Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Τούτες τις δύσκολες ώρες στηρίζω το δικό μας άνθρωπο, τον άρχοντα της πλέμπας. Κάτω τα χέρια από το Τζίμη!
Τούτες τις δύσκολες ώρες στηρίζω το δικό μας άνθρωπο, τον άρχοντα της πλέμπας. Κάτω τα χέρια από το Τζίμη!
Αυτά τα μέγιστα είναι πού μας τρομάζουν όλους.
Η πλεμπα συμπάσχει στο δράμα του Αγλαισματος και εάν και εφοσον επιζητήσει και αναζητήσει βεβαιως βεβαίως έναμπουτσοχέρι βοήθειας ειμεθα εις θέσιν και διαθεσιν να συνεισφερομεν τα μέγιστα δια να απαλυνομεν και ανακουφισομεν τον άμυαλο τουτο γέροντα
Παραδόθηκα και θα ξανά παραδοθώ την 1/10. Αλλά εσύ είσαι τεράστιος ρε! Μετά το χτεσινό, που έκανες 504 χιλιόμετρα για ένα βράδυ και σε είδα από το πουθενά μπροστά μου, αν χρειαστεί θα σκοτώσω για πάρτη σου!Συμπαραστέκομαι Επίσης στον φίλο Zebu γιατί αυτή την ώρα παραδίδεται στα χέρια της pfizer! πρώτη δόση για τον μεσιέ
Αντί να μας συγκινείς όλους με λόγια λατρείας γιατί δεν λες ότι αποφάσισες να τον κάνεις κουμπάρο;Παραδόθηκα και θα ξανά παραδοθώ την 1/10. Αλλά εσύ είσαι τεράστιος ρε! Μετά το χτεσινό, που έκανες 504 χιλιόμετρα για ένα βράδυ και σε είδα από το πουθενά μπροστά μου, αν χρειαστεί θα σκοτώσω για πάρτη σου!
Δεν (ξανά)πάω γαμπρός ούτε και για γκόμενος, τα έχουμε ξανά πει.Αντί να μας συγκινείς όλους με λόγια λατρείας γιατί δεν λες ότι αποφάσισες να τον κάνεις κουμπάρο;
Να σε δω τι θα λες όταν θα σου φέρω τη γοργόναΠαραδόθηκα και θα ξανά παραδοθώ την 1/10. Αλλά εσύ είσαι τεράστιος ρε! Μετά το χτεσινό, που έκανες 504 χιλιόμετρα για ένα βράδυ και σε είδα από το πουθενά μπροστά μου, αν χρειαστεί θα σκοτώσω για πάρτη σου!
«Να και μια γοργόνα που μπορείς να την γαμήσεις»!Να σε δω τι θα λες όταν θα σου φέρω τη γοργόνα
Θα σου πει ότι το πφαιζερ τον έκανε γοργόνο κι αυτόν, οπότε τώρα, που τον βρήκε τόσο σκληρή μοίρα, δεν μπορεί να πει όχι. Έλα @Zebu πλάκα κάνω. Όλοι ξέρουμε ότι είσαι ορκισμένος εργένης. Σαν τον Γουόλτερ Ματάου εκεί που έπαιζε τον οδοντίατρο ένα πράγμα.Να σε δω τι θα λες όταν θα σου φέρω τη γοργόνα
Δεν είσαι άνθρωπος εσύ πάω να σε νοικοκυρέψω αλλά φως δεν βλέπω, αχαΐρευτος, τη μία μετά την άλλη τις γκόμενες που σου φέρνω μπας και γίνεις άνθρωπος τις στέλνεις.'Να και μια γοργόνα που μπορείς να την γαμήσεις'!
Ως γνωστόν οι γοργόνες είναι τα χειρότερα ψάρια. Ούτε να τα φας ούτε και να τα γαμήσεις.
Έχεις γερή κράση, στο αναγνωρίζω.Δεν είσαι άνθρωπος εσύ πάω να σε νοικοκυρέψω αλλά φως δεν βλέπω, αχαΐρευτος, τη μία μετά την άλλη τις γκόμενες που σου φέρνω μπας και γίνεις άνθρωπος τις στέλνεις.
Ευτυχώς υπάρχει μεγάλη παρακαταθήκη και είμαι αστείρευτη πηγή.
Θα τη βρω την κατάλληλη που θα πάει. Φευ που λέει και ο Γέρο τράγος!Έχεις γερή κράση, στο αναγνωρίζω.
Αλλά να την προετοιμάσεις. Πες της ας πούμε, ότι για να τη γλιτώσει ο τράγος θα της πει στην αρχή ότι είναι παντρεμένος με 3 παιδιά και 2 από τον πρώτο γάμο. Να τα ξέρει αυτά τα ζεμπου-κόλπα για να τον ρίξειΘα τη βρω την κατάλληλη που θα πάει. Φευ που λέει και ο Γέρο τράγος!
«Να και μια γοργόνα που μπορείς να την γαμήσεις»!
Ως γνωστόν οι γοργόνες είναι τα χειρότερα ψάρια. Ούτε να τα φας ούτε και να τα γαμήσεις μπορείς.
Respect to Mr Karelis!Να σε δω τι θα λες όταν θα σου φέρω τη γοργόνα
Τζιμάρα δώσε ό,τι έχεις και δεν έχεις!!!Ασε με φίλε πσαρα μου γιατί σήμερα λολα-θηκα
Τζιμάρα δώσε ό,τι έχεις και δεν έχεις!!!
Οκτακις;;;;; Σε μία ημέρα;;;;;Δεν έχω χρόνο, κύριε.
Πολυμέτωπος ο αγών μου.
Οκτάκις φευ!
Είμαι σίγουρος!
Καλωδιακι θα δώσω και αυτά που δεν εχω
Οκτακις;;;;; Σε μία ημέρα;;;;;
Έτσι ειναι καλωδιακι μου…Είμαι σίγουρος!
Το αξίζεις Τζίμη, για να σβήσει ωραία η σεζόν.