Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Και τις; δυο φορές που έτυχε να με πάρεις τηλέφωνο και το είχα στο αθόρυβο, ότι έμπαινε μέσα για να ξεκινήσει ο πόλεμος την ώρα που έπαιρνες.Αφού δεν είμαι σεκοχόλικ πάλι καλά.
Zebu έχω μία ερώτηση: όποτε σε παίρνω τηλέφωνο γαμάς, ή γαμάς όποτε σε παίρνω τηλέφωνο;
Όχι δεν γαμαει ο ζεμπουZebu έχω μία ερώτηση: όποτε σε παίρνω τηλέφωνο γαμάς, ή γαμάς όποτε σε παίρνω τηλέφωνο;
Γι αυτό δεν το σηκώνεις;Όχι δεν γαμαει ο ζεμπου
Η τηλεφωνική γραμμή γαμιεται
Δεν είμαι μόνος ρεΓι αυτό δεν το σηκώνεις;
Δες viberΔεν είμαι μόνος ρε
- αμβλιγρός, ξέπλυξ, βρώμυξ,
- αδόλακις, κεβρωκοκλαστών,
- ακροσφαλής, αβογαζώπων,
- ανευραβρόδιτος και απαυτόδευτος
Μονοφαγάδες.....Δες viber
Επροσκλήθη ο olddog.
αμα λεω εγω πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα ...Μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε εδώ μέσα
πάνε οι μονομελής με τις μεζούρες ανά χείρας , πάνε τα τεστ popov , όποιος θέλει κουβαλάει τον σκύλο του...
ΥΓ καλώς να ορίσει το παλικάρι
Πάλι γκρινιάζεις ραμολιμέντο του κερατά;αμα λεω εγω πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα ...
Που ειναι εκεινες οι αλησμονητες μερες που δε γαμαγε κανενας , δεν ειχε κανεις γκόμενα ....
Που ειναι οι μέρες που ειχαμε αυτοματη διαγραφη αν το εργαλειο ηταν πανω απο 8 ποντους ...
Που ειναι οι μερες που επρεπε να προσκομισεις αντιγραφο συνταξεως και γενικές εξετασεις
Να εξεταστεις στην παλαιοντολογια απ τον ανακριτη .....
Τωρα πρεπει να προσεχουμε μη πεσουμε σε κανενα σουπερ ντουπερ εργαλειο magnum
O tempora o mores ....
καλα κανωΠάλι γκρινιάζεις ραμολιμέντο του κερατά;
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Τι θα έλεγες ρε γεροπαράξενε!καλα κανω
Ηταν ξαφνικό τεστ για να δω σε τι κατάσταση είσαιρε τι ποστάρεις στο νήμα, θες να υποτροπιάσει η μλιζαρτινασή μου
Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα τώρα η εξουσία ανήκει στο λαό και δη στην νομενκλατούραΜπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε εδώ μέσα
πάνε οι μονομελής με τις μεζούρες ανά χείρας , πάνε τα τεστ popov , όποιος θέλει κουβαλάει τον σκύλο του...
ΥΓ καλώς να ορίσει το παλικάρι
Πήγαινε προς... Ζάκυνθο εσύ και εδώ είμαι εγώ για εσένα.Μονοφαγάδες.....