Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Γαμιεστε!!! :tn36:

καλησπεριζω τα ατιθασα νιατα του σαη! :takethis:

Κωλογερε γαμιεσε δυο φορες!!!! ηρθες μωρη γριετζο και δεν ειδοποιηξες!!!! Νομιζεις θα γλυτωσεις το κερασμα! Μαυρο φιδι κολοβο (οχι ο τρουπακης) που σε εφαγε! :headbaning1:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
0ve9be14gu081.jpg
Καλησπέρα σε όλα παιδιά που κρατάνε γερά :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Προδοθήκατε Popov. Μόλις τώρα μας αποκαλύψατε ότι ο λόγος που κατατάχτηκε στη Λεγεώνα των Ξένων, αφήνοντας όλους εμάς τους 50, μόνους μας, ήταν μια Γαλλίς. Διότι για τις άλλες τρεις φοράδες μας τα είχε πει ο ίδιος.

Κύριε Ανακριτά δεν είστε σε φόρμα νομίζω.
Το Γαλλίς, φίλτατε, είναι συνθηματικό και προέρχεται από τη γαλή, διότι ο νηματοθέτης ως γνωστόν δεν αφήνει
ούτε θηλυκή γάτα. Πόσω δε μάλλον αν είναι και γάτα με πετάλα, οπότε άνετα της περνάει και χαλανάρι για ροντέο (εξ ου και το σχετικό σχόλιό μου).
Δυστυχώς, απ' όσο γνωρίζω, ο νηματοθέτης μας υπήρξε μέλος μόνο σε μια αρχαία λεγεώνα (όρα: Κατά Λουκάν, 8.30-8.32). :priest: :priest: :priest:

ΥΓ. Είναι άραγε τυχαίο ότι σε τούτο το νήμα έχει τη λέξη "χοίροι" για καραμέλα; :evil:

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Το Γαλλίς, φίλτατε, είναι συνθηματικό και προέρχεται από τη γαλή, διότι ο νηματοθέτης ως γνωστόν δεν αφήνει
ούτε θηλυκή γάτα. Πόσω δε μάλλον αν είναι και γάτα με πετάλα, οπότε άνετα της περνάει και χαλανάρι για ροντέο (εξ ου και το σχετικό σχόλιό μου).
Δυστυχώς, απ' όσο γνωρίζω, ο νηματοθέτης μας υπήρξε μέλος μόνο σε μια αρχαία λεγεώνα (όρα: Κατά Λουκάν, 8.30-8.32). :priest: :priest: :priest:

ΥΓ. Είναι άραγε τυχαίο ότι σε τούτο το νήμα έχει τη λέξη "χοίροι" για καραμέλα; :evil:
Εγώ θυμάμαι κάτι γαλές που ήθελαν να δοκιμάσουν τα αμελέτητα του sir Blizard

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom