Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Υπάγω κύριοι
Τόσο αμετανόητος που αν του πούμε ότι αναλαμβάνουμε να τον επαναφέρουμε στο δρόμο της αρετής θα μας ρωτήσει που χορεύει αυτή η Αρετή και αν είναι ανεξάρτητη να του δώσουμε το τηλέφωνό της.Τείνω εις την δευτέραν λύση !!!!
Έχω κάνει Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης επί ενδικοφανούς προσφυγής !!!Δεν ρωτησαμε εσάς κατηγορούμενε!
Τόσο αμετανόητος που αν του πούμε ότι αναλαμβάνουμε να τον επαναφέρουμε στο δρόμο της αρετής θα μας ρωτήσει που χορεύει αυτή η Αρετή και αν είναι ανεξάρτητη να του δώσουμε το τηλέφωνό της.
Βράζει το αίμα σου νεαρέ. Τέτοια λες και οι αθώοι παππούληδες σε ακολουθούν σαν κουτάβια στις σκοτεινές περιπλανήσεις σου.Έχω κάνει Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης επί ενδικοφανούς προσφυγής !!!
Νταξ' ... Τέλος , αν ήμουν Θήλυ θα σκουϊρτάριζα τώρα
Σοφόν το σαφέςΚαρελακο μου φαίνεται ότι πρέπει να προσέχουμε με ποιους αλητηριους κάνουνε παρέα
ΚαλημέραΚαλημέρα
Σπίπη, αν και μόνο που θα πιάσεις στα χέρια σου την Gina Gerson θα σπάσει. Φαντάσου να την γαμήσεις.Καλημέρα
Γιατί έτσι γουστάρω, ρε! Λογαριασμό θα σου δώσω;Ζεμπούδιε γιατι δεν κοιμάσαι?
ΚαλημέραΛατίνε, καλώς όρισες!
Καλημέρα στο νήμα!
Αν με βρεις, έλα να τα πούμε. Καλού κακού ρίξε τηλέφωνο πρώτα. Αν δεν με βρίσκεις ίσως να με ΄έχουν κλείσει φυλακή.Καλημέρα
θα τα πούμε κάποια στιγμή
Καλημέρα
λίγο αδύνατη είναι η δεσποινίς δε το τρώει το φαΐ της ?
Κάτι μας είπες τώρα. Εδώ και χρόνια πιάνει τζάμπα χώρο στο σώβρακο.Τράβα κοιμήσου ρε κακομοίρη, θα αναρωτιέσαι μετα γιατι δε σηκώνεται η μικροσκοπική τσουτσούνα σου...
Θα δινεις τζαμπα τα 50ρικα...
βρε βρε ... καλημερα , και την καλημερα μου σε ολο το νημαΚάτι μας είπες τώρα. Εδώ και χρόνια πιάνει τζάμπα χώρο στο σώβρακο.
Βρε βρε... καλώς τ'αρχίδια μας!βρε βρε ... καλημερα , και την καλημερα μου σε ολο το νημα
Παπαί, Μαρδόνιε, ποίους επ’ άνδρας ήγαγες μαχησομένους ημέας, οί ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούνται, αλλά περί αρετής.
Καλημέρα και σε εσάς.Παπαί, Μαρδόνιε, ποίους επ’ άνδρας ήγαγες μαχησομένους ημέας, οί ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούνται, αλλά περί αρετής.