Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.913
- Πόντοι
- 28.246
Ας πιάσω και εγώ τοίχο! :SΓράφει ακόμα!
Ας πιάσω και εγώ τοίχο! :SΓράφει ακόμα!
Καλή και πολλή δύναμηΥπάγω για δουλεια , σκατα τα έκανα παλι και τρέχω :-
Καλημέρα και καλή δουλειά!Υπάγω για δουλεια , σκατα τα έκανα παλι και τρέχω :-
Από τον κατάσκοπο;Αναμένουμε και νέα κριτική για ατίθασο θήλυ ...
Από τον πιστολέροΑπό τον κατάσκοπο;
Ποιος είναι ο κύριος;Από τον πιστολέρο
Δες λίγο την προηγούμενη σελίδα φίλεΠοιος είναι ο κύριος;
Αναμένουμε και νέα κριτική για ατίθασο θήλυ ...
Παρόλα αυτά εμείς κρατούμε την μειοψηφούσα επιλογή ότι το θαύμα θα συμβεί έως τις 20.000 σελίδες.
Διευκρίνηση: Το θαύμα αυτό δεν αφορά τον κ. popov, ο οποίος [ ως ανθρώπινος πετεινός ] τρέχει από κοτέτσι σε κοτέτσι, ακολουθώντας τις οδηγίες της data basis του νήματος [ aka κ. Vlandis ]!![]()
Καλημερα λουκουμαδακια του διαδικτυου!
![]()
![]()
.....κ νηματοθετα μηπως θα επρεπε να ανακαλεσετε ως προς το χαρακρηρισμο σας ανθρωπινος κοκκορας?λεω γω τωρα γιατι ως γνωστον ο κοκκορας δεν φημιζεται και τοσο για τις σεξουαλικες του επιδοσεις ...
βεβαια σε σχεση με αλλα ζωα εχει το προνομιο να διατηρει χαρεμι...πραγμα που του δινει μια ιδιαιτερη αιγλη...
απο την αλλη ομως η εκφραση ...ελα μωρε κοκκκορακι ειν αυτος ...τον εκθετει ανεπανορθωτα ως προσωπικοτητα ...
εγω θα ελεγα να του προσαψουμε το επιθετο αραβικο αλογο...ειναι πιο κοντα στην αντρικη ιδιοσυγκρασια...παραπεμπει απ ευθειας σε επιβητορα...
τι λετε συμφωνειτε?
εαν οχι με συχωρειτε για την παρεμβαση
Επειδή ήταν καπάκι από τους προηγούμενους 3 γύρους δεν ξέρω αν κατάφερε τον τέταρτο ...3 ή 4 γύροι αυτή την φορά;![]()
Επειδή ήταν καπάκι από τους προηγούμενους 3 γύρους δεν ξέρω αν κατάφερε τον τέταρτο ...