Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
μαλλον για ξεφτυλισμα μου μοιαζει εμενα , αν τα γουσταρεις , περι ορεξεως....... εγω σε ειχα για πιο classy .....συγνωμη.. καλη συνεχεια

Αγαπητή Ολγα, η ταυτότητά μας είναι μία, όπως και η προσωπικότητά μας. Την ίδια ταυτότητα πάντα κουβαλάμε, που σεξουαλικά εκδηλώνεται έτσι, ενώ στα άλλα αλλιώς ...
Η προσωπικότητά μας και η ταυτότητά μας όμως είναι αυτό το κομμάτι που εμείς προβάλλουμε προς τα έξω.
Ο κάθε άνθρωπος στον εσωτερικό του εαυτό έχει πολλά πράγματα, τα οποία καλό είναι να τα ζήσει για να πάει πέρα απ' αυτά.
Δεν είναι απαραίτητο όμως αυτά να γίνονται τμήμα της ταυτότητας ή της προσωπικότητας.
Η παράθεση δημόσια αυτής της φωτογραφίας (εγώ δεν θάλεγα πρόστυχης αλλά κακόγουστης) γίνεται τμήμα συνεπώς της δημόσιας ταυτότητάς σου και της προσωπικότητάς σου.
Αν αυτό σου αρέσει, καμία αντίρρηση ... απλά είχα κι εγώ άλλη άποψη ...
Νομίζω το ίδιο εντόπισε και ο nomercy με τη δική του ένσταση ...

Προφανώς δεν πήρα υπόψη ότι είμαστε στην εποχή της κυριαρχίας της εικόνας, που προσφέρει την εύκολη κατανάλωση της φόρμας (μορφής) χωρίς την ουσία.
Αν έχεις διαβάσει τον Σαντ και τον Bataille) θα έχεις δει πως δεν χρειάζεται εικόνες για να περιγράψει αισθήσεις και συναισθήματα, παίζοντας με το μυαλό αλλά μπαίνοντας όμως στην ουσία παρόλα αυτά.
Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις πως αναρτήθηκε "ενα κορμι που τη συγκεκριμενη στιγμη εκτιθεται και προσφερεται για παιχχνιδι υποταγης". Μιά εικόνα αναρτήθηκε που δεν έχει ούτε αισθήσεις, ούτε αισθήματα, ούτε συναισθήματα ... και συνεπώς καμιά ουσία. Θα μπορούσες να πείς ότι είναι τέχνη ... αλλά ειλικρινά είναι οτιδήποτε άλλο, αλλά όχι τέχνη.
Όσο για τα ευυπόληπτα άτομα, καλύτερα να μην το σχολιάσω ...

συζητηση με πουτανα  :2funny: :2funny:  :jerking:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Ειμαι ηδη φευγατος, σε μινι πορνοπεριοδια στο Νησι αρχικα και μετα Ιβηρικη.
αυτά θα σου φτασουν ή να σου στειλουμε περισσοτερα?
URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
:think:
Αν αναρτούσε την φωτο αυτή με το αίτημά της στο νήμα μας, θα έπρεπε να αθροίσουμε τα μήκη όλων μας για να φτάσουμε στο < μεγάλες > ...  :)

Καλημερα και καλη εβδομαδα στα αγορια
Studio_20161121_034211.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Ζουράρις δηλώνει πως είναι κομμουνιστής, αριστερός και χριστιανός ορθόδοξος, αλλά τάσσεται υπέρ της δημιουργίας πολλών τεμένων στην Ελλάδα για να εκδηλώνουν τα θρησκευτικά τους αισθήματα οι πρόσφυγες που θα μείνουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είπε έχει 1700% επιπλέον πρόσφυγες πάνω από την Τσεχία και την Βουλγαρία.

Πηγή: Ζουράρις: Να δημιουργηθούν πολλά τζαμιά για τους πρόσφυγες | iefimerida.gr

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Ζουράρις δηλώνει πως είναι κομμουνιστής, αριστερός και χριστιανός ορθόδοξος, αλλά τάσσεται υπέρ της δημιουργίας πολλών τεμένων στην Ελλάδα για να εκδηλώνουν τα θρησκευτικά τους αισθήματα οι πρόσφυγες που θα μείνουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είπε έχει 1700% επιπλέον πρόσφυγες πάνω από την Τσεχία και την Βουλγαρία.

Πηγή: Ζουράρις: Να δημιουργηθούν πολλά τζαμιά για τους πρόσφυγες | iefimerida.gr

και ποιος μας ρωτησε εμας αν θελουμε τους προσφυγες στη χωρα μας?η ν ακουμε πρωι μεσημερι βραδυ το χοτζα ν ανεβαινει στο μιναρε και να σολαρει....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
:think:
Αν αναρτούσε την φωτο αυτή με το αίτημά της στο νήμα μας, θα έπρεπε να αθροίσουμε τα μήκη όλων μας για να φτάσουμε στο < μεγάλες > ...  :)

αααααα..... γι αυτη την Ολγα μιλαει ο...ζαλισμενος???στην αρχη νομιζα οτι μας τα ζαλιζει αδικα αλλα τωρα λεω οτι εχει δικιο

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Η κα. Έριναλ έχει διαφορετική άποψη ...  :headbang:

σε εναν κοσμο ιδανικα πλασμενο και στρωμενο με ροδοπεταλα θα ελεγα οτι καλα κανει και τους υπερασπιζεται γτ ολοι ειμαστε ισοι και ..και και.....
Αλλα .....οι ανθρωποι αυτοι γαλουχουνται με νοοτροπια μισους απεναντοι στους ευρωπαιους...γι αυτον ακριβως το λογο δεν τους θελω στη χωρα μου...Εχω κλαψει περσυ το χειμωνα με τις εικονες απο την Ειδομενη...η με τις εικονες απο φουρτουνιασμενη θαλασσα κι αυτους να βγαινουν μισοπεθαμενοι...με τα μωρα στην αγκαλια τους

Περα απ αυτο ομως ας κοιταξουμε λιγο τα χαλια μας σα λαος....ειμασταν που ειμασταν αθλιοι φεραμε και τους τρισαθλιους εδω ν απογινουμε...

Προσφατα ηρθε αγαπημενος μου πελατης απο Γερμανια κι εκει που συζητουσαμε για διαφορα ...μου ειπε οτι και η Γερμανια πηζει απο ολους αυτους και μαλιστα εχουν παρουσιαστει περιπτωσεις που προσφυγες ξεκοιλκιασανε γερμανιδες εγκυους με χατζαρια για να μη γενησουν χριστιανους....

.........να μου λειπει το βυσσινο ...ευχαριστω δε θα παρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom