Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Bonne jour dotoraΕίναι πιο πουτανι η αληθεια ειναι , αλλα εμεις θελουμε πιο "Κυρίες"
coma sava bien?
το ξεσκίζω το γαλλικό
Bonne jour dotoraΕίναι πιο πουτανι η αληθεια ειναι , αλλα εμεις θελουμε πιο "Κυρίες"
Καλημέρα !!! Πήγε για ύπνο ο Χρ ΟρθόδοξοςBonne jour dotora
coma sava bien?
το ξεσκίζω το γαλλικό
Ναι ακολουθεί πίστα το ευαγγέλιοΚαλημέρα !!! Πήγε για ύπνο ο Χρ Ορθόδοξος
Αρχισες και εσύ τα αλαμπουρνέζικα......τη γαμήσα με......Αετού γήρας κορύδου νεότης
Καλημέρα!
Την θέλω και εγώ.......θα ξιφομαχήσουμε....Την θέλω. Θα ξηγηθείς;
ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ......Σε λίγο θα αναγράφουν και τιμουλα όπως στο γκλαμουρα
Kαλημέρα γηραιέ σκύλε, καλωσόρισες!Γερουσία καλημέρα!
Γεια σου μπορμπι αλανιάρηΤην θέλω και εγώ.......θα ξιφομαχήσουμε....
Τσεκ βαιμπερ κωλογερακοΚαλημέρα kwlo-paidakia.
Αν επιμένει να με γνωρίσει, πες της σε παρακαλώ να στείλει βιογραφικό και προσφορά και θα της απαντήσω εάν και πότε περνάει συνέντευξη.Γεια σου μπορμπι αλανιάρη
οποίος σκάσει τα πιο πολλά θα την έχει ( ( )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πραγματι επιμένει πολύ και θέλει να σε γνωρισει φιλτατε!Αν επιμένει να με γνωρίσει, πες της σε παρακαλώ να στείλει βιογραφικό και προσφορά και θα της απαντήσω εάν και πότε περνάει συνέντευξη.
Ο Μπλίζ κάνει και για τους τέσσερις καβ(α)λάρηδες!Μην μασάς. Ο Blizard δεν είναι απλώς ένας γέροντας. Είναι ένας από τους 4 καβαλάρηδες της Αποκαλύψεως.
Όλα διαλύθηκαν από την εποχή που ο νηματοθέτης μας άνοιξε την καρδιά του και μας αποκάλυψε τα όργια που κάνει με τα μανάρια του (που δεν υπήρχαν). Από εκεί άρχισε η πτώση. Χάθηκε το γεροντικό ηθικό πλεoνέκτημα και έπεσαν οι μάσκες. Αντί για φάτσα σεβάσμια φαλακρή, φαφούτικια, γεροντική, φάνηκε κάτω από την προβιά του το αχόρταγο τζόβενο, ο λύκος που βάλαμε να μας φυλάει εμάς τα αγαθά πρόβατα.αμα λεω εγω πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα ...
Που ειναι εκεινες οι αλησμονητες μερες που δε γαμαγε κανενας , δεν ειχε κανεις γκόμενα ....
Που ειναι οι μέρες που ειχαμε αυτοματη διαγραφη αν το εργαλειο ηταν πανω απο 8 ποντους ...
Που ειναι οι μερες που επρεπε να προσκομισεις αντιγραφο συνταξεως και γενικές εξετασεις
Να εξεταστεις στην παλαιοντολογια απ τον ανακριτη .....
Τωρα πρεπει να προσεχουμε μη πεσουμε σε κανενα σουπερ ντουπερ εργαλειο magnum
O tempora o mores ....
Όλα διαλύθηκαν από την εποχή που ο νηματοθέτης μας άνοιξε την καρδιά του και μας αποκάλυψε τα όργια που κάνει με τα μανάρια του (που δεν υπήρχαν). Από εκεί άρχισε η πτώση. Χάθηκε το γεροντικό ηθικό πλεoνέκτημα και έπεσαν οι μάσκες. Αντί για φάτσα σεβάσμια φαλακρή, φαφούτικια, γεροντική, φάνηκε κάτω από την προβιά του το αχόρταγο τζόβενο, ο λύκος που βάλαμε να μας φυλάει εμάς τα αγαθά πρόβατα.
Θα πάρεις σειρά μόλις ξεμπερδέψω μαζί της.Την θέλω και εγώ.......θα ξιφομαχήσουμε....
Προδοθήκατε Popov. Μόλις τώρα μας αποκαλύψατε ότι ο λόγος που κατατάχτηκε στη Λεγεώνα των Ξένων, αφήνοντας όλους εμάς τους 50, μόνους μας, ήταν μια Γαλλίς. Διότι για τις άλλες τρεις φοράδες μας τα είχε πει ο ίδιος.Ο Μπλίζ κάνει και για τους τέσσερις καβ(α)λάρηδες!
Και τα άλογα αυτού: ρωσικόν, αγγλικόν, γαλλικόν και γερμανικόν!
Αυξανομένῳ τω σώματι συναύξονται και αι φρένες, γηράσκοντι δε συγγηράσκουσιν.
Αυξανομένῳ τω σώματι συναύξονται και αι φρένες, γηράσκοντι δε συγγηράσκουσιν.