκληρο μαγαζί υποδημάτων, αλλά και να αγοράσεις δώρα για τα Χριστούγεννα της επόμενης δεκαετίας.