ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
ti leei
ολα ειναι all right....ριξαμε κατι πενιες απ το πρωι και παλι σπιτι .....
χρονια πολλα στους Δημητρηδες ειπαμε?δεν ειπαμε ...
ti leei
Εγώ θα έστελνα χρόνια πολλά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη αλλά έχω χάσει το τηλ της![]()
Υπάρχει και μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να συμβεί,εγω να δεις τι επαθα σημερα...
καθομαι και πινω καφε πρωι πρωι και σερφαρω και στο ιντερνετ ...χτυπαει το κινητο μου ..παω να το παρω απο το τραπεζι και μου πεφτει κατω πριν απαντησω στην κληση..σκορπαει ..αλλου η μπαταρια αλλου το καπακι...γαμηθηκε..
μολις το τακτοποιω με οσο χρονο χρειαστηκε αυτο ...ξαναχτυπαει...
παιρνω διευθυνση κι ονομα στο κουδουνικαι ξεκιναω για τη συναντηση...Δεν προσεχω ομως οτι ειχε εν τω μεταξυ λογω της πτωσης αλλαξει η ωρα και η ημερομηνια του κινητου μου..ελεγε οτι ηταν 1 γεναρη του 15 3.30 τη νυχτα
παρκαρω λοιπον καπου στη λεοφορο Στρατου και παω καρφι στο ραντεβου στην ωρα μου...χτυπαω 5-6 φορες το κουδουνι ...μιλια(χαλασμενο)...παω να παρω τηλ και δεν ειχε καταχωρηθει η κληση εφ οσον η ημερομηνια ηταν 2015 και τωρα εχουμε 2016...
νομιζω εν τω μεταξυ οτι εχει γινει φαρσα αλλα και παλι το ονομα υπηρχε στο κουδουνι...
σε λιγομου ξανατηλεφωνησε κατεβηκε μου ανοιξε καναμε μια ωραια συνευρεση κι εφυγα...με το κινητο ομως ακομα απορυθμισμενο και δεν εχω και παλι το τηλ του..
απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που μπορει να συμβουν
Υπάρχει και μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να συμβεί,
Θα μπορούσες να κάνεις τη συνέυρεση κανονικά και στο τέλος να καταλάβαινες ότι δεν είναι αυτός ο τύπος αλλά κάποιος που του χτύπησαν το κουδούνι και του πρόσφεραν σεξ...
Γλαφυρός = γλα (από την γλίτσα) και φυρός (στα μυαλά)...![]()
![]()
![]()
![]()
ναι....
Γλαφυρός = γλα (από την γλίτσα) και φυρός (στα μυαλά)...![]()
Εμένα μου έκανε και φιλοφρόνηση. Με χαρακτήρισε "γλαφυρό"
"Γραφικό" βέβαια θα ενοούσε, αλλά δεν την κατακρίνω που τα ελληνικά της είναι περιορισμένα. Ο καθείς μαθαίνει την γλώσσα του περιβάλλοντος στο οποίο γαλουχήθηκε και κινειται.![]()
οταν το αρθρο την ακολουθειται απο ουσιαστικο που εχει μπροστα συμφωνο το τελικο ν αποβαλεται ...(παει περιπατο σε κανα μπουρδελακι)..κοινως λαικιστι μπουρδελοτσαρκα
επισης...
η λεξη εννοειται γραφεται με 2ν....εκτος κι αν τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται
ελα δωσε μου το μαγουλακι τωρα να δεις πεταλουδες ασπρες κοκκινες και κιτρινες
παιντια εγω δεν ξερει Ελληνικος αλλα γκαμαει και δεν εχω νευρα![]()
Καλός ο ορθοφράφος του open office, αλλά αργήσατε να κάνετε χρήση. Επίσης δεν φτάνει από μονος του. Να ανοίγετε και κάνα λεξικό.
Υ.Γ. Επίσης να σας επισημάνω, ότι η ελληνική γραμματική έχει και τόνους, και σημεία στίξης (στον γραπτό λόγο).![]()
Αχχχχ κυριε ...και τους τοννους τους ξερω ...ολη μερα τους κυνηγουσα σημερα με το rapala....(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ NIIIIIKKKK)
και τα σημεια στυσης τα ξερω καλα.....αλλα η καταραμενη βιασυνη βλεπετε...βιαζοταν ο Δημητρακης