erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ευχαριστώ μπλιζ μπλιζακι. Σου εύχομαι μια ευχάριστη μέρα.Καλημέρα στην αγωνίστρια υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων των μειονοτήτων και όχι μόνο!![]()
ευχαριστώ μπλιζ μπλιζακι. Σου εύχομαι μια ευχάριστη μέρα.Καλημέρα στην αγωνίστρια υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων των μειονοτήτων και όχι μόνο!![]()
είναι αντιδραστικος τύπος ο βασιλοφρων σαν εμένα.αστα αυτά και πες μας τι εκανες του Βασιλοφρωνα που δηλωνει ότι θα γινει κακο παιδι
Με πλησιαζει και μου δινει μια ανθοδεσμη με κοκκινα τριανταφυλλα..
Καλως ηρθες αγαπη μου..μου λεει και με φιλαει στο στομα...
ΤΕΛΟΣ
ευχαριστώ μπλιζ μπλιζακι. Σου εύχομαι μια ευχάριστη μέρα.
είναι αντιδραστικος τύπος ο βασιλοφρων σαν εμένα.καλημέρα νικολακι
ειρωνεία σε διάλογο.ειδες λοιπόν που πραγματικά δεν μπορείς να συζητήσεις ? Μην μιλήσω για το γεγονός ότι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από άλλους μη επιπέδου (σαν τον μπραμπ) με αυτή τη λογική και αυτή τη μη θέληση πως ακριβώς περιμένουμε ένα καλύτερο κόσμο ?τον οποίο κόσμο φτιαξατε εσείς τα παππουδισιους εδώ στην Ελλάδα τόσα χρόνια με τα δικά σας μυαλά. Κσι δεν τον βλέπω κσι πολύ σόι.Στους Ρομά αναφερόμουν. Φαντάζομαι ότι με τους Ρομά υπάρχει περιθώριο για συζητήσεις και κουβέντες επιπέδου!![]()
ειρωνεία σε διάλογο.ειδες λοιπόν που πραγματικά δεν μπορείς να συζητήσεις ? Μην μιλήσω για το γεγονός ότι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από άλλους μη επιπέδου (σαν τον μπραμπ) με αυτή τη λογική και αυτή τη μη θέληση πως ακριβώς περιμένουμε ένα καλύτερο κόσμο ?τον οποίο κόσμο φτιαξατε εσείς τα παππουδισιους εδώ στην Ελλάδα τόσα χρόνια με τα δικά σας μυαλά. Κσι δεν τον βλέπω κσι πολύ σόι.
δεν ζητούσα ένα τσουβάλι λίρες ?Οι ρομα ειναι αυτο που λένε γυφτοι με αγγλις τροφο;![]()
μαντεψε τι κάνω τωρα για σέναδεν ζητούσα ένα τσουβάλι λίρες ?
πίνεις. Αλλά αυτό το έχεις συνηθειο έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται για εμένα ειδικάμαντεψε τι κάνω τωρα για σένα![]()
Εμενα μου ειχανε κλεψει το ποδηλατο οταν ημουν μικρος οι γυφτοι τυπεΠεριττό βέβαια να αναφέρουμε ότι αν κάποιος τολμήσει να ομιλήσει για την εγκληματικότητα των Ρομά, τις αιμομιξίες τους, την αποφυγή εμβολιασμού, την αποφυγή μόρφωσης κ.α., κατατροπώνεται ως αλήτης, που καταπατά τα δημοκρατικά δικαιώματα μίας συμπαθούς μειονότητας, τα μάλα εισφέρουσας στην πολυπολιτισμικότητα της χώρας κλπ κλπ ...![]()
Βέβαια, σε μερικές περιπτώσεις, οι αντιδράσεις και ιδίως οι χειρονομίες τους δεν διαφέρουν και πολύ από εκείνες, που ανήκουν,
κατά τ' άλλα, σε πολιτισμένους βέρους περαιώτες και πασαλιμανιώτες...
![]()
Εμενα μου ειχανε κλεψει το ποδηλατο οταν ημουν μικρος οι γυφτοι τυπε![]()