Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
ουτε βρακι να βαλει να δεν εχει. γιαυτο και ψαχνω να την παρατησω καινα τα φτιαξω με καμια απτο κωλονακι με πορσεΣαούλ είσαι προικοθηρας ? Η κυπρια κανένα σπιτάκι έχει ? Στην μαρτυρικην άμμο χωστον ?
ΕΕΕΠΚαλά ο άλλος διαδιδει ότι ήμουν με γκομενο στο Βερολίνο ?εδώ ο σύζυγος και τον πεισαμε για το γάμο με το ζόρι για τις ανάγκες του νήματος κ θσ είχα κ γκομενο ?
εγω που ξερω απο ζιγκολικια την εχω παρει μυρωδια, ειναι ξυπολητη...δεν ειναι για μεναΜήπως κυκλοφορήσει χωρίς βρακι επειδή είναι κινκι ?
εγώ ήμουν σε εκκλησιαστικο τουρισμό στο Βερολίνο και προσευχομουν.ΕΕΕΠ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ειναι αυτα με Βερολινα και γκομενους???
Εκτος αν τα λεει ο νηματοθετης που ειναι ενας ποταπος συκοφαντης![]()
Σαούλ είσαι μου φαίνεται ένας μελλοντικος ραοπαπι. Ο οποίος παρεμπιπτόντως με πεθερά κ κυρα έχει πάει τριήμερο. Το που δεν θα το πω γιατί θα αποκαλύψω μετά τις πηγές μου και κδεν λέειεγω που ξερω απο ζιγκολικια την εχω παρει μυρωδια, ειναι ξυπολητη...δεν ειναι για μενα![]()
Εχουμε και εδω εκκλησιες,να πηγαινεις στου Ανθιμου.Θα επιβαλω απαγορευση εξοδου απο τη χωρα μου φαινεται...εγώ ήμουν σε εκκλησιαστικο τουρισμό στο Βερολίνο και προσευχομουν.
να έρχεσαι μαζί μου στο προσκύνημα...Εχουμε και εδω εκκλησιες,να πηγαινεις στου Ανθιμου.Θα επιβαλω απαγορευση εξοδου απο τη χωρα μου φαινεται...
λες να παιξει διπλο ταμπλο?Σαούλ είσαι μου φαίνεται ένας μελλοντικος ραοπαπι. Ο οποίος παρεμπιπτόντως με πεθερά κ κυρα έχει πάει τριήμερο. Το που δεν θα το πω γιατί θα αποκαλύψω μετά τις πηγές μου και κδεν λέει
σίγουρα την πηδαειλες να παιξει διπλο ταμπλο?![]()
το : "Νικας τοις Βασιλευσι" ποτε το λενε να ερθω?να έρχεσαι μαζί μου στο προσκύνημα...
το : "Νικας τοις Βασιλευσι" ποτε το λενε να ερθω?![]()
εγώ ήμουν σε εκκλησιαστικο τουρισμό στο Βερολίνο και προσευχομουν.
για την ευημερία και μακροημερευση του νήματοςτι προσευχόσουν κουμπαρούλα στο Βερολίνο?
για την ευημερία και μακροημερευση του νήματος