Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Ώστε χουφτώνατε κύριε?Καλημέρα
και το χούφτωμα είναι ανεπίτρεπτο?
Σαν δεν ντρέπεστε!
Ώστε χουφτώνατε κύριε?Καλημέρα
Τι άλλο μου απέμεινε σε αυτή την ηλικίαΏστε χουφτώνατε κύριε?
Σαν δεν ντρέπεστε!
Καλημέρα
Εννοείται πως δεν ήμουνα μόνος, οι άλλοι με παρέσυρανΚαλημέρα γεροσαψάληδες!!!
Ωωωω εδώ έχουμε ξεκάθαρη ομολογία γέροντα.
Η ερώτηση λοιπόν είναι που χουφτώνατε γέροντα; ποιά χουφτώνατε και τέλος είσασταν μόνος σε αυτή τη ηθική κατρακύλα;
Η Αφρονταιτ τους ξεκοκκάλησε όλη τη σύνταξη τους γερομπισμπίκηδες! Μη σου πω ότι έβαλε χέρι και στο εφάπαξ!Εννοείται πως δεν ήμουνα μόνος, οι άλλοι με παρέσυραν
Δυστυχώς είχαν καπαρώσει την αφροντάιτ αλλά μια νεαρά ονόματι Τζία
σεβάστηκε την ηλικία μου και μου κράτησε παρέα.
Εξαίρετος δεσποινίς εκ Βουκουρεστίου ορμώμενη, ψηλή με σώμα λαμπάδα και βυζάκι φυσικό 2αριΗ Αφρονταιτ τους ξεκοκκάλησε όλη τη σύνταξη τους γερομπισμπίκηδες! Μη σου πω ότι έβαλε χέρι και στο εφάπαξ!
Η Τζία γέροντα καλή;
No problem !!
Τί λέει ρε γερομπισμπίκηδες; Ετοιμάζεστε για saturday night fever?
Στον γκρεμό με σπασμένα τα φρένα.......Αυξανομένῳ τω σώματι συναύξονται και αι φρένες, γηράσκοντι δε συγγηράσκουσιν.
Έχω βάλει και μπρατσακια...καλού..κακού....Τί λέει ρε γερομπισμπίκηδες; Ετοιμάζεστε για saturday night fever?
Δεν έχω ξαναδεί γερο-σκύλο να πίνει φασκόμηλο αλλά σε πιστεύω γιατί, επίσης, δεν έχω ξαναδεί σκύλο να έχει φιλοσοφικές ανησυχίες.Μπαααα
Φασκόμηλο και νάνι!
Ήδη η Κυριακή μπήκε για την αφεντιά μου
Καλά που η απόσταση ήταν κοντινή και δεν είχε λακκούβες ο δρόμοςεγώ τι να πω που τον έβαλα στη μηχανή για να έρθουμε
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινίKαλημέρα σας!
Κάποια από τα παππούδια κάνουν ανεπίτρεπτα πράγματα για την ηλικία τους...
Θα τους καταλάβετε από την ώρα που θα μπουν να χαιρετήσουν στο νήμα.
Ξέφυγαν οι γέροντες ΚαρελακοοοοΚαλημέρα γεροσαψάληδες!!!
Ωωωω εδώ έχουμε ξεκάθαρη ομολογία γέροντα.
Η ερώτηση λοιπόν είναι που χουφτώνατε γέροντα; ποιά χουφτώνατε και τέλος είσασταν μόνος σε αυτή τη ηθική κατρακύλα;
ΚαληηηηηηηΗ Αφρονταιτ τους ξεκοκκάλησε όλη τη σύνταξη τους γερομπισμπίκηδες! Μη σου πω ότι έβαλε χέρι και στο εφάπαξ!
Η Τζία γέροντα καλή;