NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Μαν δεν ξερω τι εντυπωση εχει δοθει στο νημα αλλα η κυπρια δεν φερνει και πολυ σε αυτες![]()
![]()
να σβησω και τα φωτα καλυτερα?δεν πειραζει, παρε εσυ την καταληλη θεση και δεν υπαρχει πρόβλημα
![]()
εγω ξερω ενα Γαλο να σου κανω κονε αλλα μετα σκεφτομαι την ντιστρικτ που δεν την γνωρισα ποτε και το ξεχναω
είσαι ψυχαρα.. Θα ξεχάσω και εγώ να σου πω ότι η ντιστρικτ αγόρασε γουφερεγω ξερω ενα Γαλο να σου κανω κονε αλλα μετα σκεφτομαι την ντιστρικτ που δεν την γνωρισα ποτε και το ξεχναω
ναι αλλα ξεχασες να της οτι μπορω να την βοηθησω να αγορασει το καταλληλο και μετα να την βοηθησω να το δοκιμασειείσαι ψυχαρα.. Θα ξεχάσω και εγώ να σου πω ότι η ντιστρικτ αγόρασε γουφερ
της ειπα οτι είσαι ειδικός για να της το βάλεις. Δεν είπα πιοναι αλλα ξεχασες να της οτι μπορω να την βοηθησω να αγορασει το καταλληλο και μετα να την βοηθησω να το δοκιμασει![]()
![]()
και τελικα δεν της εβαλα τιποτα ομως :'(της ειπα οτι είσαι ειδικός για να της το βάλεις. Δεν είπα πιο
οποτε εχει 5 λεπτα ετσι κιαλιως δεν περνει και παραπανωΚαι πότε θα της το βάλεις ?
κοιτα να δεις, αν ειναι να μου μεταβιβασει την περιουσια της να κρατηθω ρε αδερφε και παραπανω απο 5 λεπταΓιαυτα τα πέντε λεπτά έχουν χαθεί περιουσιες..