Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Σοφον το σαφέςΦρέσκα λουκούμια "Ο Πίπης"!
Αβάδιστα και απασπάλιστα, τα πασπαλίζετε σπίτι σας! ?
Στην αφιξη τα ραινω με λουκουμοσκονη ???
Σοφον το σαφέςΦρέσκα λουκούμια "Ο Πίπης"!
Αβάδιστα και απασπάλιστα, τα πασπαλίζετε σπίτι σας! ?
Αν ειμασταν ζιγκολο και πληρωνομασταν με τον ποντο, για ενα κομματι ψωμι θα δουλευαμε. Μονο ο Τζιμακος θα ειχε γινει πλουσιος.Καλησπέρα στο νήμα που αν ήταν γραφείο ζιγκολό θα λεγόταν your dinosaurs
Piccolo dinosaursΚαλησπέρα στο νήμα που αν ήταν γραφείο ζιγκολό θα λεγόταν your dinosaurs
Ο Τζιμάκος θα ήταν ο "Tyranosaurus - το μέγεθος μετράει". Εγώ θα έκλεβα χρόνο στο μπάνιο για να μην μου ζητήσουν extra ball. Εσύ μπορείς να διδάσκεις στο ΙΕΚ ηδονιστικών τεχνών αναλαμβάνοντας την πρακτική των φοιτητριών που αποφοιτούνΑν ειμασταν ζιγκολο και πληρωνομασταν με τον ποντο, για ενα κομματι ψωμι θα δουλευαμε. Μονο ο Τζιμακος θα ειχε γινει πλουσιος.
Πρακτικη; Λιγο δυσκολο. Στα θεωρητικα μαθηματα ομως θα τις ξεσκιζα.Ο Τζιμάκος θα ήταν ο "Tyranosaurus - το μέγεθος μετράει". Εγώ θα έκλεβα χρόνο στο μπάνιο για να μην μου ζητήσουν extra ball. Εσύ μπορείς να διδάσκεις στο ΙΕΚ ηδονιστικών τεχνών αναλαμβάνοντας την πρακτική των φοιτητριών που αποφοιτούν
Κρίμα, και σκεφτόμουν να δίδασκες "Τέχνες του Κώλου" και "Aνατολικά μυστικά"Πρακτικη; Λιγο δυσκολο. Στα θεωρητικα μαθηματα ομως θα τις ξεσκιζα.
Ο ζιγκολος πλερωνεται με τη διάρκεια στο σεξΑν ειμασταν ζιγκολο και πληρωνομασταν με τον ποντο, για ενα κομματι ψωμι θα δουλευαμε. Μονο ο Τζιμακος θα ειχε γινει πλουσιος.
Επιτέλους, ένα εμπορικό μυαλό στο νήμα!Ο ζιγκολος πλερωνεται με τη διάρκεια στο σεξ
εκατομμυριούχοι θα ήσασταν
Ο ζιγκολος πλερωνεται με τη διάρκεια στο σεξ
εκατομμυριούχοι θα ήσασταν
Κάπως πρέπει να βγάλουμε κανα φράγκο και εμείς οι αλανιαρηδες παππουληδεςΕπιτέλους, ένα εμπορικό μυαλό στο νήμα!
5€ το λεπτό το σεξ
Έτοιμος ο τιμοκατάλογος!5€ το λεπτό το σεξ
2€ το γλύψιμο αιδοιου
3€ το γλύψιμο κωλου
γλύψιμο στήθους δωρεάν
Όλα είναι μελετημέναΈτοιμος ο τιμοκατάλογος!
και παράπονα στον αυτόματο τηλεφωνητή όπου ο blizard θα λέει διάφορα και όλες θα νομίζουν ότι είναι στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ακούει. Αν και δύσκολα θα γίνουν παράπονα με τέτοιο ρόστερΜετά το πέρας κάθε συνεύρεσης ο εκάστοτε παππούλης-ζιγκολο θα αφήνει στην κυρία αναμνηστική φωτο με το 8ποντο του και υπογεγραμμένη ιδιοχείρως
Φυσικά ο γεροτσιφουτης θα έχει όλο το τρέξιμο της μπίζναςκαι παράπονα στον αυτόματο τηλεφωνητή όπου ο blizard θα λέει διάφορα και όλες θα νομίζουν ότι είναι στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ακούει. Αν και δύσκολα θα γίνουν παράπονα με τέτοιο ρόστερ
Δεν τα ξέρω τα κοτάκια αλλά στα υπόλοιπα συμφωνώ. Τί είναι τα κοτάκια; δεκαοχτούρες που έπιασε με ψίχουλα βουτηγμένα στο κρασί για να παραθέσει κάποιο λουκούλλειο γεύμα;Φυσικά ο γεροτσιφουτης θα έχει όλο το τρέξιμο της μπίζνες
Η επιτυχία του στην επιχείρηση με τα κοτακια ακόμη συζητιέται στα επιχειρηματικά σαλόνια
Το ροστερ θα “γαμαει και θα δέρνει (αν οι πελάτισσες το επιθυμούν)» βεβαίως βεβαίως