blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Υπάγω εις το Κέντρον Αποκατάστασης προς άθλησιν κινησιοθεραπείαν!
Κομμενες οι νυφες ποταπε συκοφαντη >Ο κ. Βασιλόφρων μόνο στους άλλους βάζει νύφες ...![]()
Κομμενες οι νυφες ποταπε συκοφαντη >![]()
Πάει και το ανηψούδι ...(δεν θα το πιάσω το κωλόπαιδο το ανηψούδι μου, που θα μου πάει....)
geia sas![]()
δεν τον δινει και φοβαμαι οτι φοβαται την kinder εκπληξη.......
ελα ρε σαούληηηηηηηηηηηηηηη
πηρες κωλο από την παγκρατοκυπρια?![]()
δεν τον δινει και φοβαμαι οτι φοβαται την kinder εκπληξη.......
να την παω για ρομαντικο δειπνο σε ρουφ γκαρντεν, να την ποτισω κρασια και κοκτειλς και να της πω μωρο μου σου πηρα ενα δωρο αλλα θελω να το ανοιξεις μολις μεινουμε μονοι μας σπιτικλισμααααααααααααααααααααα![]()
να την παω για ρομαντικο δειπνο σε ρουφ γκαρντεν, να την ποτισω κρασια και κοκτειλς και να της πω μωρο μου σου πηρα ενα δωρο αλλα θελω να το ανοιξεις μολις μεινουμε μονοι μας σπιτι
και η σακουλα να εχει μεσα ενα κλισμα?![]()
![]()
![]()
ε οχι σε αυτα τα ρουφ γκαρνετ ειναι γκουρμε το πιατο περιεχει 20gr φαγητου... οτι πρεπει για την περιστασηκαλη ιδεα, αλλα μη φαει πολύ, δεν θα πιασει![]()
ε οχι σε αυτα τα ρουφ γκαρνετ ειναι γκουρμε το πιατο περιεχει 20gr φαγητου... οτι πρεπει για την περισταση![]()
εμενα και χωρις το κλισμα παλυ με τη μια μπαινει, μη σου πω οτι πρεπει να βαλω και ουπα για να πιασει καλα :-αλλωστε εμεις δεν εχουμε τετοια θεματα στο νημα, αν μπει το κλισμα μετα το τσουτσουνι μας θα κολυμπάει![]()