erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μην μου το χαλας τον κομανδο δεν κάνεις ?εγω που κανω και τη μαιρη παναγιωταρα?![]()
μην μου το χαλας τον κομανδο δεν κάνεις ?εγω που κανω και τη μαιρη παναγιωταρα?![]()
Πιστεύω ότι Πάσχω από από μια αρρώστια βαριά που ονομάζεται "θελωκιαλλουπνο"
σορρυ που θα στο χαλασω αλλα εχω δαγκωσει το παπαρι μου με τα κοντομανικαμην μου το χαλας τον κομανδο δεν κάνεις ?
κι εγω πηδιομουνα μεχρι τις 4 ...αλλα με ξυπναει καθε πρωι η σκυλιτσα μου ...χορευει κοτσαρη γυρω γυρω απο το κρεβατι βλαζοντας καπου καπου και κραυγες...αμα θες μη σηκωνεσαι
Πιστεύω ότι Πάσχω από από μια αρρώστια βαριά που ονομάζεται "θελωκιαλλουπνο"
γμτ παλι 3 φορες επαλήθευση ότι δεν είμαι ρομποτ ζητησε![]()
![]()
![]()
ανιατη ? Εμένα είναι θανατηφόραεγω μαλλον πασχω απομια ανιατη ασθενεια ...και δε ξερω τι να κανω
σοφός όπως πάνταΘα είναι επειδή θέλετε και άλλο ύπνο, κυρία.![]()
με ουλτρεξ λουστηκες?ανιατη ? Εμένα είναι θανατηφόρα
κι εμενα τα ιδια
ωραίες εικόνες αχαχαχαχαχαχασορρυ που θα στο χαλασω αλλα εχω δαγκωσει το παπαρι μου με τα κοντομανικα![]()
α έτσι εξηγούνται όλαμε αφησε να περασω το τεστ όταν με ρωτησε ποσες φορες γαμησατε τα τελευτια 2 χρονια και του απαντησα καμια![]()
ολοι οι σταθμοι μας προετοιμαζουν για τους γουαμ που θα φαμε παλι στα μουτρα λογω χριστουγεννων,αλλα επειδη ειναι πολυ νωρις για το λαστ κριστμας,βαζουν το νεβερ γκονα ντανς εγκεν![]()
εχει γινει τελειως μαλακας ο αντισθενηςεμένα με ρωτάει αν έχω βυζα αχαχαχαχαχαχα