Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.879
Πόντοι
28.246
Εν μέρει συμφωνώ. Πάντως σίγουρα θα βρίσκονταν ενδιαφερόμενοι ακόμη και αλλοδαποι που ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έχουν ριζώσει και είναι έντιμοι άνθρωποι.
Αρχικά σκέφτηκα να μαρκάρω από το "αλλοδαποί" και πέρα. Αλλά φοβήθηκα μην χαρακτηριστώ ρατσιστής. Δεν είμαι! Γι'αυτό τον λόγο ο Έλλην να μην κλαίγεται λοιπόν, γιατί όπως ανέφερες, είναι λίγοι που θα θέλανε να βοηθήσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους και συνάμα το κράτος.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αρχικά σκέφτηκα να μαρκάρω από το "αλλοδαποί" και πέρα. Αλλά φοβήθηκα μην χαρακτηριστώ ρατσιστής. Δεν είμαι! Γι'αυτό τον λόγο ο Έλλην να μην κλαίγεται λοιπόν, γιατί όπως ανέφερες, είναι λίγοι που θα θέλανε να βοηθήσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους και συνάμα το κράτος.

Σε μεγάλο βαθμό ισχύει αυτό. Δυστυχώς πρέπει να γυρίσουμε στην αρχή και να ξεκινήσουμε από εκεί αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό ...;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ο κ. Vlandis έχει εξαφανισθεί ...  :think:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.879
Πόντοι
28.246
popov, δεν διάβασα όλο το κείμενο αλλά κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Ασφαλώς και όλα ξεκινάνε από το κράτος από αρχαιοτάτων χρόνων! Αλλά και πόσες ευκαιρίες έχουν παρουσιαστεί σε Έλληνα και δεν την έπιασε από τα μαλλιά;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.879
Πόντοι
28.246
Σε μεγάλο βαθμό ισχύει αυτό. Δυστυχώς πρέπει να γυρίσουμε στην αρχή και να ξεκινήσουμε από εκεί αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό ...;
Κανείς! Ευελπιστούμε μόνο στους νέους της γενιάς μου! Από το '70 και πάνω. Ακόμα θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει συνέχεια. 'Τι θέλεις; Το Χ... την Π... τον τενεκέ με την λάσπη στο τρίτο όροφο, ή γυριστή καρέκλα και κύριε διυθυντά την υπογραφή σας! Ακόμα θυμάμαι άλλο γονιό να λέει στον δικό μου, ας μου βγάλει το Λύκειο και να τον χώσω κάπου στο Δημόσιο. Όλοι δηλαδή θα γινόμασταν Διευθυντάδες και Δημόσιοι. Οι άλλες δουλειές τόσο ντροπή ήτανε;

Προς θεού πάλι, μην παρεξηγηθώ! Και συγγνώμη για τα αρχικά στα θειά. :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
είδα τις ομορφες μουσικες αναρτησεις αλλα θελω να αναφερω ότι είμαι ένα μελος που με τετοιου είδους μουσικη

δεν μ ο υ σ ι κ ω ν ε τ α ι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλημέρα σας κυρία Έρη.  :hi:
πάλι τα έβαλε ο νηματοθέτης με τον κόσμο ? Ο κόσμος είναι αυτός ο ίδιος παντού με τις ίδιες ανάγκες τα ίδια θέλω όμως χωρίς βαθιά κσι αληθινή παιδεία πως να ορθοποδησει. Αν αναλογιστει κάνεις ότι ούτε να κουβεντιασουμε δεν μπορούμε σκέψου πόσο δύσκολο είναι να ζήσουμε μαζί

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
πάλι τα έβαλε ο νηματοθέτης με τον κόσμο ? Ο κόσμος είναι αυτός ο ίδιος παντού με τις ίδιες ανάγκες τα ίδια θέλω όμως χωρίς βαθιά κσι αληθινή παιδεία πως να ορθοποδησει. Αν αναλογιστει κάνεις ότι ούτε να κουβεντιασουμε δεν μπορούμε σκέψου πόσο δύσκολο είναι να ζήσουμε μαζί

Στους Ρομά αναφερόμουν. Φαντάζομαι ότι με τους Ρομά υπάρχει περιθώριο για συζητήσεις και κουβέντες επιπέδου!  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

αστα αυτά και πες μας τι εκανες του Βασιλοφρωνα που δηλωνει ότι θα γινει κακο παιδι

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
αστα αυτά και πες μας τι εκανες του Βασιλοφρωνα που δηλωνει ότι θα γινει κακο παιδι

Ο κ. Βασιλόφρων νιώθει την ανάγκη να εξομολογηθεί τις αμαρτίες του και της το φέρνει σιγά - σιγά ...  :dunno:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Να και κάποιος από το νήμα μας, που τ ο υ σ η κ ώ ν ε τ α ι ... :2funny:

Θα περιμένω να έλθει και η δ. Πενταγιώτισσα από την νότια άνω ουαλία μαζί με τα ζαρζαβατικά της, για να σας πάρω ντουετάκι.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom