Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ θα έστελνα χρόνια πολλά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη αλλά έχω χάσει το τηλ της  :tooth:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
14718752_351662205167764_5157415210167605948_n.jpg

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Εγώ θα έστελνα χρόνια πολλά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη αλλά έχω χάσει το τηλ της  :tooth:

εγω να δεις τι επαθα σημερα...

καθομαι και πινω καφε πρωι πρωι και σερφαρω και στο ιντερνετ ...χτυπαει το κινητο μου ..παω να το παρω απο το τραπεζι και μου πεφτει κατω πριν απαντησω στην κληση..σκορπαει ..αλλου η μπαταρια αλλου το καπακι...γαμηθηκε..

μολις το τακτοποιω με  οσο χρονο χρειαστηκε αυτο ...ξαναχτυπαει...

παιρνω διευθυνση κι ονομα στο κουδουνικαι ξεκιναω για τη συναντηση...Δεν προσεχω ομως οτι ειχε εν τω μεταξυ λογω της πτωσης αλλαξει η ωρα και η ημερομηνια του κινητου μου..ελεγε οτι ηταν 1 γεναρη του 15 3.30 τη νυχτα

παρκαρω λοιπον καπου στη λεοφορο Στρατου και παω καρφι στο ραντεβου στην ωρα μου...χτυπαω 5-6 φορες το κουδουνι ...μιλια(χαλασμενο)...παω να παρω τηλ και δεν ειχε καταχωρηθει η κληση εφ οσον η ημερομηνια ηταν 2015 και τωρα εχουμε 2016...

νομιζω εν τω μεταξυ οτι εχει γινει φαρσα αλλα και παλι το ονομα υπηρχε στο κουδουνι...

σε λιγομου ξανατηλεφωνησε κατεβηκε μου ανοιξε καναμε μια ωραια συνευρεση  κι εφυγα...με το κινητο ομως ακομα απορυθμισμενο και δεν εχω και παλι το τηλ του..

απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που μπορει να συμβουν

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγω να δεις τι επαθα σημερα...

καθομαι και πινω καφε πρωι πρωι και σερφαρω και στο ιντερνετ ...χτυπαει το κινητο μου ..παω να το παρω απο το τραπεζι και μου πεφτει κατω πριν απαντησω στην κληση..σκορπαει ..αλλου η μπαταρια αλλου το καπακι...γαμηθηκε..

μολις το τακτοποιω με  οσο χρονο χρειαστηκε αυτο ...ξαναχτυπαει...

παιρνω διευθυνση κι ονομα στο κουδουνικαι ξεκιναω για τη συναντηση...Δεν προσεχω ομως οτι ειχε εν τω μεταξυ λογω της πτωσης αλλαξει η ωρα και η ημερομηνια του κινητου μου..ελεγε οτι ηταν 1 γεναρη του 15 3.30 τη νυχτα

παρκαρω λοιπον καπου στη λεοφορο Στρατου και παω καρφι στο ραντεβου στην ωρα μου...χτυπαω 5-6 φορες το κουδουνι ...μιλια(χαλασμενο)...παω να παρω τηλ και δεν ειχε καταχωρηθει η κληση εφ οσον η ημερομηνια ηταν 2015 και τωρα εχουμε 2016...

νομιζω εν τω μεταξυ οτι εχει γινει φαρσα αλλα και παλι το ονομα υπηρχε στο κουδουνι...

σε λιγομου ξανατηλεφωνησε κατεβηκε μου ανοιξε καναμε μια ωραια συνευρεση  κι εφυγα...με το κινητο ομως ακομα απορυθμισμενο και δεν εχω και παλι το τηλ του..

απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που μπορει να συμβουν
Υπάρχει και μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να συμβεί,

Θα μπορούσες να κάνεις τη συνέυρεση κανονικά και στο τέλος να καταλάβαινες ότι δεν είναι αυτός ο τύπος αλλά κάποιος που του χτύπησαν το κουδούνι και του πρόσφεραν σεξ...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Υπάρχει και μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να συμβεί,

Θα μπορούσες να κάνεις τη συνέυρεση κανονικά και στο τέλος να καταλάβαινες ότι δεν είναι αυτός ο τύπος αλλά κάποιος που του χτύπησαν το κουδούνι και του πρόσφεραν σεξ...

χαχαχα...ειπαμε .αλλα οχι κι ετσι .. το ονομα ηταν το σωστο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Γλαφυρός = γλα (από την γλίτσα) και φυρός (στα μυαλά)... :orchestra:

γλαφυρός -ή -ό [γlafirós] Ε1 : για γραπτό ή προφορικό λόγο, ο παραστατικός, ο αβίαστος, ο κομψός και χαριτωμένος: Γλαφυρή περιγραφή. ~ συγγραφέας. Γλαφυρό ύφος. γλαφυρά ΕΠIΡΡ.

[λόγ. < ελνστ. γλαφυρός, αρχ. σημ.: `καλογυαλισμένος΄]

γλαφυρότητα η [γlafirótita] Ο28 : η ιδιότητα του γλαφυρού, η παραστατικότητα στο λόγο (προφορικό ή γραπτό): Συγγραφέας που διακρίνεται για τη ~ στις περιγραφές του.

[λόγ. < ελνστ. γλαφυρότης, αιτ. -ητα]

Όσο για το "γλά" από την "γλίτσα", αναμένω να αποφοιτήσετε πρώτα από το νηπιαγωγείο και να προαχθείτε στην 1η Δημοτικού, όπου οι μαθητές μαθαίνουν συλλαβισμό, και μετά ευχαρίστως να τα ξαναπούμε.  :)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Είναι μαλλον off topic, η μηπως όχι ?Σιγουρα παντως καποιους που  εχουν πατησει τα 45 τους πιστευω τους εκφραζει.Εμενα με εκφραζει απολυτα !! Hi

Απόσπασμα από έργο του Βραζιλιάνου Ποιητή, Συγγραφέα, δοκιμιογράφου, φωτογράφου και μουσικολόγου, του Mario de Andrade (1893 – 1945). Δυστυχως τα ισπανικα μου δεν επαρκουσαν για να το διαβασω στο βραζιλιανικο πρωτότυπο.

«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ’ ό,τι έχω ζήσει έως τώρα…
Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται, καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.
Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.
Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με μετριότητες.
Δε θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωισμοί.
Δεν ανέχομαι τους χειριστικούς και τους καιροσκόπους.
Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και τα επιτεύγματα τους.
Μισώ να είμαι μάρτυρας των ελαττωμάτων που γεννά η μάχη για ένα μεγαλοπρεπές αξίωμα. Οι άνθρωποι δεν συζητούν πια για το περιεχόμενο… μετά βίας για την επικεφαλίδα.
Ο χρόνος μου είναι λίγος για να συζητώ για τους τίτλους, τις επικεφαλίδες. Θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται… Μου μένουν λίγες καραμέλες στη σακούλα…
Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση.
Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους.
Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους.
Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους.
Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια
Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.
Το ουσιώδες είναι αυτό που αξίζει τον κόπο στη ζωή.
Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων…
Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.
Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει.
Σκοπεύω να μην πάει χαμένη καμιά από τις καραμέλες που μου απομένουν…Είμαι σίγουρος ότι ορισμένες θα είναι πιο νόστιμες από όσες έχω ήδη φάει.
Σκοπός μου είναι να φτάσω ως το τέλος ικανοποιημένος και σε ειρήνη με τη συνείδησή μου και τους αγαπημένους μου.
Εύχομαι και ο δικός σου να είναι ο ίδιος γιατί με κάποιον τρόπο θα φτάσεις κι εσύ…»
Hi Hi

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467

Κοίτα εδώ χαρές που κάνει, και σάλια που αφήνει ο μπούλης, στην παπαριά που έγραψε μια ημιμαθής παντογνώστρια εκδιδομένη, προκειμένου να κερδίσει την ευμένεια της.  :S

Το Bou  είναι μαγικό.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Εμένα μου έκανε και φιλοφρόνηση. Με χαρακτήρισε "γλαφυρό"  :)

"Γραφικό" βέβαια θα ενοούσε, αλλά δεν την κατακρίνω που τα ελληνικά της είναι περιορισμένα. Ο καθείς μαθαίνει  την γλώσσα του περιβάλλοντος στο  οποίο γαλουχήθηκε και κινειται.  :grin:

οταν το αρθρο την ακολουθειται απο ουσιαστικο που εχει μπροστα συμφωνο το τελικο ν αποβαλεται ...(παει περιπατο σε κανα μπουρδελακι)..κοινως λαικιστι μπουρδελοτσαρκα

επισης...

η λεξη εννοειται γραφεται με 2ν....εκτος κι αν τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται :2funny:

ελα δωσε μου το μαγουλακι τωρα να δεις πεταλουδες ασπρες κοκκινες και κιτρινες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
οταν το αρθρο την ακολουθειται απο ουσιαστικο που εχει μπροστα συμφωνο το τελικο ν αποβαλεται ...(παει περιπατο σε κανα μπουρδελακι)..κοινως λαικιστι μπουρδελοτσαρκα

επισης...

η λεξη εννοειται γραφεται με 2ν....εκτος κι αν τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται :2funny:

ελα δωσε μου το μαγουλακι τωρα να δεις πεταλουδες ασπρες κοκκινες και κιτρινες

Καλός ο ορθοφράφος του open office, αλλά αργήσατε να κάνετε χρήση. Επίσης δεν φτάνει από μονος του. Να ανοίγετε και κάνα λεξικό.  :)

Υ.Γ. Επίσης να σας επισημάνω, ότι η ελληνική γραμματική έχει και τόνους, και σημεία στίξης (στον γραπτό λόγο).  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παιντια εγω δεν ξερει Ελληνικος αλλα γκαμαει και δεν εχω νευρα  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Καλός ο ορθοφράφος του open office, αλλά αργήσατε να κάνετε χρήση. Επίσης δεν φτάνει από μονος του. Να ανοίγετε και κάνα λεξικό.  :)

Υ.Γ. Επίσης να σας επισημάνω, ότι η ελληνική γραμματική έχει και τόνους, και σημεία στίξης (στον γραπτό λόγο).  :)

Αχχχχ κυριε ...και τους τοννους τους ξερω   ...ολη μερα τους κυνηγουσα σημερα με το rapala....(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ  NIIIIIKKKK)

και τα σημεια στυσης τα ξερω καλα.....αλλα η καταραμενη βιασυνη βλεπετε...βιαζοταν ο Δημητρακης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έλα παιδιά τι γίνεται γαμησατε ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Αχχχχ κυριε ...και τους τοννους τους ξερω   ...ολη μερα τους κυνηγουσα σημερα με το rapala....(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ  NIIIIIKKKK)

και τα σημεια στυσης τα ξερω καλα.....αλλα η καταραμενη βιασυνη βλεπετε...βιαζοταν ο Δημητρακης

Δεν λέω!  :)

Καλό το "γλείψιμο" - έκκληση προς τον κ. Νικοτρίβη, για παροχή συμπαράστασης.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom