giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Γέροντες καλησπέρα.
Κερνάω κομπόστα ...
Θα με αφησεις να πιω λιγο γαλατακι απευθειας απο την πηγη ?
Γέροντες καλησπέρα.
Κερνάω κομπόστα ...
Καλημερα αγράμματε μεσηλιξΚαλημέρα γέροντες , ο αγράμματος μεσήλιξ
Μιλάς με γρίφους γέρονταΚαλημερα αγράμματε μεσηλιξ
παρακαλώ όπως αποστηθίσετε και βρείτε συνώνυμα των παρακάτω λέξεων
- αμβλιγρός, ξέπλυξ, βρώμυξ,
- αδόλακις, κεβρωκοκλαστών,
- ακροσφαλής, αβογαζώπων,
- ανευραβρόδιτος και απαυτόδευτος
Τα σκυλάκια τα πόσταρες για να μαλακώσεις τον άγριο Zebu? Δύσκολο. Για την ιστορία, είχα βγάλει κάποτε φωτογραφία σε ζωολογικό κήπο της Αγγλίας 2 ρινόκερους να ζευγαρώνουν. Αν καταφέρω να την ψηφιοποιήσω θα την ανεβάσω στο "γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες μας"Ένα για το ζεμπουδιο….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ένα για τους φιλόζωους
Κι εσύ μιλάς με γέρους , γρίφονταΜιλάς με γρίφους γέροντα
Ο νηματοθετης μας @blizardeye δεν μιλάει ποτέ με γρίφουςΜιλάς με γρίφους γέροντα
Άσχετο…. Η μουναρα μουναρα και τα σκυλάκια τα ανέβασα γιατί έχουν απιστευτες εκφρασεις τα μάτια τους… σαν άνθρωποιΤα σκυλάκια τα πόσταρες για να μαλακώσεις τον άγριο Zebu? Δύσκολο. Για την ιστορία, είχα βγάλει κάποτε φωτογραφία σε ζωολογικό κήπο της Αγγλίας 2 ρινόκερους να ζευγαρώνουν. Αν καταφέρω να την ψηφιοποιήσω θα την ανεβάσω στο "γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες μας"
Κι εσύ μιλάς με γέρους , γρίφοντα
Συγχώρεσε το νεαρό της ηλικίας μου..δεν διαθέτω την κατάλληλη σοφία για να κατανοήσω το βάθος τους σκεπτικού των σοφών γερόντωνΟ νηματοθετης μας @blizardeye δεν μιλάει ποτέ με γρίφους
Μην μασάς. Ο Blizard δεν είναι απλώς ένας γέροντας. Είναι ένας από τους 4 καβαλάρηδες της Αποκαλύψεως.Συγχώρεσε το νεαρό της ηλικίας μου..δεν διαθέτω την κατάλληλη σοφία για να κατανοήσω το βάθος τους σκεπτικού των σοφών γερόντων
You have meter?Kαλημέρα σας,
Γιούχα μήτηρ?
Αποκρυπτογραφείστε το.
Μπράβο σας, είστε ένας σεκμανάκ!You have meter?
Στείλτους και τους τρεις.Ένα για το ζεμπουδιο….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ένα για τους φιλόζωους
Την μουνάρα κάποια στιγμή θα στη στείλω πίσω. Τα ζωντανά και κυρίως τον μικρό όχι όμως.Άσχετο…. Η μουναρα μουναρα και τα σκυλάκια τα ανέβασα γιατί έχουν απιστευτες εκφρασεις τα μάτια τους… σαν άνθρωποι
η μουναρα θα σε στειλει αυτη, να λεμε και καμια αληθεια...Την μουνάρα κάποια στιγμή θα στη στείλω πίσω. Τα ζωντανά και κυρίως τον μικρό όχι όμως.
Αφού δεν είμαι σεκοχόλικ πάλι καλά.Μπράβο σας, είστε ένας σεκμανάκ!
Zebu έχω μία ερώτηση: όποτε σε παίρνω τηλέφωνο γαμάς, ή γαμάς όποτε σε παίρνω τηλέφωνο;Την μουνάρα κάποια στιγμή θα στη στείλω πίσω. Τα ζωντανά και κυρίως τον μικρό όχι όμως.
Μόλις χορτάσω μαζί της, θα στην στείλω. Δεν θα αργήσω. Πάνω από δυο εβδομάδες δεν θα την κρατήσω. Μετά θα πάω για άλλη.η μουναρα θα σε στειλει αυτη, να λεμε και καμια αληθεια...
Πες της να ερθει σε εμενα